Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 53 029
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох беееееееееее.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тая па за политика се сетила.... hahaha hahaha hahaha Що не каза, ще затрупам с мисли... hahaha hahaha hahaha

Чей да се замилиш пак...па мой осъмнеш... Joy Joy Joy

Хайдегер е казал..."Нищото е нещо, ама и нещото е нищо...." мислейки за нищото и нещото, целия водовъртеж от мисли се превръща в една "Целесъобразност без цел"

Ай стига ма, нема да философстваме цела нощ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Гледам как РазвратИ се притеснява дали ше пусне хварчилото  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Анализирайки пантонимиката на социалната антропология и като се базирах на солидни фундаменти, стигнах до извода, че си права... Joy Joy Joy Joy Joy
Връщам се на РазвратИ hahaha hahaha hahaha

# 196
Тая па за политика се сетила.... hahaha hahaha hahaha Що не каза, ще затрупам с мисли... hahaha hahaha hahaha

Хайдегер е казал..."Нищото е нещо, ама нещото е нищо...." мислейки за нищото и нещото, целия водовъртеж от мисли се превръща в една "Целесъобразност без цел"

Гледам как РазвратИ се притеснява дали ше пусне хварчилото  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Анализирайки пантонимиката на социалната антропология и като се базирах на солидни фундаменти стигнах до извода, че си права... Joy Joy Joy Joy Joy

Ауууууууууу, качеството е отврат.  Sick Това не може да се гледа  Sick Sick Sick

# 197

Хайдегер е казал..."Нищото е нещо, ама нещото е нищо...." мислейки за нищото и нещото, целия водовъртеж от мисли се превръща в една "Целесъобразност без цел"

Анализирайки пантонимиката на социалната антропология и като се базирах на солидни фундаменти стигнах до извода, че си права... Joy Joy Joy Joy Joy

Ауууууууууу, качеството е отврат.  Sick Това не може да се гледа  Sick Sick Sick
Добре, че ми каза...ше си гледам олда, пък утре като го качат у Вики-то ше го отразя с добро качество hahaha hahaha hahaha

# 198
Хич не го започвай. Нищо не се вижда - ни картина, ни субтитри.  Peace
Май ще се отправям към спалнята Mr. Green

# 199

Ама кат си легнеш да помислиш за домашното дето съм ти дала... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Хади, оттеглянето към покоите да започне...веднага.... Hug Hug Hug

# 200

Ама кат си легнеш да помислиш за домашното дето съм ти дала... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кво домашно ма  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78

# 201

Кво домашно ма  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
Да мислиш за политика hahaha hahaha hahaha hahaha

# 202
Днешните епизоди на "Светлината" по БТВ бяха много интересни!  newsm44

Сандия и Сурадж бяха супер сладки в началото! Говореха си за думите на Прити - Сандия каза, че не мисли тези неща. Сурадж й отговори, че разбира, че и тя и семейството й са имали други мечти и планове и в тях едва ли е влизал човек като него. Сандия каза, че и неговото семейство вероятно е имало други очаквания и не е искало момиче като нея. После започнаха да се смеят и се разбраха да забравят за казаното от Прити. След това Сурадж видя един търговец на гривни и заведе Сандия, за да я научи как да се пазари. Започна да казва на тъговеца колко хубави били гривните му - как цялото му семейство пазарува от него, как всички са много доволни и т.н. Накрая го склони и той намали доста от цената. Сандия разбра как става и благодари на Сурадж - после тя каза на Чоту да не си хвърля боклука на улицата, защото така замърсяват природата. Чоту я послуша - взе хартията и я хвърли в коша. Каза й, че е много умна. Сурадж също й благодари, защото той пък е научил от нея как да не замърсява природата ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Много се смях с Менакши и скъсаната торба! Сантош я накара да я зашие, но Менакши прецени, че има време до следващото пазаруване, затова нямало смисъл да бърза. Остави я за по-късно. Сандия я взе и реши да я зашие и така да изненада и зарадва свекърва си. В това време Чоту се беше качил на стола и опитваше да вземе нещо от високия рафт. За малко да падне - за щастие Сурадж го хвана, но стола падна и се заби в пръста на крака му и започна да му тече кръв.  newsm10

Сурадж каза на Чоту да внимава - той започна да се шегува със Сурадж и го попита защо на него му вика само Чоту, а към жена си се отнася уважително - явно с тази форма в Индия джи ... Сурадж му каза да не говори глупости. Чоту отговори, че е явно защото Сандия заслужава уважение ...  Joy Joy Joy

Вечерта Сурадж се прибра и Чатури забеляза, че пръста му е наранен. Сантош тръгна да го лекува, но той каза, че няма нужда и щял да се оправи сам. Сантош отговори, че това е работа на жена му. Да отиде при нея и тя да го превърже. Сурадж се качи горе, но Сандия шиеше торбата и щом го чу веднага я скри. Искаше да е изненада. Сурадж не смееше да я помоли да го превърже - остави бинта и лекарството на леглото и отиде да се измие. Сандия реши след като той заспи да продължи да шие. Когато Сурадж се върна видя, че Сандия е оправила дюшеците на пода в двата края - каза му, че е изморена и си легна. Сурадж също легна и заспа. Сандия това и чакаше - извади торбата и продължи да шие ...  Peace

Да кажа, че Мухит и Чави ме дразнят най-много. Уж най-малки в семейството, ама големи интриги - особено Чави. Мухит й сподели, че Сандия иска да каже на майка им за компютърния курс и се притесняваше, че тя ще разбере, че с парите си и купил лаптоп. Чави му каза, че каквото и да каже снаха им Сандия - вече никой нямало да й повярва. Забавляваше се как я е подредила пред майка си покрай дипломата. Мухит доволно се съгласи ...   Naughty

