Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 042
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря на всички много сте мили Hug Hug Hug

Сунитра добре дошла отново радвам се, че си тук Hug

Шириндениз благодаря за епизодите по Войо Hug

Радвам се ,че мога да помогна с нещо.  bouquet Hug

# 151
 wavey wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Зиз Hug Сметам мац, сметам, та вече съм изпушила.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 152
Скрит текст:
Аз "Цветовете" ги гледах ,много напред,но там сериите си бяха цели,както по БТВ.А на "Светлината" са само по 5 мин.и така гледам само част от епизода .Затова гледам до някъде и спирам,защото ми се губят сцени,които пък на следващата серия продължават,но аз не съм видяла какво става преди и т.н.Няма значение,за сега филма си струва Party  Crossing Arms Whistling
И аз ги гледах напред "Цветовете". Колкото до "Светлината" - с по тези 5 минути дето пускат в youtube се губи много. Намерих един сайт - тя и Ани го е дала на предните страници. Там ги има епизодите изцяло. Ето ти линка:  smile3525 newsm76  Kissing Heart

http://www.startv.in/show/diya-aur-baati-hum-episodes/304/67

Опитах да намеря горе долу до къде си ти с епизодите. Сега ако е на 67-ма страница даваш Prev за 66, 65 и т.н. за да видиш другите. Аз не съм ги гледала тях. Сега следя тези, които излъчват сега в Индия. Нямам време да видя всички до тук - може би по-натам ще ги погледна. Но ако ти имаш време и желание може да го направиш от този сайт ...
Heart Eyes
[/quote]

Рокси,много ти благодаря  bouquet Hug.Тук сериите са си цели и спокойно мога да ги гледам.Бях видяла линка ,когато Ани го пусна,но от телефона не можа да ми тръгне и си помислих ,че нищо няма да стане.Сега опитах от компа и всичко си тръгна.Много благодаря и на двете ви  bouquet newsm51

# 153
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Забелезвам мац Hug тъй си изпушила, че си се вихрила на мегданя на виалица начи... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 154

Забелезвам мац Hug тъй си изпушила, че си се вихрила на мегданя на виалица начи... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тая па  Hug нали първо требе да се разбудим. Четем да се просвещавам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 155

Тая па  Hug нали първо требе да се разбудим. Четем да се просвещавам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама оооууу... Naughty що не свиркаш, че си на линия...щех да се включим и аз...и без тва кат си легнах у 3ч бех отворила едно Очи като плочи... hahaha hahaha hahaha

# 156

Ама оооууу... Naughty що не свиркаш, че си на линия...щех да се включим и аз...и без тва кат си легнах у 3ч бех отворила едно Очи като плочи... hahaha hahaha hahaha
Вече ще знам.  Peace Даже може и по тела да ти звъннем, та Трайков да те понатепа малко Joy Joy Joy Joy Joy

# 157
Ауууууууу...глей я тая Joy Joy Joy Joy
Той Трайков по цела нощ фърга боб кога ше ми звъннеш та да има повод да ме натрепе... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 158
Ауууууууу...глей я тая Joy Joy Joy Joy
Той Трайков по цела нощ фърга боб кога ше ми звъннеш та да има повод да ме натрепе... hahaha hahaha hahaha hahaha

