Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 714
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Скрит текст:
Петъчните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха много интересни. Най-много ми хареса това, че Сурадж се застъпи за Сандия й не й позволи да си тръгне. През цялото време докато тя вървеше към вратата Сурадж си спомняше сватбата им, общите им моменти, как той я пита какво иска да му каже, а тя не смее, спомни си и думите на брат й, че Сандия не е знаела за лъжата му. Уникално беше, когато Сурадж каза на Сандия да спре - нарече я мила. След това отиде при нея - взе първо сака с багаж от рамото й, след това взе куфара от ръцете й - после я хвана за ръка и каза, че тя е негова съпруга и той й вярва - затова няма да я остави да си отиде. Евала - напълни ми душата ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Сантош и всички останали гледаха като попарени! Въобще не очакваха такова нещо. Браво на Сурадж ...  smile3501

Само и само да не изгонят Сандия - Сурадж дори излъга, че още в деня на сватбата Сандия му е признала, че е образована, но той е скрил от тях - така, че ако наказват нея, трябвало да накажат и него. Сантош като започна с иронията - едва ли не сега вече те са господарите тук и всички трябвало да ги слушат ...  newsm10

Хареса ми и разговора на Сандия и Сурадж след това! Тя го попита защо е излъгал майка си - тя сама си била виновна. Сурадж й каза, че е защото й вярва и защото е нямал избор - иначе са щели да я изгонят. Попита я защо не му е споделила по-рано, за това че е образована. Той е щял да опита да ги убеди да продължи образованието си - но сега като не е знаел е нямал избор и е трябвало да излъже. После я попита защо след като тя е разкрила лъжите на брат си не му е казала - Сандия каза, че за да запази честта на родителите си. Била гоова на всичко, но не и да ги посрами - Сурадж каза, че и той заради това е излъгал. Страхотни са ...  txtloves ppp  Hands Clap

После няма смисъл да обяснявам фасоните на Сантош! Нямам търпение да видя какво ще стане утре ...
Hug

Наистина сериите са интересни и стават все по- интересни. Hug bowuuСериала като цяло ми хареса, в началото не мислех че ,ще го гледам въобще след такъв като "Цветовете",но сега с нетърпение чакам епизодите. Peace WinkДори не усетих кога минаха 100... серии Joy
Утре ,ще видим какъв театър ще направят newsm78 newsm78 #Crazy Stop

# 16
Наистина сериите са интересни и стават все по- интересни. Hug bowuuСериала като цяло ми хареса, в началото не мислех че ,ще го гледам въобще след такъв като "Цветовете",но сега с нетърпение чакам епизодите. Peace WinkДори не усетих кога минаха 100... серии Joy
Утре ,ще видим какъв театър ще направят newsm78 newsm78 #Crazy Stop

Така е! За мен "Цветовете" са си номер 1, но определено "Светлината" също много ми хареса и ми стана втори любим от индийските. Много е интересен и забавен - не усещаш кога минава времето ... newsm10 newsm76 Two Hearts

# 17
Петъчните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха много интересни. Най-много ми хареса това, че Сурадж се застъпи за Сандия й не й позволи да си тръгне. През цялото време докато тя вървеше към вратата Сурадж си спомняше сватбата им, общите им моменти, как той я пита какво иска да му каже, а тя не смее, спомни си и думите на брат й, че Сандия не е знаела за лъжата му. Уникално беше, когато Сурадж каза на Сандия да спре - нарече я мила. След това отиде при нея - взе първо сака с багаж от рамото й, след това взе куфара от ръцете й - после я хвана за ръка и каза, че тя е негова съпруга и той й вярва - затова няма да я остави да си отиде. Евала - напълни ми душата ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Сантош и всички останали гледаха като попарени! Въобще не очакваха такова нещо. Браво на Сурадж ...  smile3501