Най-много се смях сутринта, когато в хола стояха Сурадж и баща му, Сантош обикаляше да следи какво става, а Менакши миеше нещо. Бащата настояваше, че не му било добре - как така изследванията му били ок - мислеше да попита Сандия като най-образована да му ги прочете, но Сантош го скастри. Докато бащата се протягаше минаваше Викрам с един куп книги и се сблъска в него изпускайки книгите. Сантош го попита защо не внимава - Викрам каза, че иска да отнесе тези книги в склада. Сантош предложи да не ги носи в ръце, а да ги сложи в новата торба дето е ушила Менакши. На нея направо й призля - започна да пелтечи, че тя щяла да ги отнесе на ръце. Сантош се сети, че не я е ушила и каза на Викрам да си носи книгите така - той тръгна ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сантош каза на Менакши да й даде торбата и че тя сама ще си я ушие! Менакши тръгна да я търси, но не я намери. Много се смях като попита Чатури дали я е виждала - една такава зелена с цветя, а Чатури вика - видях една зелена, ама нямаше цветя, сигурно са изпопадали ....  Joy Joy Joy

Менакши отиде при бащата на Викрам и Сурадж и го попита дали е виждал торбата й. Бащата направо ме разби с това: "Снахо, аз и огромен слон да влезе - няма да го видя, ти за някаква торба ме питаш". А отсреща Сантош само се нервираше и каза, че в това семейство никой за нищо не ставал. Всички били идиоти ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

После Сантош видя, че Сурадж още е с непревързан пръст на крака и му тече кръв. Попита как може жена му да не го превърже. Сурадж опита да излъже, че е бил превързан, но е махнал бинта. Сантош обаче каза, че лъже. Пак започна да обижда Сандия - как можело да не се грижи за него. Точно в тоя момент се появи Сандия и чу разговора им. Сурадж каза, че тя не е виновна, защото той не й е казал нищо. Сантош го попита - как Чатори дето е прислужница тук е забелязала, а собствената му жена не е забелязала. Какво била правила цяла нощ - къде е гледала и за какво е мислила. След това видя Сандия и я извика като я попита как може като уж е толкова примерна съпруга да не може да се погрижи за пръста на мъжа си. Каза й, че не става за нищо. Явно за нея да докосне краката на съпруга си било непристойно, защото той е необразован, а тя е учена. Сандия отговори, че не е така. Просто не е видяла. Сантош се ядоса и си тръгна. Сандия каза, че сега ще вземе бинта и ще превърже Сурадж. Тръгвайки изпусна торбата. Сурадж разбра, че Сандия я е шила през нощта за да зарадва майка си ...    newsm10

Много беше готина сцената, когато Сандия дойде да превързва пръста на Сурадж! Той й каза, че няма нужда - това лекарство много щипело и той го било страх още от малък да го превързват. Попита я тя каква е била като малка. Тя отговори, че много е тичала и само е падала - после се е налагало и нея да я превързват, но я е било страх. Докато му разказваше - Сурадж така се беше загледал в нея, че не усети как тя първо проми раната с лекарството, а после му превърза пръста. Когато той видя не можа да повярва - благодари й. Пак се гледаха влюбено - бяха много сладки ....  txtloves txtloves txtloves

Сурадж даде на Сандия торбата и й каза, че е разбрал, че я е шила цяла нощ само и само да зарадва майка му. Точно в този момент Сантош минаваше и ги чу - но се направи на разсеяна и подмина. Сурадж каза на Сандия, че торбата е зашита идеално. В тоя момент дойде Сантош и започна да търси някакви недостатъци - отново заяви, че Сандия не се е справила и че торбата е зашита ужасно. Била й съсипала плата - направо е ужасна ...  Crossing Arms

В тоя момент се появи Менакши и видя торбата в ръцете на Сантош - като се изцепи: "О майко, намерила си ми торбата. Отлично си я зашила - добра работа" - а Сантош й каза, че явно е толкова тъпа, че не може да познае че не тя, а зълва й я е зашила. После я изпрати да работи.  Mr. Green

Сандия също отиде при Менакши в кухнята, но гледаше в излизащия Сурадж - той също гледаше в Сандия. Правеше й знаци, че всичко е наред. Докато гледаше назад, а излизаше се сблъска с Чоту, който носеше кошче за боклук. Чоту го попита защо като върви напред все гледа назад. Така ще се пребият - после се сети, че е заради Сандия и започна да го бъзика. Сандия ги слушаше и се усмихваше - Менакши също ги чу, както и Чави. Сандия помоли Менакши да й даде обелките от зеленчуците, за да ги изхвърли - Менакши й ги даде. Сандия отиде и ги хвърли в кошчето от Сурадж. После му благодари за подаръка - Чоту каза на Сандия, че Сурадж е поръчал голям контейнер и за отпадъците от магазина, за да не си хвърлят хората боклуците на улицата. Чави чу всичко и само злобееше. Сандия нарече Чоту - г-н Чоту Комар. Той започна да се фука и каза на Сурадж, че жена му го нарича с уважение пък той. Сурадж му каза да престане и да върви в магазина. Чоту искаше Сандия да го погали по бузата - тя го направи, а той каза, че сега деня му щял да е хубав. Трябвало да гали така нежно по бузата и батко му Сурадж та да му върви. Сурадж се засрами и му каза да тръгва ...  smile3532