Изчезвам, че закъснявам. След обяда ще се явим  Peace

# 159
На бързо ,да ви разкажа първата от днешните серии по Войо на "Светлината".Сурадж накара Мухит да работи в сладкарницата ,за да си изкара сам пари за курса.Взе благословия от майка си и баща си и отиде в сладкарницата.Хич не му се изкаше ама няма как.Брат му го изпрати да разнесе някаква поръчка и там го видяха негови приятели.
Сандия го подкрепи.
Викрам и Мена веднага решиха да се намесят(естествено)Първо Мена и занесе сарита за сватбата ,след това Викрам влезе ,а Мена слушаше зад врата и само му правеше мимики Викрам да говори.В началото почна обвинявайки Мена,каква лъжкиня била това-онова ,за да може да почне да говори за Сандия и Сурадж.Каза и ,че преди Сантош е искала Мухит да работи в сладкарницата,но тогава той не искал.А сега сам решил да го назначи там и ,че зад това стои Сандия ,по този начин си отмъщавала на Мухит ,че я издал.Но Сантош му каза да млъкне и ,че Сурадж жертва живота си  за тях и ,че братската му обич не се влияе от чуждо мнение.Каза ,че го подкрепя напълно и вместо той да се занимава с брат си и жена му ,по-добре да гледа своята жена. Joy Joy hahaha hahaha
Вечерта преди да си легнат Сандия изрязваше обяви за работа от един вестник.Когато свърши  остави листчетата на леглото и когато си оправяше одеалото листчетата се разхвърчаха,тогава заедно със Сурадж започнаха да ги събират и да се споглеждат влюбено HugКога най- сетне ,ще се гушнат поне,вижда се че и двамата го искат ooooh! newsm78 Joy
Сантош обаче не можа да заспи от това, което и каза Сурадж за Сандия,за доверието.Спомни си и как ги видя в сладкарницата усмихнати и също така какво и каза Викрам(че той слуша Сандия) .

Хубав ден на всички Hug

# 160
Здравейте и от мен! От снощното безсъние не мога още да се събудя.

Зис вярно е, че няма да ги разбера сериите, защото аз освен, че не разбирам много руски не знам и кой говори и като се прибави всичко останало, музика и т.н. става трудно. За скайп ще ми е приятно най малкото да се запознаем, така че дори да не е за сериите, където и на вас ще ви е по трудно за някой гласове може да се разберем.

Пуснах светлината във войо и съм заспала, та съм пропуснала първите 2 серии. Ширин е разказала първата, аз ще разкажа по късно третата, която беше доста интересна.

# 161
Сега както обещах да разкажа серията. Сантош реши да даде още едно изпитание на Сандия, тъй като са я поканили да участва на някакво награждаване по случай, че е завършила трета по успех. Каза и, че ще ги вземе със себе си на сватбата и ако там Сандия се представи добре ще иде хем на награждаването, хем май с това ще приключи изпита. Сурач каза на Сандия, че там всичко е различно и че трябва да гледа какво прави майка му, защото тя също е снаха там. Сандия попита кой ще е там, Сурач и каза, че майката на баща му и някаква тяхна леля. Това не ми стана много ясно, защото доколкото разбрах от предишните серии свекървата на Сантош е починала и и правиха помен, а сега е жива. Бащата на Сурач каза на жена си, че не е права да подлага Сандия на това изпитание, понеже лелята била много груба и че даже самата Сантош подвивала опашка щом я види. Сантош му каза, че го прави умишлено за да може Сандия да се провали, понеже не им познава традициите в това село. Отидоха там, не знам какво толкова имаше, но Сандия търсеше свекърва си и попадна на свекървата тоест на бабата на Сурач. Тя пък я помисли за държавна служителка и каза на снахата да и направи чай, после започна да и обяснява нещо за къщата, че са теглили кредит не можах да разбера. Сандия и каза, че вероятно се е объркала и че тя не е тази за която я мисли. В това време се появи Сантош и нахока Сандия защо е седнала до свекърва и. Тя попита кое е това момиче и Сантош и каза, че е жената на Сурач. Тогава почна да се държи грубо с нея и също и се скара как е могла да седне до нея. Тогава каза, че я помислила за държавна служителка затова и отдала такива почести. Сантош и каза, че снаха им е образована и че е била трета по успех. Бабата хептен побесня. Каза, че образованието и не минавало в тяхната къща. Задават се интересни епизоди, но вероятно ще са утре Не знам какво толкова е това село и какви са им традициите, но явно са доста по различни, защото накараха Сандия да си  скрие лицето.