Само и само да не изгонят Сандия - Сурадж дори излъга, че още в деня на сватбата Сандия му е признала, че е образована, но той е скрил от тях - така, че ако наказват нея, трябвало да накажат и него. Сантош като започна с иронията - едва ли не сега вече те са господарите тук и всички трябвало да ги слушат ...  newsm10

Хареса ми и разговора на Сандия и Сурадж след това! Тя го попита защо е излъгал майка си - тя сама си била виновна. Сурадж й каза, че е защото й вярва и защото е нямал избор - иначе са щели да я изгонят. Попита я защо не му е споделила по-рано, за това че е образована. Той е щял да опита да ги убеди да продължи образованието си - но сега като не е знаел е нямал избор и е трябвало да излъже. После я попита защо след като тя е разкрила лъжите на брат си не му е казала - Сандия каза, че за да запази честта на родителите си. Била гоова на всичко, но не и да ги посрами - Сурадж каза, че и той заради това е излъгал. Страхотни са ...  txtloves ppp  Hands Clap

После няма смисъл да обяснявам фасоните на Сантош! Нямам търпение да видя какво ще стане утре ...
Hug

Мен също много ме изкефи Сурач в тези епизоди, въобще като цяло много му се възхищавам, както и на двамата като двойка. В Утрешните епизоди сигурно Сантош ще продължава с иронията си, там е много дразнеща. Прави се, че уж вече нямала да командва, не знам, ама там най много ме дразни. Предполагам, че във вторник ще са онези епизоди, дето Сандия и бащата на Сурач ще сдобряват Сурач с майка му като се опитват да правят сладки, там са много забавни.

Аз също нямам търпение да видя какво ще стане сега по време на кукления театър, но мисля, че Сантош сигурно ще изгони Сандия преждевременно.

# 18
  • София
    Добро утро и от мен!!!!

Благодаря на всички, които коментирате "Светлината на моя живот". На мен също ми харесва, но успявам да го гледам само като фон и с вашите разкази си допълвам нещата. На мен ми допада, че има доста хумор в него, образите са колоритни и нямам търпение Сандия да започне да учи, защото лично на мен ми е интересно как стават тези неща в Индия. В сериалите, които съм гледала досега винаги нещата са се въртели около сватбите и разделите, така че образованието и то на жена ми е непозната територия. В него ми харесва и това, че Сантош е пряма и директна в отношенията си и ги няма тези подли интиги като в другите сериали. Викрам и Манекши ги вършват едни, но те по-скоро са ми забавни, отолкото да ме натоварват. Аз и затова престанах да гледам "Моята булка". Нямам нерви за толкова сълзи и драми. Ако в България излъчват епизодите, които сега коментират Зиз и Марвела, може и да го загледам пак, но на този етап хич не ми харесва.

Хайде за финал специално за Зиз!!!!!!!!!!!!   smile3525

Siddharth Shukla по хавлийка  newsm47

# 19
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А, такааааааааааа....чух за баклава и веднага се представям Grinning

Тери Hug благодаря   bouquet

Много ми е интересно, как гледаш Кармата (тази кретения без всякакъв смисъл), пък не можеш да гледаш Булчето? Shocked Драмите са си драми, но водят към нещо смислено. За сега няма смърти и идиотщини.
Извинявай, че питам...ама ми е странно.  Rolling Eyes
Тери, имаш достъп до ''деси-то" като гледаш Кармата, еми и Булчето е там...свежите серии са качени, имат и резюмета на английски. Рускините го превеждат и всичко е цайс. Grinning
Всеки делничен ден излизат по 2 серии на руски. Какво ти пречи да прескочиш директно там? newsm78
За мен това е сериалът и нищо друго не ми харесва. Е, трябва да се отчете и факта, че всеки си има мнение и вкус. Толкова от мен по последният ти постинг. Да се надяваме, че няма да го приемеш лично. Hug