В това време тъпата Чави отиде в кухнята при Менакши и започна да я настройва нарочно срещу Сандия! Тамън Менакши кротуваше и Чави й каза, че Сандия й се подигравала, а тя й позволявала. Мена попита защо, а Чави обясни, че Сандия донесла кошче и си хвърляла боклуците в него защото била образована, а след като тя ги хвърля на улицата значи е глупава и проста. Била я обидила и я смятала за такава понеже има незавършен 4 клас. Менакши вика - как така минах от 4-ти в 5-ти ... В крайна сметка я настрой и Менакши отиде и започна да се провиква на Чатори и да я пита къде ще хвърли боклука - тя каза, че както до сега на улицата. Менакши й заяви, че зълвата Сандия е донесла кошче и че трябвало да изхвърлят боклука си в него иначе значи са прости и необразовани. Сантош се появи и попита Менакши дали в такъв случай смята и нея за проста. Тя каза, че не - говорила е на Чатури за да не сгреши. Сантош побесня и извика Сандия. Попита я тя ли е донесла кошчето - тя каза, че да. После Сантош викна Чатури да донесе боклука дето е събрала в лопатката. Сандия каза, че тя ще го хвърли - взе го и го изхвърли в кошчето. Сантош така ме издразни - отиде и ритна кошчето с все сила и разсипа всички я боклук по средата на прага и на улицата. Такъв шум се вдигна, че всички така пригледаха - чак Викрам и Сурадж видяха от магазините си и се същисаха. В тоя момент минаваха някакви хора по улицата и гледаха странно, а Сантош им направи забележка и ги изгони ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Накрая Сантош извика Сурадж - той дойде с Викрам и Чоту. Сантош попита Сурадж той ли е купил и донесъл кошчето - Сурадж каза, че да. Сантош пак започна с глупостите си как образованата й снаха искала да въвежда нов ред в къщата и как Сурадж за всичко я слушал. После каза, че явно Сандия смята свекърва си за проста. Започна да говори, че сигурно ще искат и пералня, за да не перат на ръце, както и съдомиалня - Менакши така гледаше сякаш беше съгласна да има такива неща, ама Сантош като завика и тя - а не майко ...  Joy

Сантош каза, че вероятно Сандия скоро ще облече Сурадж и в джинси/ дънки - но това щяло да стане като умре. Един куп глупости - ужасна е ...  #Sniper

Това дадоха днес - и като стана дума за дънките. В момента в епизодите на Светлината в Индия - Сурадж наистина е с дънки. Много му отиват ...
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ти благодаря за разказа! Винаги ми е правило впечатление, че колкото и добре да се съсредоточава човек слушайки винаги който гледа вижда много повече неща.

Ширин, каза ако ме интересува нещо да питам. Да ти кажа, искам да ми обясниш как се докосват крака. Сандия може да е разбрала, но аз не разбрах и сега сън няма да ме хване от любопитство. Да не говорим, че на пук на целия ми напрегнат ден доста се посмях поне с малкото разбрано от днешните епизоди във войо. Свекървата на Сантош и каза да научи Сандия как се докосват крака, ей на това все още се смея, защото така и не разбрах каква е философията толкова в докосването на прословутите крака, та да трябва специално обучение. По време на обучението само разбрах, че от престараване Сандия е ощипала бабето и то още повече се разлюти. Ох голям смях се смях с тая как командва Сантош. Като я почна колко била надебеляла, бузите  и били червени като нещо не го запомних. Не хранила ли сина и, та само тя дебелеела. Мъжа на Сантош каза, че му прави сладки, но слагала съвсем малко масалце отгоре. Бабата като се изцепи ами как няма да слагаш малко, като го оставяш ти да се наядеш с лажицата. Сантош правеше нещо, а тая като я нахока, че мъжа и кашлял от това. Той още повече се задра. Бабата накара Сантош да му занесе вода, тя му занесе студена вода и той каза, че сега още повече щяло да го заболи гърлото, бабата пак я нахока да отивала пък да му донесе топла вода. Той каза, че нямало нужда, защото вече пил студена вода и сега не върви да пие топла. Малко започнах от средата, ама ми беше смешно и затова реших първо това да разкажа.
Майката на Менакши и се обади, но тъкмо тогава ми звънна телефона и не разбрах точно какво искаше. Доколкото разбрах ако не греша май искала да омъжва другата си дъщеря, та май искаше да заведе младоженеца в къщата на Сурач докато я няма свекърва и. Мена и каза, че ще е трудно да убеди викран, но ще опита. Той не беше никак съгласен, особено като знаеше, че Чави и Мухит са там, но Мена му каза, че с тях лесно ще се справи. Попита ги кога смятат да се приберат, на Чави и стана интересно и я попита защо се интересува. Менакши каза, че за да и приготви храна да е топла като се върне. Чави мисля, че се усети, че тая крои нещо и каза, че няма да се прибира скоро. Мухит и той каза същото, но ми се струва, че ще се приберат нарочно.

В това време бабата каза на Сандия да се приготви за сватбата. Сандия видя, че дрехите и ги няма и започна да ги търси. В къщата има още някаква снаха, която в началото викаше на Сандия етървичке, но после и каза да я нарича сестра. Изглеждаше свястно момиче. Сандия отиде в стаята на Сурач и видя, че са си разменили куфарите. Той като я видя много се притесни, защото май имат някаква традиция мъжете и жените да спят отделно и нямала право да ходи в неговата стая. Тия техни отвратителни традиции направо не ги разбирам. Сурач и каза да излезе през прозореца, понеже ако някой я види ще я помислят за опозорена. Сандия тръгна, но не знам какво се случи, защото бабата я видя, че е била в стаята на Сурач. Започна да я обижда, че не ставала за нищо. Сантош да не остане по назад, каза и да се върне в Пушкар и да се обади на брат и за да я вземе. Сурач само се опита да каже, че Сандия не е виновна, но те го схокаха и той  млъкна. После бабата накара Сандия да и рисува ръката с кана, но тя явно не успя и тя пак я нахока. Накрая изключително грозна постъпка бабата я  прати да спи на двора при животните, защото цял ден не била свършила никаква работа и нямала нужда от подслон. Това наистина беше много гадно и не човешко. Точно в този момент ми прекъсна интернета и не можах да изгледам серията до край, но мисля, че не остана затова не я пуснах отново. Толкова гадни традиции никога не съм мислила, че може да има на места в Индия. Не разбрах дали наистина Сандия отиде да спи при животните, но се надявам Ширин ако е гледала да изясни.

