Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 867
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Кога най-накрая Сантош ще приеме Сандия за своя снаха и ще спре да я обвинява за всичко.И днес много гадно ми стана, че обвиниха Сандия за лаптопа,все нея обвиняват за всичко. smile3511

Сантош е ужасна! Направо прекалява. Ама и това леке Мухит - не стига, че е виновен, ами хвърли вината върху Сандия. Чави и тя знае и тя си мълчи. Така им изнася - за всичко да обвинят Сандия. Малко му беше боя на Мухит - Викрам хубаво го ступа, после и Сантош го фрасна 2 пъти. Този направо падна на земята. Но когато за пореден път излъга и набеди Сандия така ме вбеси. Сурадж не му повярва и опита да я защити, но Сантош му се скара. Как можело да не вярва на брат си. А Мухит с цялото си нахалство издруса, че Сандия го накарала да си купи лаптоп, та тя да може да си говори с брат си и Анкита в Америка. Просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Поне Сурадж разбра истината като хвана Мухит да тършува в стаята им за онзи диск. Сандия обаче не дава да кажат на Сантош - щяла да се нарани повече, ако разбере за лъжите на сина си. Много важно - нека види що за деца има. Мухит трябва да разбере, че не бива да постъпва така ...  Crossing Arms

В началото обаче кукления театър много ми хареса! Сурадж, Сандия, Чатури и Чоту такава хубава пиеса спретнаха за хвърлянето на боклука по улицата и как от това идват насекоми и болести. И накрая как боговете казват на куклите, че трябва да изхвърлят боклука си в кофите за боклук. Чатури каза много хубави неща, Сандия също - после донесе една кофа и децата започнаха да си хвърлят боклука там, после и мъжете - после бащата на Сурадж го изхвърли и се обърна към жените също да го направят. Много ми хареса когато след него Викрам също отиде и си изхвърли боклука в кофата, после и Мухит. Сантош, Менакши и Чави щяха да откачат като ги видяха. Но когато и другите жени похвалиха Сандия, че е права и си хвърлиха боклука Сантош се принуди и тя да го направи, а след нея Менакши и Чави ...  newsm44

Сурадж е много сладък! Горкия чакаше само Сандия да го похвали за червения тюрбан на главата, а тя не се усеща и си седи. Той тамън да го свали, пък се спре и пита дали е казала нещо - тя пак нищо. Накрая той тръгна и тя се сети - взе куклите и каза, че така е много хубав. Сурадж се зарадва. Каза й, че майка й ще омекне.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може би щеше да има ефект, но с лъжите на Мухит съвсем се объркаха нещата. Сантош даже говори с Анкита и й каза Анкур да си прибере Сандия.  Naughty

Викрам ми беше забавен днес - сега е решил да разбере кой е виновен за ареста на майка му. Сигурен е, че е Сандия и мисли, че ще я разобличи като иде в полицията. На Менакши й призля - каза му да не ходи, ама той тръгна. Много ще ме изкефи като разберат, че е Менакши ...
Mr. Green

# 271
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Айдеее...новата серия на Булчето ме докара да ме избие на агресия #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тоя бизнесмена се самозабрави....наглостта му стигна до там да кани предателката от NGO у дома да му носи мостри... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сподели си пред всички, че е взел персонала на Ананди и е предложил по-високи заплати.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Простак мръсен...всички бяха отвратени от наглото му поведение... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ананди го преглътна и каза, че ще си наеме нов персонал, но повече на никой няма да вярва... Naughty

РазвратИ е потресен и я успокоява, ама кво да прави и той завалията... ooooh! ooooh! ooooh!
Нанду е за пребиване #Cussing out #Cussing out #Cussing out И на него много аванта му пуснаха да си прави каквото си иска. #Cussing out
Санчи е УфицЯлнУ бременна...отиде да каже на оня мухъл Вивек, пък той и връчи документи за развод...междувременно катастрофира...тъпанар...дано му се наместят клетките у мозъка след удара... Mr. Green
Ич не го жалим тва мекотело... Crossing Arms
РазвратИ ме напрегна на финала...кво го е замолил оня да остава с тех... #Cussing out
Пък оня наглец му вика "татко" да му казва...ама тва у трея...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И утре ще са големи нерви с бизнесмена... Crossing Arms
Тоя излезе по-голямо долнище от всички долнища у филми на куп... #2gunfire #2gunfire
Правилно оня другия напусна сериала...ми то тва как се играе бе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз не знам как след всичко това Развратови ще живеят в тази резиденция? Shocked Тоя смотания РазвратИ що не си земе жената и детето и дим да го нема...ше кайш, че нема къде да живее г-н Колектора #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Послания...
1. "Бий дупенце да не буеш гъзище" (Тва за Нанду Mr. Green)
2. "Не е редно кравата да цица от телето, ама в случая с бизнесмена всичко е позволено"
3. "Кат ти забият един тупаник, подложи се отново " (тва за Развратови)
4. "Наранявай детето си постоянно заслепен от простотията и после нали си прост иди и му кажи да ти каже ''татко"...то детето е добро и наивно...що да не ти каже..." Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 272
Айдеее...новата серия на Булчето ме докара да ме избие на агресия #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Тоя бизнесмена се самозабрави....наглостта му стигна до там да кани предателката от NGO у дома да му носи мостри... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сподели си пред всички, че е взел персонала на Ананди и е предложил по-високи заплати.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Простак мръсен...всички бяха отвратени от наглото му поведение... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ананди го преглътна и каза, че ще си наеме нов персонал, но повече на никой няма да вярва... Naughty