Ха, сега добро утро! Hug Hug

# 20
  • София
    Изобщо не се обиждам, защото и за мен по-голяма кретения от "Моята карма" няма. Аз го гледах до към 700 серия в нета и то яко скрол и му четях резюметата като роман, за да съм в течение какво се случва, но наистина е голяма глупост. Пробвах го и след като са порастнали децата, но нищо не разбрах и се отказах от него. Сега го гледам по Нова ако детето е заспало по това време, но не му се вживявам много. Пиша какво се е случило в епизодите, защото никой не публикува нищо за него и го правя да му оправдая мястото в темата. Епизодите след прострелването на Ичха и преди брака и с Ванш са малко по-смислени. Хайде да прибавя и брака и с Ванш донякъде. След това си е чиста загуба на време. Цели епизоди спомени, монолози, безсмислени герои, които се появяват и когато интересът на публиката сигурно спада изчезват безследно. Тръгва се по една линия, хоп след 50 епизода изведнъж изчезва без завършек и те така. Дори с браковете и разводите им е такава мешавица, че нямам думи. На места толкова елементарно е направено, че си викаш тези хора не са в ред да вярват на конкретни неща и да действат така.

Рускините кои серии излъчват в момента - сватбата на Ананди с Шив ли? Аз не знам руски, но предполагам, че ще разбирам за какво става въпрос.

В интернет на хинди с резюмета на английски много от филма се губи. "Моята карма" биваше така, но "Булката" е доста класи над него. Пробвах, но лично на мен не ми допада да прочета какво се е случило и после да гледам 20 минути нещо, което предполагам какво са си казали, но нищо не разбирам от речта им. Що ги няма тези сериали с английски субтитри направо не знам?

# 21
Привет и от мен!

Днешните епизоди на светлината във войо не бяха особено приятни. От начало даваха театъра, в който уж показаха, че хората не трябва да си изхвърлят боклука по улиците. Не знам какво точно са показвали, понеже имаше музика, но от тогава съседите си взеха поука с изключение ако не се лъжа мисля на лелята, но не съм сигурна.

Менакши и Викран си говореха в магазина как Сандия искала да измести майка им. Викран каза, че ще иде в полицията да вземе доказателство, че Сандия е подала жалба срещу майка му и да я разоблечи за винаги. Менакши му каза, че няма смисъл да раздухват нещата, нали е гузна естествено, но той и каза, че като си науми нещо не се отказва.

Сантош започна да вика Чави да прочете молитвата. Тя се ядосваше, че ако била неука сега щяла да си спи до късно. Докато викаше Сандия отиде и поиска тя да чете молитвата. През това време Викран търсеше някакво тефтерче, което Чатури му каза, че е оставила в стаята на Мухит. Той отиде там да го търси и видя чантата с лаптопа. Попита Мухит това какво е, той му каза, че е чантата му за колежа, но Викран не се задоволи с тази информация и реши да провери какво има в чантата. Като видя лаптопа се ядоса и помъкна Мухит да го клюкари на майка си. Не, че той е по добър естествено, ама всеки гледа да забие другия. Започна да го бие и да крещи от къде е взел пари за такъв скъп лаптоп. В това време Сурач дойде и му каза да спре, като каза на Мухит да признае истината от къде има лаптопа. Мухит му  каза, че Сандия му е дала пари да си купи лаптоп. Сандия каза, че това не е вярно, че му е дала пари за курса и че Мухит и е казал, че е признал на майка си. Мухит обаче продължи с наглостта си като каза, че Сандия си е купила лаптоп за да говори скришно сбрат си и жена му. Сантош естествено повярва на него, въпреки, че Сурач се опита да защити Сандия и че тя също се опита да се защити.

В това време се обади Анкита. Сантош и вдигна и тя започна да и благодари за дето не са изгонили Сандия от къщата, но Сантош и каза, че и е дала 15 дни, в които Сандия да се поправи, но тя правила грешка след грешка и тя каза на Анкита да каже на мъжа си да си я прибира. Сурач не казва нищо, това винаги ме дразни, че пред майка си мълчи.