# 203
Скрит текст:
Много ти благодаря за разказа! Винаги ми е правило впечатление, че колкото и добре да се съсредоточава човек слушайки винаги който гледа вижда много повече неща.

Ширин, каза ако ме интересува нещо да питам. Да ти кажа, искам да ми обясниш как се докосват крака. Сандия може да е разбрала, но аз не разбрах и сега сън няма да ме хване от любопитство. Да не говорим, че на пук на целия ми напрегнат ден доста се посмях поне с малкото разбрано от днешните епизоди във войо. Свекървата на Сантош и каза да научи Сандия как се докосват крака, ей на това все още се смея, защото така и не разбрах каква е философията толкова в докосването на прословутите крака, та да трябва специално обучение. По време на обучението само разбрах, че от престараване Сандия е ощипала бабето и то още повече се разлюти. Ох голям смях се смях с тая как командва Сантош. Като я почна колко била надебеляла, бузите  и били червени като нещо не го запомних. Не хранила ли сина и, та само тя дебелеела. Мъжа на Сантош каза, че му прави сладки, но слагала съвсем малко масалце отгоре. Бабата като се изцепи ами как няма да слагаш малко, като го оставяш ти да се наядеш с лажицата. Сантош правеше нещо, а тая като я нахока, че мъжа и кашлял от това. Той още повече се задра. Бабата накара Сантош да му занесе вода, тя му занесе студена вода и той каза, че сега още повече щяло да го заболи гърлото, бабата пак я нахока да отивала пък да му донесе топла вода. Той каза, че нямало нужда, защото вече пил студена вода и сега не върви да пие топла. Малко започнах от средата, ама ми беше смешно и затова реших първо това да разкажа.
Майката на Менакши и се обади, но тъкмо тогава ми звънна телефона и не разбрах точно какво искаше. Доколкото разбрах ако не греша май искала да омъжва другата си дъщеря, та май искаше да заведе младоженеца в къщата на Сурач докато я няма свекърва и. Мена и каза, че ще е трудно да убеди викран, но ще опита. Той не беше никак съгласен, особено като знаеше, че Чави и Мухит са там, но Мена му каза, че с тях лесно ще се справи. Попита ги кога смятат да се приберат, на Чави и стана интересно и я попита защо се интересува. Менакши каза, че за да и приготви храна да е топла като се върне. Чави мисля, че се усети, че тая крои нещо и каза, че няма да се прибира скоро. Мухит и той каза същото, но ми се струва, че ще се приберат нарочно.

В това време бабата каза на Сандия да се приготви за сватбата. Сандия видя, че дрехите и ги няма и започна да ги търси. В къщата има още някаква снаха, която в началото викаше на Сандия етървичке, но после и каза да я нарича сестра. Изглеждаше свястно момиче. Сандия отиде в стаята на Сурач и видя, че са си разменили куфарите. Той като я видя много се притесни, защото май имат някаква традиция мъжете и жените да спят отделно и нямала право да ходи в неговата стая. Тия техни отвратителни традиции направо не ги разбирам. Сурач и каза да излезе през прозореца, понеже ако някой я види ще я помислят за опозорена. Сандия тръгна, но не знам какво се случи, защото бабата я видя, че е била в стаята на Сурач. Започна да я обижда, че не ставала за нищо. Сантош да не остане по назад, каза и да се върне в Пушкар и да се обади на брат и за да я вземе. Сурач само се опита да каже, че Сандия не е виновна, но те го схокаха и той  млъкна. После бабата накара Сандия да и рисува ръката с кана, но тя явно не успя и тя пак я нахока. Накрая изключително грозна постъпка бабата я  прати да спи на двора при животните, защото цял ден не била свършила никаква работа и нямала нужда от подслон. Това наистина беше много гадно и не човешко. Точно в този момент ми прекъсна интернета и не можах да изгледам серията до край, но мисля, че не остана затова не я пуснах отново. Толкова гадни традиции никога не съм мислила, че може да има на места в Индия. Не разбрах дали наистина Сандия отиде да спи при животните, но се надявам Ширин ако е гледала да изясни.