РазвратИ е потресен и я успокоява, ама кво да прави и той завалията... ooooh! ooooh! ooooh!
Нанду е за пребиване #Cussing out #Cussing out #Cussing out И на него много аванта му пуснаха да си прави каквото си иска. #Cussing out
Санчи е УфицЯлнУ бременна...отиде да каже на оня мухъл Вивек, пък той и връчи документи за развод...междувременно катастрофира...тъпанар...дано му се наместят клетките у мозъка след удара... Mr. Green
Ич не го жалим тва мекотело... Crossing Arms
РазвратИ ме напрегна на финала...кво го е замолил оня да остава с тех... #Cussing out
Пък оня наглец му вика "татко" да му казва...ама тва у трея...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И утре ще са големи нерви с бизнесмена... Crossing Arms
Тоя излезе по-голямо долнище от всички долнища у филми на куп... #2gunfire #2gunfire
Правилно оня другия напусна сериала...ми то тва как се играе бе... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз не знам как след всичко това Развратови ще живеят в тази резиденция? Shocked Тоя смотания РазвратИ що не си земе жената и детето и дим да го нема...ше кайш, че нема къде да живее г-н Колектора #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Послания...
1. "Бий дупенце да не буеш гъзище" (Тва за Нанду Mr. Green)
2. "Не е редно кравата да цица от телето, ама в случая с бизнесмена всичко е позволено"
3. "Кат ти забият един тупаник, подложи се отново " (тва за Развратови)
4. "Наранявай детето си постоянно заслепен от простотията и после нали си прост иди и му кажи да ти каже ''татко"...то детето е добро и наивно...що да не ти каже..." Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Зиз  Hug Мерси, че ми спести нервички   bouquet
Не се пали толко, РазвратовИ ше се измъкнат от ситуацията. Очаквам мекотелото да фалира и да подвие опашка  Peace

# 273
Марвело Hug палим се щото ненавиждам такива хора като бизнесмена #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Най съм мразила некой да минава като валяк през друг човек за да си направи нещата които иначе не е способен да си изимисли и осъществи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще фалира той... Crossing Arms Тогава пък оня наивник може да му помогне да се измъкне тоя мухъл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 274
Марвело Hug палим се щото ненавиждам такива хора като бизнесмена #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Най съм мразила некой да минава като валяк през друг човек за да си направи нещата които иначе не е способен да си изимисли и осъществи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще фалира той... Crossing Arms Тогава пък оня наивник може да му помогне да се измъкне тоя мухъл #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Всичко ще се оправи, споко  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще се извини и готово. Па РазвратИ ще почне да му вика татко и те така.  Peace

# 275

Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 276

Ми той си му е баща така или иначе. Ще се укроти бизнесмена, нема начин. Посланията мац, посланията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Но ме е яд, че ни занимават с глупости ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 277

Ми той си му е баща така или иначе. Ще се укроти бизнесмена, нема начин. Посланията мац, посланията  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Но ме е яд, че ни занимават с глупости ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Аз посланията съм ги дала Naughty hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 278
Нема серия при рускините smile3515 smile3515 smile3515

# 279
Здравейте!

Не мога да сваря да ви изчета, нещо напоследък не мога да се включвам често и после трудно наваксвам.

