Сантош е ужасна! Направо прекалява. Ама и това леке Мухит - не стига, че е виновен, ами хвърли вината върху Сандия. Чави и тя знае и тя си мълчи. Така им изнася - за всичко да обвинят Сандия. Малко му беше боя на Мухит - Викрам хубаво го ступа, после и Сантош го фрасна 2 пъти. Този направо падна на земята. Но когато за пореден път излъга и набеди Сандия така ме вбеси. Сурадж не му повярва и опита да я защити, но Сантош му се скара. Как можело да не вярва на брат си. А Мухит с цялото си нахалство издруса, че Сандия го накарала да си купи лаптоп, та тя да може да си говори с брат си и Анкита в Америка. Просто нямам думи ...

Поне Сурадж разбра истината като хвана Мухит да тършува в стаята им за онзи диск. Сандия обаче не дава да кажат на Сантош - щяла да се нарани повече, ако разбере за лъжите на сина си. Много важно - нека види що за деца има. Мухит трябва да разбере, че не бива да постъпва така ...

В началото обаче кукления театър много ми хареса! Сурадж, Сандия, Чатури и Чоту такава хубава пиеса спретнаха за хвърлянето на боклука по улицата и как от това идват насекоми и болести. И накрая как боговете казват на куклите, че трябва да изхвърлят боклука си в кофите за боклук. Чатури каза много хубави неща, Сандия също - после донесе една кофа и децата започнаха да си хвърлят боклука там, после и мъжете - после бащата на Сурадж го изхвърли и се обърна към жените също да го направят. Много ми хареса когато след него Викрам също отиде и си изхвърли боклука в кофата, после и Мухит. Сантош, Менакши и Чави щяха да откачат като ги видяха. Но когато и другите жени похвалиха Сандия, че е права и си хвърлиха боклука Сантош се принуди и тя да го направи, а след нея Менакши и Чави ...

Сурадж е много сладък! Горкия чакаше само Сандия да го похвали за червения тюрбан на главата, а тя не се усеща и си седи. Той тамън да го свали, пък се спре и пита дали е казала нещо - тя пак нищо. Накрая той тръгна и тя се сети - взе куклите и каза, че така е много хубав. Сурадж се зарадва. Каза й, че майка й ще омекне.

Може би щеше да има ефект, но с лъжите на Мухит съвсем се объркаха нещата. Сантош даже говори с Анкита и й каза Анкур да си прибере Сандия.

Викрам ми беше забавен днес - сега е решил да разбере кой е виновен за ареста на майка му. Сигурен е, че е Сандия и мисли, че ще я разобличи като иде в полицията. На Менакши й призля - каза му да не ходи, ама той тръгна. Много ще ме изкефи като разберат, че е Менакши ...