Добро утро на всички!Рокси благодаря ти за разказа на сериите по БТВ.Аз ,ще доразкажа малко от сериите по Войо.
Когато бабата разбра ,че е образована и каза ,че нейното образование там изобщо не върви.След това и каза ,че нейната свекърва(Сантош) и докосва краката когато и гостува.Бабата беше седнала на едно легло и Сандия и докосна стъпалата с две ръце,но  не трябвало така и тогава Сантош и показа как се докосват.Започва с две ръце от колената до долу полека масажирайки ,а Сандия го направи набързо и тогава когато бабата я попита дали няма сили,тя я натисна по-силничко,хаха и затова бабата я изгони.Бабата е много гадна,когато и подариха сарито от Мена ,трябваше всички да я хвалят колко била хубава с него.
След това даваха пак номерата на Мена в къщата.Майката на Мена,била намерила добра партия за сестра и ,но тяхната къща била стара ,защо да не ги покани у тях-само за два часа.Викрам се ядоса и и каза ,че няма да стане,ама Мена почна да му се котка.
Сантош изпрати Сандия в стаята да се преоблече и тогава тя разбра,че са си разменили куфарите със Сурадж(те бяха еднакви)Взе куфара и тръгна да търси Сурадж.Намери го и влезе в стаята,той също се обличаше и беше сам.Когато видя Сандия той много се притесни,каза и да вземе куфара и веднага да си тръгне.Но когато вдигна куфара той се отвори и дрехите се разпиляха.Докато ги събираха  мина някакъв дядо,мърмореше нещо и те се скриха.Като видя отворената врата на стаята ,той реши ,че няма никой и заключи врата от вън.Не трябваше никой да ги вижда заедно.Тогава Сурадж видя един малък прозорец и реши да мине през него и да отвори вратата.Той стъпи на едно паянтово легло и се покатери ,подхлъзна се и падна върху Сандия.Бяха много сладки на леглото двамата,Сандия беше го хванала за ръката и стискаше.
На двора мажеха булката с куркума,всеки се изреди ,тогава и Сантош отиде да я намаже,но не можа да се наведе,защото я боляха колената и седна на един стол.Бабата я гледаше от страни и и се смееше.Тъкмо започна да маже ,и бабата я цели с някаква ядка и кимайка я извика при нея.Тогава и каза ,че е станала дебела като бъчва, а синът и е отслабнал.Мъжа и само това чакаше,започна да се оплаква от Сантош(сега му се е паднало)При всяка възможност  се прави на жертва.Когато приключиха с мазането ,бабата каза на Сантош да отидат да видят къде е останала снахата.Защо се бави толкова много и дали Сантош не и е казала ,че това е чужда свтба , а не нейната. Joy Joy #Shocked rotfImbo rotfImbo
А Сандия и Сурадж след падането станаха и тогава Сурадж и каза да стъпи на раменете му и тя да излезе през прозореца(сигурно защото е по-малка)Но когато се качи и се хвана за ръба на прозореца се изпусна и отново паднаха,но сега Сурадж падна почти върху нея.В същото време дойдоха бабата и всички останали жени.Ужассс  #2gunfireБабата започна да вика,Сандия и каза ,че е отишла за куфара ,но тя не и повярва.Сурадж  искаше да я защити,но бабата го изгони.Всичките обиди ,които каза бабата на Сандия, Сурадж ги чуваше от вън и му стана много гадно.Когато бабата каза на Сантош,да не би Сурадж да не е неин син ,та да го ожени за такава жена,че да не може да си вдигне главата от срам до края на живота си.(той беше готов да се разплаче) Weary smile3518.След това останаха само Сантош,Сурадж и Сандия.Сантош каза на Сурадж,че Сандия е обезчестена и ,че заради Сандия е понесла много унижения.Но той пак я защити като и обясни за куфарите и ,че единствената и грешка е ,че не знаеше за техните традиции.Наговори и да се върне в Пушкар и да се обади на брат си и си тръгна,след Сантош и Сандия си отиде в стаята.
Когато влезе в стаята всички жени от семейството бяха там и си шушукаха разни неща и я поглеждаха.На нея и стана много кофти,но нямаше какво друго да направи.По това време Сурадж мислеше как да и помогне,защото е съвсем сама.След това и изпрати една бележка в кутия от храна(по едно дете)Беше и написал,че все още имат време,че я подкрепя и ,че тя ще се справи отлично.
А в къщата Мена и Викрам се чудеха как да държат Чави и Мухит далеч от къщата,докато гостите си отидат.Много са хитри.Ще видим каква ще я забъркат. newsm12 smile3506
Към привечер всички бяха на двора.По-младите се оцветяваха с къна,по-възрастните правеха друго.Когато се появи Сандия,две от момичетата искаха да им нарисува ръцете,но тя изобщо нез наеше как.По това време Сантош чистеше ориз,но бабата като видя ,че праха отива към синчето и се развика.Каза и ,че е безполезна жена , и че ако прахът отиде към него той веднага ,ще се разкашля.Той като чу това, веднага се направи ,че кашля и ,че не му стига въздух.Беше много смешно как я действа само. smile3533 rotfImbo
След това бабата видя ,че Сандия не може да рисува с къната,седна до нея и си подаде ръката да я рисува.Искала хубава рисунка,да се хвали с нея.Сандия и каза ,че не може,но тя настояваше.Нарисува и някакви черти,на бабата не и хареса и тя се избърса в нейното сари.И отново я накара да рисува ,докато не се научи да прави прави линии.Когато и втория път не успя,тя я обиди и изгони.Наистина вечерта я изпрати да спи на вън при животните.Да ги пази и нахрани.Изпрати я само по едно сари ,дори одеало не и даде,дъртофелницата smile3511 smile3513(всъщност бабата изглежда по млада от Сантош)

# 204
  • София
 Епизодите на "Моята карма" днес:

25.01.2010 – епизод 259

Виир се прибира. Баща му го чака в дневната и го моли да си поговорят. Умед пита сина си как е Ичха. Виир му отговаря, че е по-добре. Споделя с баща си, че Гунванти му е страшно обидена. Добавя, че в нейните очи той винаги постъпва неправилно. Умед го успокоява, че е добър син, а границата между правилно и погрешно в човешките взаимоотношения е много тънка. Добавя, че му вярва и знае, че няма да ги разочарова. Умед казва на Виир, че Гунванти е толкова напрегната, защото състоянието на Ванш не се променя и той е все така в депресия. Обеснява на сина си, че все още не са научили нищо за учителката, която влияе така добре на Ванш. Виир го успокоява, че и той ще се опита да я потърси. Не е сигурно дали тя ще пожелае да се грижи за брат му, но той поне ще я попита. Виир си тръгва към стаята.