Мухит се сети, че имало някакъв диск в лаптопа, който Сандия може да намери и ако отиде да го върне ще разбере, че той го е взел. Не знам как, но Сурач го видя, че взима диска и го хвана като лъже. Мухит си призна пред него, но го молеше да не казва на майка си. Сурач каза, че ще и каже, понеже заради неговата постъпка Сандия ще бъде изгонена. В това време влезе Сандия и каза на Сурач да не казва на майка си, понеже ако разбере истината ще бъде много по наранена отколкото да мисли, че вината е на Сандия така ще го приеме по лесно.

Така свърши последния епизод, явно се задават неприятности. Пропуснах само да кажа, че се обадиха от полицията на Викран и явно му казаха да иде да му кажат кой се е обадил. Той като каза на Менакши, че ще иде тя започна да му се моли да стои при нея, че имало клиенти, но той каза, че щял да се върне  бързо и в крайна сметка не разбрах дали тръгна.

# 22
Тери Hug ако почнеш булчето от 1000-на серия натам ще проследиш запознанството на Развратови, всяческите опити на Калиани да ги ожени и нейния успех разбира се.
Резюметата не са лоши...много неща разбрах от там...а, пък на руски...съвсем ми се изясни картинката.
Както казах, в този филм има смисъл и послания. Любовта е представена точно така, както се случва в живота...любов която не се гради на егоизъм и болестни състояния, а онази дето се гради, на доверие, разбиране и подкрепа. Може би и заради това ми харесва толкова много, защото точно тази любов я изживявам и аз самата. 28г. живея с човек който ме разбира и ми има доверие...винаги е зад гърба ми и мога да разчитам на него.

Да обобщя....сериите са мудни на моменти, но си заслужават. Който не го е гледал, определено е загубил. Peace

# 23
Скрит текст:
Днешните епизоди на светлината във войо не бяха особено приятни. От начало даваха театъра, в който уж показаха, че хората не трябва да си изхвърлят боклука по улиците. Не знам какво точно са показвали, понеже имаше музика, но от тогава съседите си взеха поука с изключение ако не се лъжа мисля на лелята, но не съм сигурна.

Привет на всички!
Бубе,кукления театър беше,как едно семейство си изхвърля боклука на улицата ,как  този боклук събира насекоми и буболечки.Разпространява се болест и жената се разболява.Идва някакъв техен бог и им показва къде е проблема ,те почват да разчистват и да слагат боклука в коша и жената оздравява.Като свърши театъра Сандия донесе един контейнер и всички, които бяха се почерпили със закуски(имаха хартия и пластмасова чаша),започнаха да си хвърлят боклука там.Бащата,Мухит и Викрам също го направиха.Последни бяха останали Сантош,Мена,Чави ,лелята и още една жена.Но когато Сантош изхвърли боклука си в коша и другите го направиха. Joy hahaha

Скрит текст:
Менакши и Викран си говореха в магазина как Сандия искала да измести майка им. Викран каза, че ще иде в полицията да вземе доказателство, че Сандия е подала жалба срещу майка му и да я разоблечи за винаги. Менакши му каза, че няма смисъл да раздухват нещата, нали е гузна естествено, но той и каза, че като си науми нещо не се отказва.

Ако знаеш Мена как трепереше само.Хахаха Joy

Мухит се сети, че имало някакъв диск в лаптопа, който Сандия може да намери и ако отиде да го върне ще разбере, че той го е взел. Не знам как, но Сурач го видя, че взима диска и го хвана като лъже. Мухит си призна пред него, но го молеше да не казва на майка си.

Нали Сантош не даде на Сандия да говори с Анкита,а и каза да и се обади от "черната кутия"и даде лаптоп-а на Сандия.Чави каза на Мухит ,че ДВД диска е в лаптоп-а и той отиде в тяхната стая да вземе диска.Тогава Сурадж го видя,той беше се скрил ,но му звънна телефона.Тази Сандия прави като Садна.Да го издадат ,че да види тази Сантош ,че децата и освен Сурадж лъжат...пфууу ooooh! ooooh!