Днешните епизоди във войо бяха интересни и завършиха страхотно, но къде разбирах, къде не разбирах, ще разкажа колкото съм разбрала. Бабата не допускаше Сандия до сватбата, но тя пак беше там, не знам по какъв начин се е добрала. Уж направиха сватба, но булката имаше някакъв белег, та по този повод младоженеца искаше да я връща, щяла да ражда само момичета и някакви си техни глупости. Бабата каза, че тоя белег не и е по рождение, а някъде се била ударила, обаче младоженеца категоричен, не я иска и това е. Тогава Сандия започна да ги убеждава, че ако не се раждат жени мъжете нямало за кой да се женят, което си е вярно. Каза на някаква жена от семейството на момчето, баба ли му беше не знам, че тя също е била нечия дъщеря, че не е хубаво да мислят по този начин, но те още повече се ядосаха. Сандия каза на някакъв да направи нещо, тоест на съпругът на дъщерята на свекъра, поне така разбрах. Май не го обясних много добре, но този човек беше съпруг насестрата на това момче, което омъжваха в къщата, където Сантош заведе Сандия. Каза му, че връща дъщеря му, понеже му раждала само момичета. Онзи започна да му се моли да я пощади, но той отказваше. Каза му, че както той не е искал снаха си заради някакъв белег, така сега той не иска дъщеря му заради това, че му раждала момичета. Тогава бащата на момчето се осъзна и започна да съжалява. Онзи каза, че е изиграл театър само и само да видят колко е неприятно да върнеш нечиа дъщеря. Свекървата на Сантош започна да му благодари, а той и каза да не благодари а него, а на снаха си Сандия, защото ако не е била тя това нямало да се случи, тя го помолила да изиграе тоя театър. Бабата много се зарадва и благослови Сандия. Започна да и се извинява, че е сгрешила спрямо нея. Попита я какво иска да направи за нея, нищо нямала да и откаже. Подаряваше и някакви бижута, но Сандия каза, че вместо това иска да не кара жените да се покриват, Бабата каза на Сантош, че ако някой друг е поискал такова нещо щял да си изпати, но понеже Сандия е поискала, ще го позволи. Помоли Сандия да остане при нея за повече време. Сандия каза, че ще остане ако свекърва и разреши, а тя и каза, че не и трябвало разрешението на свекърва и, защото тя била свекърва на свекърва и и тя решава. Сурач се сети, че има само два дни до представлението в колежа, дето бяха извикали Сандия. Та така Сандия всъщност не се провали, а издържа изпитанието. Имаше доста където си представяха моменти от миналото. Менакши беше завела гостите, където ще женят сестра и. Беше ги излъгала, че това е къщата на родителите и, явно защото се срамуваха да ги заведат в тяхната къща. Чави някак се сблъска с младоженеца, но не разбрах как. Мена я излъга, че това са клиенти, но после тоя нещо се издъни пред Чави и тя разбра. Менакши започна да я моли да не казва на свекърва и и и предлагаше пари. Чави все не се съгласяваше и накрая каза на Мена, че ако и даде 10000 ще се съгласи. Така свършиха епизодите, утре ще е много интересно.

# 280
Кога най-накрая Сантош ще приеме Сандия за своя снаха и ще спре да я обвинява за всичко.И днес много гадно ми стана, че обвиниха Сандия за лаптопа,все нея обвиняват за всичко. smile3511

Сантош е ужасна! Направо прекалява. Ама и това леке Мухит - не стига, че е виновен, ами хвърли вината върху Сандия. Чави и тя знае и тя си мълчи. Така им изнася - за всичко да обвинят Сандия. Малко му беше боя на Мухит - Викрам хубаво го ступа, после и Сантош го фрасна 2 пъти. Този направо падна на земята. Но когато за пореден път излъга и набеди Сандия така ме вбеси. Сурадж не му повярва и опита да я защити, но Сантош му се скара. Как можело да не вярва на брат си. А Мухит с цялото си нахалство издруса, че Сандия го накарала да си купи лаптоп, та тя да може да си говори с брат си и Анкита в Америка. Просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Поне Сурадж разбра истината като хвана Мухит да тършува в стаята им за онзи диск. Сандия обаче не дава да кажат на Сантош - щяла да се нарани повече, ако разбере за лъжите на сина си. Много важно - нека види що за деца има. Мухит трябва да разбере, че не бива да постъпва така ...  Crossing Arms

В началото обаче кукления театър много ми хареса! Сурадж, Сандия, Чатури и Чоту такава хубава пиеса спретнаха за хвърлянето на боклука по улицата и как от това идват насекоми и болести. И накрая как боговете казват на куклите, че трябва да изхвърлят боклука си в кофите за боклук. Чатури каза много хубави неща, Сандия също - после донесе една кофа и децата започнаха да си хвърлят боклука там, после и мъжете - после бащата на Сурадж го изхвърли и се обърна към жените също да го направят. Много ми хареса когато след него Викрам също отиде и си изхвърли боклука в кофата, после и Мухит. Сантош, Менакши и Чави щяха да откачат като ги видяха. Но когато и другите жени похвалиха Сандия, че е права и си хвърлиха боклука Сантош се принуди и тя да го направи, а след нея Менакши и Чави ...  newsm44