Слуга идва при Умед и му съобщава, че Дядото ги вика с госпожата. Когато отиват при него той им казва, че е необходимо да посетят Ичха в болницата. Гунванти е недоволна. Дядото и обеснява, че сега със семейство Тхакур са роднини, а Джоги е приел момичето като своя дъщеря. Гунванти се примирява и му отговаря, че ще отидат когато той каже.

Дамини дава супа на Ичха. В стаята на Ичха влизат Дивия, Гунванти и Умед. Дамини е учудена. Умед пита как е дъщеря и. В този миг Тапася също влиза. Когато вижда свекъра и свекърва си, тя си мята шала на главата, отива да ги поздрави и да поиска благословия от тях. Когато излизат пред стаята Тапася пита какво става, как са? Гунванти и споделя за Ванш и за влошеното му състояние. Добавя, че се е възстановявал прекрасно, но за нещастие се привързал към едно малко момче, което починало. Разказва на Тапу, че Ванш се чувства отговорен за смъртта на Парас. Тапася си припомня разказите на Ичха за смъртта на нейния ученик. В този миг Гунванти и казва, че учителката на момчето се е държала много мило със сина и и Ванш има нужда от нея. Тапася любопитства  дали Парас е починал от наркотиците. Гунванти и отговаря положително и Тапу се досеща, че учителката е Ичха. Тя се усмихва доволно. Казва на свекърва си, че трябва да открият учителката ма всяка цена. Гунванти отговаря, че не знаят нищо за нея. Тапася им обещава също да я потърси. Тя се сбогува с тях. Когато остава сама си повтаря, че знае как да открие тайнствената учителка.

Дамини е при Ичха. Тапася влиза при тях. Показва на Ички кошница с цветя. Казва, че ги е поръчала специално за нея от магазина на Куки. Предлага да я нахрани. Ичха се дърпа. Тапу и обеснява, че трябва да яде, за да има сили, защото я очаква много неща. Добавя, че Виир я очаква и тя ще им помогне да се съберат отново. Ичха не иска и да чуе. Тапася властно и казва, че ще стане така, както тя иска. Тхакур ги гледа насълзен отстрани и се гордее с промяната в дъщеря си.

Тапася отива до клиниката да разговаря с Ванш. Тя пита рецепционистката за стаята му. Когато влиза при него, той я гледа учудено. Тапася се представя, че неговата снаха – съпругата на по-малкия му брат Виир. Добавя, че обстоятелствата са били такива и те не са успели да се запознаят по-рано. Казва на Ванш, че е разбрала от Гунванти, че той много страда от загубата на приятеля си. Добавя, че знае и за учителката. Продължава, че най-вероятно тя е естествена и добра. Ванш пита Тапася дали я познава. Тя му отговаря, че не знае коя е, но му обещава, че ще я намери на всяка цена. Ванш е доволен.

26.01.2010 – епизод 260

Ичха е сама и се опитва да стане. Тя сяда на леглото си, Виир е до нея и я прегръща през раменете. Помага и да стане. Тапася ги наблюдава от вратата. Идва към тях и хваща Ичха за ръцете. На свой ред и помага и да легне отново. Виир подава на Ичха чаша вода. Тя отпива и подава чашата на Тапася. Лекарят идва и съобщава на семейство Тхакур, че Ичха се е възстановила и може да се прибере вкъщи. Виир и Тапася и помагат да си събере багажа.

Дивия посреща Ичха с таали, а Тапася и помага да влезе през вратата. Ичха е щастлива да си бъде отново в стаята, която е украсена празнично. Има много цветя и надпис „Добре дошла, Ичха“. Тапася плаче. Ичха я пита дали в добре. Тапася и показва плакат, на който пише „Съжалявам“. Ичха я пита колко още ще се извинява. Двете се прегръщат. Тапася я подканя да си легне и да си почива.

Дивия споделя с Джоги, че говори истината, но как да са щастливи, когато детето им се развежда и се прибира в бащиния си дом. Джоги и отговаря, че и на него не му харесва ситуацията, но понякога родителите трябва да постъпват така. Тапася носи вода на баща си. Взима една снимка на нея с баща и от библиотеката и разплакана отива до него. Тя му казва, че осъзнава, че и е много ядосан. Тхакур я пита защо и се е ядосал. Тя отговаря, че баща и се е разсърдил когато заради ината и се е случило това, което не трябва. Моли го да и повярва и съжалява, че не се е вслушала в думите му. Джоги гали главата на Тапася. Тя му споделя, че този брак не е донесъл щастие на никои. С Виир са двама непознати, живеещи под един покрив. Добавя, че е предала приятелството на Ичха и майчината обич на Дамини. Продължава, че най-много е наранила майка си и баща си. Пита се как може да получи прошка след всичко това. Тя плаче и моли баща си да и прости. Джоги и хваща ръцете. Тапася му казва, че иска само един шанс и е готова да понесе всяко наказание за постъпките си. Добавя, че има нужда от тях, защото е взела най-трудното си решение. Тапася казва, че иска да освободи Виир от товара на този лъжлив брак. Тапася моли майка си да я разбере. Добавя, че връзката и с тях е целия и живот и само тя има значение. Тапася казва на родителите си, че синдора на челото и, сватбеното колие, бижутата на свекърва и не значат нищо. Споделя с тях, че и харесва да я наричат Тапася Виир Бундела, но в сърцето на Виир има място само за Ичха. Казва им, че е готова да се разведе и да поправи грешките си. Добавя, че би желала Виир и Ичха да се съберат отново.