Той като каза на Менакши, че ще иде тя започна да му се моли да стои при нея, че имало клиенти, но той каза, че щял да се върне  бързо и в крайна сметка не разбрах дали тръгна.

Да ,Викрам тръгна към участъка,дано в следващите епизоди да се разбере ,че Менакши е виновна за ареста на майка му.

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 13:06 от shirindeniz

# 24
Скрит текст:

Привет на всички!
Бубе,кукления театър беше,как едно семейство си изхвърля боклука на улицата ,как  този боклук събира насекоми и буболечки.Разпространява се болест и жената се разболява.Идва някакъв техен бог и им показва къде е проблема ,те почват да разчистват и да слагат боклука в коша и жената оздравява.Като свърши театъра Сандия донесе един контейнер и всички, които бяха се почерпили със закуски(имаха хартия и пластмасова чаша),започнаха да си хвърлят боклука там.Бащата,Мухит и Викрам също го направиха.Последни бяха останали Сантош,Мена,Чави ,лелята и още една жена.Но когато Сантош изхвърли боклука си в коша и другите го направиха. Joy hahaha

Скрит текст:

Ако знаеш Мена как трепереше само.Хахаха Joy

Мухит се сети, че имало някакъв диск в лаптопа, който Сандия може да намери и ако отиде да го върне ще разбере, че той го е взел. Не знам как, но Сурач го видя, че взима диска и го хвана като лъже. Мухит си призна пред него, но го молеше да не казва на майка си.

Нали Сантош не даде на Сандия да говори с Анкита,а и каза да и се обади от "черната кутия"и даде лаптоп-а на Сандия.Чави каза на Мухит ,че ДВД диска е в лаптоп-а и той отиде в тяхната стая да вземе диска.Тогава Сурадж го видя,той беше се скрил ,но му звънна телефона.Тази Сандия прави като Садна.Да го издадат ,че да види тази Сантош ,че децата и освен Сурадж лъжат...пфууу ooooh! ooooh!

Той като каза на Менакши, че ще иде тя започна да му се моли да стои при нея, че имало клиенти, но той каза, че щял да се върне  бързо и в крайна сметка не разбрах дали тръгна.

Да ,Викрам тръгна към участъка,дано в следващите епизоди да се разбере ,че Менакши е виновна за ареста на майка му.

Мерси за разяснението, значи това дето звънеше е било телефона на Мухит и той така се е издънил театъра също е бил много интересен, много добре са го измислили. Сега ще умра от кефВикран да разбере, че Менакши е виновна, но друг е въпроса дали ще я издаде, или ще я прикрие. Той само другите може да съди, не и собствената си жена. Нищо чудно пък тоя път да я издаде, че даже и да я изгони.

# 25
Привет и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
Тери   bouquet Благодаря за темата  Hug Hug Hug

Хубава и успешна седмица на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 26

Здравей, Марве!Благодаря и успешна седмица и на теб Hug
Току що  обърнах внимание на твоя аватар,Значи и в "Булчето" има "ближи си (ми) сладоледа".хаха Joy Joy Joy

# 27

Здравей, Марве!Благодаря и успешна седмица и на теб Hug
Току що  обърнах внимание на твоя аватар,Значи и в "Булчето" има "ближи си (ми) сладоледа".хаха Joy Joy Joy

shirindeniz  Hug Оооооо, близане на сладолед има и още как. РазвратИ редовно си черпи Развратова  Joy Joy Joy

# 28
Оооо, Марвело Hug Намасте ма Grinning Grinning Grinning

Чух,че се говори за РазвратИ и веднага се наместих Joy Joy Joy

# 29
Оооо, Марвело Hug Намасте ма Grinning Grinning Grinning

Чух,че се говори за РазвратИ и веднага се наместих Joy Joy Joy

Ооооооо Зиз Hug Намасте и на теб  Hug
Чакам РазвратовИ да се развихрят "романтично"  smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539 smile3539

Общи условия

Активация на акаунт