Това за жената на Мухит също ще е много интересно, наистина този сериал е доста по различен от досегашните.

# 162
Абе да не сънувам? Такова бързо развитие в Кармата?  newsm78

# 163
    Вижте на какъв клип попаднах за светлината. Направо щях да падна  #Crazy  newsm78  Grinning

Става въпрос за християнска сватба в храм. Мисля, че се жени Мохит за момиче на име Емили. Гостите на булката са облечени в официални костюми, а тези на младоженеца - демек семейството на Сантош в индийски дрехи. Мохит също е в индийски сватбен костюм. В храма християните се кръстят, а останалите гледат в недоумение. Сантош е шокирана. Добре че е мъжът и и той сключва ръце както се молят те. Другите го последват. Емили влиза в бяла булчинска рокля водена от баща си както си му е реда. Разменят си халки. Католическа сватба в индийски филм - този сериал е доста по-различен от останалите  Shocked

Добро утро на всички!Тери наистина интересна серия,направо не знам как Сантош се е съгласила.Но всички са ми много смешни,как само се оглеждат в църквата.Накрая всички се шашнаха когато отчето каза на Мухит :'Можеш да целунеш булката",особено Мена ,щеше да си отхапе езика.хаххаа.Направо паднах ,като ги гледах Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Тери, много ти благодаря за клипа! Определено "Светлината" е много по-различен сериал от традиционните индийски. От това, което съм чела опитват да покажат какво означава силата на образованието, как една жена може да работи и да върши всичко наравно с мъжете. Явно ще покажат и че е възможно индиец да се ожени за жена от друга вяра. Това определено е много интересно. Отличен замисъл ...  smile3525  newsm76  Kissing Heart

Наистина тук Мухит се жени за Емили! Момичето е от друга вяра, но пък е много добро. Поне от това, което съм гледала в епизодите напред. В момента епизодите в Индия - Емили и Мохит живеят в къщата на Сантош заедно с Викрам и Менакши, Сурадж и Сандия, Сантош и мъжа й, както и Чатури. Чави явно се е омъжила и живее в друга къща. Направи ми впечатление, че има едно по-голямо момиченце, което не знам на кого е - или е на Викрам или на Чави, защото в предната серия в Индия видях, че Мухит и Емили също имат детенце, но е малко на около годинка и нещо.  newsm10

Много се смях на физиономиите по време на тази сватба! Сантош как гледаше - другите се радват и пляскат. Накрая това с целуването на булката беше върха - всички как пригледаха, а Менакши щеше да припадне.  Joy Joy Joy

А пък Менакши като даваше визитки на гостенките за магазина си - Викрам само гледаше и й правеше знаци да престане ...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green

Според мен Сандия ще промени всички от семейството към по-добро и ще ги накара да приемат и уважават другия. Определено сериала е много интересен ...
newsm44

# 164
Рокси,много ти благодаря  bouquet Hug.Тук сериите са си цели и спокойно мога да ги гледам.Бях видяла линка ,когато Ани го пусна,но от телефона не можа да ми тръгне и си помислих ,че нищо няма да стане.Сега опитах от компа и всичко си тръгна.Много благодаря и на двете ви  bouquet newsm51

Няма за какво! Радвам се, че ти помогнах. Така ще може да гледаш пълните серии ...  smile3525 newsm76  Hands Clap

Аз намерих сайта случайно преди около месец. Преди това се мъчех в youtube - а там епизодите по 5 минути. Исках да видя какво става в момента в индийските серии и ми стана интересно. Затова се дразнех, че с тези 5 минути нищо не се разбира. Ровейки случайно намерих сайта и започнах да следя най-новите епизоди.  newsm10

Трябва по натам да изгледам и другите серии. Сариала е много хубав ...
Hug

Общи условия

Активация на акаунт