# 205
Ауууу, да отбележим дебело, че до кат се опитвах да си зема сънче следобед обърнах малко внимание на Светлината у едни реклами... Mr. Green

Тия главните са мноооу смотани. Сандия ли е ква е кат Пратюша....гледа като теле и никва емоция не излиза от нея. Тоя Сантош ли е къф е...мъж ли и се явява, че егати дебила...свекито я напрай на мармалад за една кофа, а тоя трае кат риба Shocked Shocked Shocked

И кви са тия отношения между тия двамата...нещо грам не вдевам, пък и не се опитвам.
Само виждам, че са си леко непознати...до там се е стигнало та лапетиите да ги събират у некъф килер.
Нема химия, нема нищо....дебили и двамата hahaha hahaha hahaha

Марвело Hug права си...тоя филм не е за гледане.
Ама лапетиите ми аресаха...комични са некви, ама тва не е повод да си губя времето. Naughty

# 206
Ауууу, да отбележим дебело, че до кат се опитвах да си зема сънче следобед обърнах малко внимание на Светлината у едни реклами... Mr. Green

Тия главните са мноооу смотани. Сандия ли е ква е кат Пратюша....гледа като теле и никва емоция не излиза от нея. Тоя Сантош ли е къф е...мъж ли и се явява, че егати дебила...свекито я напрай на мармалад за една кофа, а тоя трае кат риба Shocked Shocked Shocked

И кви са тия отношения между тия двамата...нещо грам не вдевам, пък и не се опитвам.
Само виждам, че са си леко непознати...до там се е стигнало та лапетиите да ги събират у некъф килер.

Ама лапетиите ми аресаха...комични са некви, ама тва не е повод да си губя времето. Naughty

:2
Еее Зиз,нидей така ма- с лошо.Арни са ни ,ние си ги харесваме.Те са младоженци,не са отпускат много, много.Пък и да ти разасним нещо NaughtyСантош е свекито,момъка е Сурадж. hahaha JoyДа ти кажем честно,в началото и аз мислех кат теб,ама ся ние тъй Hug  bouquet

# 207
Мани Ширин Hug арни са та нема на къде... Joy Joy Joy

След Развратови вече нищо не е същото Naughty
На мен са ми смотани и кат не ме грабват, нема как да ги гледам...но за протокола...опитах и заспах Joy Joy Joy Joy Така ме приспаха, че си отървах Булчето Mr. Green

# 208
Скрит текст:
Скрит текст:

Добро утро на всички!Рокси благодаря ти за разказа на сериите по БТВ.Аз ,ще доразкажа малко от сериите по Войо.
Когато бабата разбра ,че е образована и каза ,че нейното образование там изобщо не върви.След това и каза ,че нейната свекърва(Сантош) и докосва краката когато и гостува.Бабата беше седнала на едно легло и Сандия и докосна стъпалата с две ръце,но  не трябвало така и тогава Сантош и показа как се докосват.Започва с две ръце от колената до долу полека масажирайки ,а Сандия го направи набързо и тогава когато бабата я попита дали няма сили,тя я натисна по-силничко,хаха и затова бабата я изгони.Бабата е много гадна,когато и подариха сарито от Мена ,трябваше всички да я хвалят колко била хубава с него.
След това даваха пак номерата на Мена в къщата.Майката на Мена,била намерила добра партия за сестра и ,но тяхната къща била стара ,защо да не ги покани у тях-само за два часа.Викрам се ядоса и и каза ,че няма да стане,ама Мена почна да му се котка.
Сантош изпрати Сандия в стаята да се преоблече и тогава тя разбра,че са си разменили куфарите със Сурадж(те бяха еднакви)Взе куфара и тръгна да търси Сурадж.Намери го и влезе в стаята,той също се обличаше и беше сам.Когато видя Сандия той много се притесни,каза и да вземе куфара и веднага да си тръгне.Но когато вдигна куфара той се отвори и дрехите се разпиляха.Докато ги събираха  мина някакъв дядо,мърмореше нещо и те се скриха.Като видя отворената врата на стаята ,той реши ,че няма никой и заключи врата от вън.Не трябваше никой да ги вижда заедно.Тогава Сурадж видя един малък прозорец и реши да мине през него и да отвори вратата.Той стъпи на едно паянтово легло и се покатери ,подхлъзна се и падна върху Сандия.Бяха много сладки на леглото двамата,Сандия беше го хванала за ръката и стискаше.
На двора мажеха булката с куркума,всеки се изреди ,тогава и Сантош отиде да я намаже,но не можа да се наведе,защото я боляха колената и седна на един стол.Бабата я гледаше от страни и и се смееше.Тъкмо започна да маже ,и бабата я цели с някаква ядка и кимайка я извика при нея.Тогава и каза ,че е станала дебела като бъчва, а синът и е отслабнал.Мъжа и само това чакаше,започна да се оплаква от Сантош(сега му се е паднало)При всяка възможност  се прави на жертва.Когато приключиха с мазането ,бабата каза на Сантош да отидат да видят къде е останала снахата.Защо се бави толкова много и дали Сантош не и е казала ,че това е чужда свтба , а не нейната. Joy Joy #Shocked rotfImbo rotfImbo
А Сандия и Сурадж след падането станаха и тогава Сурадж и каза да стъпи на раменете му и тя да излезе през прозореца(сигурно защото е по-малка)Но когато се качи и се хвана за ръба на прозореца се изпусна и отново паднаха,но сега Сурадж падна почти върху нея.В същото време дойдоха бабата и всички останали жени.Ужассс  #2gunfireБабата започна да вика,Сандия и каза ,че е отишла за куфара ,но тя не и повярва.Сурадж  искаше да я защити,но бабата го изгони.Всичките обиди ,които каза бабата на Сандия, Сурадж ги чуваше от вън и му стана много гадно.Когато бабата каза на Сантош,да не би Сурадж да не е неин син ,та да го ожени за такава жена,че да не може да си вдигне главата от срам до края на живота си.(той беше готов да се разплаче) Weary smile3518.След това останаха само Сантош,Сурадж и Сандия.Сантош каза на Сурадж,че Сандия е обезчестена и ,че заради Сандия е понесла много унижения.Но той пак я защити като и обясни за куфарите и ,че единствената и грешка е ,че не знаеше за техните традиции.Наговори и да се върне в Пушкар и да се обади на брат си и си тръгна,след Сантош и Сандия си отиде в стаята.
Когато влезе в стаята всички жени от семейството бяха там и си шушукаха разни неща и я поглеждаха.На нея и стана много кофти,но нямаше какво друго да направи.По това време Сурадж мислеше как да и помогне,защото е съвсем сама.След това и изпрати една бележка в кутия от храна(по едно дете)Беше и написал,че все още имат време,че я подкрепя и ,че тя ще се справи отлично.
А в къщата Мена и Викрам се чудеха как да държат Чави и Мухит далеч от къщата,докато гостите си отидат.Много са хитри.Ще видим каква ще я забъркат. newsm12 smile3506
Към привечер всички бяха на двора.По-младите се оцветяваха с къна,по-възрастните правеха друго.Когато се появи Сандия,две от момичетата искаха да им нарисува ръцете,но тя изобщо нез наеше как.По това време Сантош чистеше ориз,но бабата като видя ,че праха отива към синчето и се развика.Каза и ,че е безполезна жена , и че ако прахът отиде към него той веднага ,ще се разкашля.Той като чу това, веднага се направи ,че кашля и ,че не му стига въздух.Беше много смешно как я действа само. smile3533 rotfImbo
След това бабата видя ,че Сандия не може да рисува с къната,седна до нея и си подаде ръката да я рисува.Искала хубава рисунка,да се хвали с нея.Сандия и каза ,че не може,но тя настояваше.Нарисува и някакви черти,на бабата не и хареса и тя се избърса в нейното сари.И отново я накара да рисува ,докато не се научи да прави прави линии.Когато и втория път не успя,тя я обиди и изгони.Наистина вечерта я изпрати да спи на вън при животните.Да ги пази и нахрани.Изпрати я само по едно сари ,дори одеало не и даде,дъртофелницата smile3511 smile3513(всъщност бабата изглежда по млада от Сантош)