Сурадж е много сладък! Горкия чакаше само Сандия да го похвали за червения тюрбан на главата, а тя не се усеща и си седи. Той тамън да го свали, пък се спре и пита дали е казала нещо - тя пак нищо. Накрая той тръгна и тя се сети - взе куклите и каза, че така е много хубав. Сурадж се зарадва. Каза й, че майка й ще омекне.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може би щеше да има ефект, но с лъжите на Мухит съвсем се объркаха нещата. Сантош даже говори с Анкита и й каза Анкур да си прибере Сандия.  Naughty

Викрам ми беше забавен днес - сега е решил да разбере кой е виновен за ареста на майка му. Сигурен е, че е Сандия и мисли, че ще я разобличи като иде в полицията. На Менакши й призля - каза му да не ходи, ама той тръгна. Много ще ме изкефи като разберат, че е Менакши ...
Mr. Green

Мерси за разяснението на епизодите! Там пък с тая музика почти нищо не разбрах, добре, че и Ширин се включваше, та разказваше. Мислех, че сега ще са тези серии с пожара, но явно се размина, щото бабата похвали Сандия, а Сантош беше казала, че от там зависи нейното изпитание. Дано само Сандия нещо не се издъни докато се приберат, ама сега ме е яд, че Мена ако подкупи тъпата Чави, тя няма да каже нищо на майка си. Дано се приберат и ги сварят у тях докато още не са си тръгнали, та най после Сантош да разбере каква снаха има.

# 281
Скрит текст:

Mr. Green
Мерси за разяснението на епизодите! Там пък с тая музика почти нищо не разбрах, добре, че и Ширин се включваше, та разказваше. Мислех, че сега ще са тези серии с пожара, но явно се размина, щото бабата похвали Сандия, а Сантош беше казала, че от там зависи нейното изпитание. Дано само Сандия нещо не се издъни докато се приберат, ама сега ме е яд, че Мена ако подкупи тъпата Чави, тя няма да каже нищо на майка си. Дано се приберат и ги сварят у тях докато още не са си тръгнали, та най после Сантош да разбере каква снаха има.
[/quote]

Не знам какво ,ще стане ,но момчето ,майка му,майката на Мена и сестра и вече си тръгнаха.Те си останаха само четиримцата.Утре ,ще се опитам да ти разкажа малко от сериите в петък и от днешните. Hug  bouquet

# 282
Здравейте!

Днешните епизоди във войо бяха интересни и завършиха страхотно, но къде разбирах, къде не разбирах, ще разкажа колкото съм разбрала.
Скрит текст:
Бабата не допускаше Сандия до сватбата, но тя пак беше там, не знам по какъв начин се е добрала. Уж направиха сватба, но булката имаше някакъв белег, та по този повод младоженеца искаше да я връща, щяла да ражда само момичета и някакви си техни глупости. Бабата каза, че тоя белег не и е по рождение, а някъде се била ударила, обаче младоженеца категоричен, не я иска и това е. Тогава Сандия започна да ги убеждава, че ако не се раждат жени мъжете нямало за кой да се женят, което си е вярно. Каза на някаква жена от семейството на момчето, баба ли му беше не знам, че тя също е била нечия дъщеря, че не е хубаво да мислят по този начин, но те още повече се ядосаха. Сандия каза на някакъв да направи нещо, тоест на съпругът на дъщерята на свекъра, поне така разбрах. Май не го обясних много добре, но този човек беше съпруг насестрата на това момче, което омъжваха в къщата, където Сантош заведе Сандия. Каза му, че връща дъщеря му, понеже му раждала само момичета. Онзи започна да му се моли да я пощади, но той отказваше. Каза му, че както той не е искал снаха си заради някакъв белег, така сега той не иска дъщеря му заради това, че му раждала момичета. Тогава бащата на момчето се осъзна и започна да съжалява. Онзи каза, че е изиграл театър само и само да видят колко е неприятно да върнеш нечиа дъщеря. Свекървата на Сантош започна да му благодари, а той и каза да не благодари а него, а на снаха си Сандия, защото ако не е била тя това нямало да се случи, тя го помолила да изиграе тоя театър. Бабата много се зарадва и благослови Сандия. Започна да и се извинява, че е сгрешила спрямо нея. Попита я какво иска да направи за нея, нищо нямала да и откаже. Подаряваше и някакви бижута, но Сандия каза, че вместо това иска да не кара жените да се покриват, Бабата каза на Сантош, че ако някой друг е поискал такова нещо щял да си изпати, но понеже Сандия е поискала, ще го позволи. Помоли Сандия да остане при нея за повече време. Сандия каза, че ще остане ако свекърва и разреши, а тя и каза, че не и трябвало разрешението на свекърва и, защото тя била свекърва на свекърва и и тя решава. Сурач се сети, че има само два дни до представлението в колежа, дето бяха извикали Сандия. Та така Сандия всъщност не се провали, а издържа изпитанието. Имаше доста където си представяха моменти от миналото. Менакши беше завела гостите, където ще женят сестра и. Беше ги излъгала, че това е къщата на родителите и, явно защото се срамуваха да ги заведат в тяхната къща. Чави някак се сблъска с младоженеца, но не разбрах как. Мена я излъга, че това са клиенти, но после тоя нещо се издъни пред Чави и тя разбра. Менакши започна да я моли да не казва на свекърва и и и предлагаше пари. Чави все не се съгласяваше и накрая каза на Мена, че ако и даде 10000 ще се съгласи. Така свършиха епизодите, утре ще е много интересно.

Много ти благодаря за разказа на епизодите по "Войо" - ще бъде много интересно. Радвам се, че Сандия отново е оправила нещата и е преодоляла изпитанието ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 283
Гледах новия епизод на "Светлината" в Индия! За щастие Сантош се спаси ...  newsm44

В началото като й спря сърцето всички плачеха - Сандия отиде при Сурадж и го помоли да дойде при тях, защото Сантош е зле и има нужда от него. Сурадж отказа да дойде. Мисля, че каза, че той е говорил с нея или нещо такова.  Peace

Сандия се върна при Викрам, Менакши, Мухит, Емили и бащата. Доктора опитваше да върне пулса на Сантош - използваше дефибрилатор и какво ли не. Тя обаче умираше - в същото време отново се яви на Сурадж - явно за да се сбогува. Сурадж й каза, че не я пуска. Каза й, че не може да остави семейството им, защото без нея то няма да е пълно. Молеше се на майка си да не си тръгва. Тя обаче тръгна - но Сурадж я извика и тя се върна. Започнаха да си говорят - мисля, че той отново й каза колко е важна за всички и колко я обича.  newsm76

В това време доктора продължаваше да опитва да я спаси! Така и нямаше резултат и той спря - бащата, Мухит и Викрам бяха сгушени един в друг и плачеха. Менакши беше прегърнала Сандия и също плачеха. Сурадж чу и каза на майка си, че от другата страна и баща му и всички останали страдат за нея. Каза й, че не може да ги остави. Накрая малко й се развика как може да постъпва така с тях ...  Cry

Всички плачеха - Сандия правеше знак с очи, че не бива да се отказват. Доктора реши да опита още веднъж с дефибрилатора. Тогава Сантош реагира и отново имаше пулс. Всички така се зарадваха - не можеха да повярват ...  smile3501

Сандия отиде и прегърна Сурадж! Каза му, че майка му е реагирала и се е върнала. Едва тогава той реагира - разбра, че явно е спасена и леко се усмихна. Разплака се от щастие. Много силна сцена ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

На другия ден Сантош дойде в съзнание - до леглото й бяха Сурадж, Сандия, бащата, Викрам, Менакши, Мухит и Емили. Сестрата искаше да й даде сироп - но понеже беше червен, тя си спомни как терористката я е карала да стреля по хората и как е простреляла единя от пътниците. Затова избута сиропа и се наплиска - започна да вика, че не иска кръв. Те й казаха, че това е сироп. Определено е в шок, но важното е, че се спаси. Малко по малко ще преодолее всичко. Много се радвам ...
smile3525 ppp  Hands Clap

# 284
здравейте маци и малки маценца! таз седмица няма да ви изпусна, ще ви чета ,
Нищо не казвате за новите серии на Булката по нова, я Калиани стана герой ...
Дори благодарност са й пратили от губернатора ... hahaha
А пък за тъпата Сугна какво ще кажете? как може да е толкоз тъпа, умът ми не го побира...
Кат си решила поне кажи на свекито си, че оная те притеснява и си решила да отидеш ...Ще те разбере жената или пък ще ти каже какво мисли
а сега са я хванали в разкраен стоеж

Общи условия

Активация на акаунт