Бубе, Ширин - благодаря ви много за разказа на предстоящите епизоди на "Светлината" по Войо! Ще бъде много интересно. Нямам търпение да видя тези моменти със Сурадж и Сандия. Особено как са падали един върху друг на леглото и после са ги заварили заедно. Това не е за изпускане ...  Mr. Green  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Само не ми е ясно какво лошо има да са в една стая - все пак са съпруг и съпруга! Те и иначе още си спят отделно, ама никой не знае. Сега пък тук ги делят - странни традиции. Не съм срещала такова нещо.  newsm78

Дано скоро се пренесат в едно легло. Ясно е, че имат чувства един към друг ...  Praynig

А тая бабата явно е същия серт като Сантош, че и по-зле. Лошото е само, че се държи зле и със Сандия иначе нямам нищо против да хока Сантош - малко й е, да види какво е като се държи тя така ...  Peace

Усещам, че с Викрам и Менакши пак ще пада смях и като нищо Мухит и Чави ще им спретнат номер после. Тях ги бива да топят другите ...
  Wink

# 209

:2
Еее Зиз,нидей така ма- с лошо.Арни са ни ,ние си ги харесваме.Те са младоженци,не са отпускат много, много.Пък и да ти разасним нещо NaughtyСантош е свекито,момъка е Сурадж. hahaha JoyДа ти кажем честно,в началото и аз мислех кат теб,ама ся ние тъй Hug    bouquet

Зиз, доста си крайна! Все пак си видяла малка част и то докато се опитваш де си дремнеш. Едва ли би ги преценила точно ...  Mr. Green

Мъжа на Сандия е Сурадж - Сантош е свекърва й! Вярно е, че двамата са бая срамежливи като са заедно, ама вероятно е заради сюжета. Все пак нея я омъжиха без тя да иска. Мъжа й пък мислеше че е съгласна - нея я изъгаха че той е образован, а на него казаха, че тя е с 9-ти клас. В действителност той е сладкар, а тя е 3-та по успех в университета в цяла Индия. Учи за полицай. Не е свикнала на домашна работа - нито може да готви, нито нищо - но се учи. Сега има изпитателен срок за да се докаже. Свекърва й искаше да я изхвърли като разбра, че е образована - но мъжа й се застъпи за нея и излъга майка си че е знаел. Майката е голям командир - не само той, ами всички мълчат и не смеят да гъкнат при нея. Тя е като диктатор и само командва - така са научени. И само някой да се обади става лошо ...  Peace

Сандия и Сурадж още спят отделно на пода на едни дюшеци! Тя още не е готова да го приеме. В началото ме нервираше като само мълчеше и му се мръщеше защото той не е виновен. Сега вече започна да го приема и да се отпуска малко по малко. Започна да се усмихва и двамата да се гледат. Малкия Чоту и Чатури затова опитват да им правят номера и да ги събират на едно място. Сега с кукления театър ще е интересно.  Heart Eyes

Сурадж е много добър и хубав. Той готвеше вместо Сандия, помагаше й с всичко та майка му да не й се кара.   newsm76

Сериала е интересен и бая забавен с цялото това семейство. Хвани единя удари другия. Доста се смея с тях ...  Joy Joy Joy

Не те карам да гледаш сериала! Всеки сам избира какво да гледа и какво не - какво да харесва и какво не. Просто изяснявам нещата. То вярно за сега химията не е кой знае колко голяма, но двамата са сладки. Като се сближат сигурно ще е друго нещо ...
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт