Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 699
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, понеже не съм добре със здравето не мога да разкажа днешните епизоди на светлината във Войо. Ширин, лагодаря за разяснението по предишните епизоди, значи той тоя затова днес се обади на Чави по телефона и говореше на другата. Ще кажа само по важното, Сурач направи всичко възможно Садия да отиде на онова награждаване. Накрая каза, че се е наранил и трябвало да иде до болницата, където ходи баща му, защото познавал лекарите. Тя била близо до колежа и той остави Сандия там. Майка му и баща му се прибраха, някой похлопа на вратата и тя помисли, че Сурач се връща, а той беше братът на Сандия. Там ми се губи, понеже съм с температура и съм се унесла. Не разбрах дали говореха, той искаше да влезе вътре, тя го наричаше лъжец. Дадоха наградата на Сандия и Сурач беше много щастлив, но на нея и беше кофти, че не е бил с нея на награждаването, пък и онази нейната приятелка веднага и поднесе, че него го няма.

Булката и аз я гледам по нова. Сугна е виновна затова, че излъга, ако не беше мисля, че Шан нямаше да има нищо против да отиде на помена.

Ширин, ако имаш време и възможност ще се радвам да разкажеш епизодите, аз толкова и съм ги изгледала, постоянно се унасях и не помня почти нищо, дори това, дето го разказах не знам дали е точно така.

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не мааааааааааа...повдигни въпроса за бебето... hahaha hahaha hahaha
Дигни бунта за моя дерт... hahaha hahaha hahaha hahaha
Па нека си подсмърча...аз вече претръпнах и не го чувам.... hahaha hahaha hahaha
Не щем да идва у БГ...да ходи на доктор за бебе с Развратова... Mr. Green тъкмо ше дадеш идея за некоя и друга серия... hahaha hahaha hahaha hahaha

Тоя въпрос требва да се отнесе към сценаристите  Peace
Нали всичко съм оправила, та само това ми е останало  Joy Joy Joy Да си кореспондирам със сценаристите за бебе.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти го отнеси до социалните мрежи дет префърчаш...сценаристите сами ще си го прочетат hahaha hahaha hahaha hahaha
Голема си фльорца... Joy Joy Joy брейййй...всичко го взимаш буквално... hahaha hahaha
Нали си се бъзикаме тука... Rolling Eyes

# 347
Не мааааааааааа...повдигни въпроса за бебето... hahaha hahaha hahaha
Дигни бунта за моя дерт... hahaha hahaha hahaha hahaha
Па нека си подсмърча...аз вече претръпнах и не го чувам.... hahaha hahaha hahaha
Не щем да идва у БГ...да ходи на доктор за бебе с Развратова... Mr. Green тъкмо ше дадеш идея за некоя и друга серия... hahaha hahaha hahaha hahaha

Тоя въпрос требва да се отнесе към сценаристите  Peace
Нали всичко съм оправила, та само това ми е останало  Joy Joy Joy Да си кореспондирам със сценаристите за бебе.  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти го отнеси до социалните мрежи дет префърчаш...сценаристите сами ще си го прочетат hahaha hahaha hahaha hahaha
Голема си фльорца... Joy Joy Joy брейййй...всичко го взимаш буквално... hahaha hahaha
Нали си се бъзикаме тука... Rolling Eyes
Ми фльорца съм та  hahaha hahaha hahaha
Ако ше пишем, нема да си фърлям думите във въздушното пространство ей така да запълвам форумите  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Требва да съм сигурна, че ще го прочете некой дет евентуално ще ме чуе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бъзикаме се бе мац  Hug разбира се  Peace Да не би да ти звуча сериозно  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 348
Зиз Hug Е ти  РазвратИ дет си разглежда фенските подаръци. Подсмърча малко, ма ти нали вече си претръпнала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=l4A4PIKCr4I#t=12

# 349
Ани Hug Аз не мога да коментирам сериите до 1000 защото не съм ги гледала и като ви чета изобщо не съжалявам. Зиза  Hug ме хвърли направо в романтиката  Party Party Party Party

То романтиката и аз бих я гледала, но засега се въздържам и се задоволявам с клипчета на Ананди и Шив в ютуб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
Зиз Hug Е ти  РазвратИ дет си разглежда фенските подаръци. Подсмърча малко, ма ти нали вече си претръпнала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Захарчето го е закъсало с фенски обяснения... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ет, виде ли ма...изпуснахме РД-то и не му пратихме капки за нос... hahaha hahaha hahaha
Той щеше да каже, че е много сладко и да ни благодари, пък щеше и да ни спомене с добро. hahaha
Ей, на тва му се вика уважение към феновете Peace

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 01:38 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 351
Ани Hug Аз не мога да коментирам сериите до 1000 защото не съм ги гледала и като ви чета изобщо не съжалявам. Зиза  Hug ме хвърли направо в романтиката  Party Party Party Party

То романтиката и аз бих я гледала, но засега се въздържам и се задоволявам с клипчета на Ананди и Шив в ютуб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абе беги директно при рускините и почвай романтиката...кво си играеш на шикалки с тия драми... Joy Joy Joy

# 352
Ширин, Тери - благодаря за разказите на "Светлината" ...   bouquet  bouquet  bouquet

Бубе - благодаря и на теб! Оправяй се по-бързо ...  Hug

Днешните епизоди по БТВ бяха много интересни! Ядосах се като в началото Сандия каза на Сурадж да не издава Мухит. Майка му и без това се сърдела на нея. За Мухит щяло да я заболи повече. Сурадж нищо не каза, но се разсърди и с право. Горкия съвсем се беше отчаял, че покрай всички тези лъжи и тайни - накрая майка му ще изгони Сандия. Затова Сарудж се държеше по-дръпнато. Харесаха ми опитите на Сандия да го накара да омекне. Носи му ядене в магазина, опита да му помогне, но той не отстъпи. Вечерта тръгна да му говори, че има нужда от неговата помощ, за да премине изпитанието на майка му - Сурадж обаче се направи, че спи и нищо не каза ...  Peace

Много се смях, когато сутринта Сандия реши отново да зашие яката на ризата на Сурадж, за да стане като предния път и той да я извика. Така и направи - разши копчето и заши яката. Сурадж тръгна да се облича и отново си заклещи главата - започна да вика Сандия. Тя разбира се веднага се появи. Попита го дали е казал нещо - нещата щели бързо да се оправят ако каже, че миналото е минало и всичко ще е наред. Сандия искаше Сурадж да спре да й се сърди. Той обаче упорит - напъна се и скъса зашитото и си освободи главата. После излезе, но Сандия продължи да мисли друга стратегия ...  Joy Joy Joy

Отвън Сурадж беше натоварил кутии със сладки на мотора си! Чоту започна да му се смее, защото Сурадж беше рошав. Появи се Сандия и му носеше гребен, но Сурадж пак се заинати и си оправи косата с ръка. Сурадж опита да запали мотора, но той не палеше. Сандия и Чоту само се смееха - Сурадж им каза, че вероятно не пали заради студеното време. Опита на няколко пъти, но не успя. Мислеше си да ги занесе с рикша, но Чоту му каза, че така ще се забавни. По едно време Сарудж отиде на някъде и Чоту също се опита, но без успех. Сандия му каза, че трябва да сгреят мотора и ще тръгне. Клекна - взе инструментите и започна да му развинтва болтовете. После извади някаква част и започна да я търка в друга. След това отново го сглоби - опита и мотора запали. Чоту не можеше да повярва - появи се Сурадж и той му каза, че Сандия е голям майстор и е оправила мотора. Сандия обаче цялата се беше омазала по ръцете с черно. Чоту тръгна да търси парцал и й каза да не пипа нищо ...  smile3525

Сандия тръгна да се извинява на Сурадж и се хвана за ушите! Нали това си е техен метод - само, че се омаза цялата и стана черна по лицето. Сурадж не се сдържа и когато я видя така се разсмя. Тя го попита какво има, а той й помести огледалото така, че да може да се види. Когато се видя Сандия също започна да се смее. Тогава Сурадж й каза, че миналото си е минало и всичко ще бъде наред. Спря да се сърди и бяха супер сладки - така се гледаха ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

По-късно в магазина - явно Сандия се беше измила и попита Сурадж дали се е изчистила. Той видя, че от едната страна има останало черно и започна той да я чисти. После я попита как така е успяла да оправи мотора - Сандия му отговори, че и те са имали мотор. Когато се е повреждал баща й е сядал и го е оправял, а тя е стояла до него и го е гледала - така се е научила. Каза също, че майка й я е карала да стои й в кухнята, но тя не го е правела. Сурадж й каза, че вероятно е била по-привързана към баща си - Сандия каза, че да - затова е приела толкова тежко смъртта му. Каза, че ако е бил жив е щял да я научи на много неща. Сандия се разплака. Сурадж й каза да си избърше сълзите, защото техните близки където и да са винаги ще бъдат с тях - както сега баща й е бил с нея и неговите съвети са й помогнали да поправи мотора. Сандия определено вече обича Сурадж - както и той нея. Така се гледаха ...  newsm76 Two Hearts txtloves

После Сурадж каза на Сандия да седне и да си похапне сладки с топло мляко - били много полезни през зимата. Сандия взе една чиния и пресипа от своето мляко, за да може и Сурадж да си хапне - после взе една сладка й я потопи в млякото - каза му да си хапне, защото това е много полезно през зимата. Сурадж се усмихна и той потопи друга сладка в нейното мляко. После двамата започнаха да хапват и да се гледат ...  newsm51

Сандия се извини на Сурадж, затова че е дала пари на Мухит без да му каже. Сурадж й каза, че тя не е виновна, защото е от скоро в семейството им и не е наясно с нещата. Мухит обаче да сега е искал пари за много курсове. Винаги е казвал, че учи, а всъщност нищо не е завършил - само е пилял парите. Сурадж каза също, че ако наистина ще учи - той е щял да му даде парите, но след като до сега не е завършил никой от курсовете - така са преценили. Сандия разбра, че е направила грешка и че не ги е разбрала. Сурадж сподели също, че преди време е учел заедно с Мухит - помагал му е до 9-ти клас, после обаче той се е променил и е разочарован от него. Сандия каза на Сурадж, че и тя като малка е правила пакости - дори веднъж заляла някакъв човек с мастило, но вместо да й се кара и да я бие - баща й е седнал и й е обяснил, че това не е редно. Винаги е гледал да й обясни нещата и затова сега тя е това, което е. Сурадж така слушаше Сандия - двамата се гледаха с такова умиление. Бяха много сладки ...  Flushed Heart Eyes  Hands Clap

Сантош ги видя от къщата и пак се нацупи! После прати Чоту да ги извика ...  Naughty

Смях се с бащата на Сурадж - беше си свил сладки и си ги беше скрил под вестника - хапваше си вкусно вкусно, докато не видя Сантош и скочи - тръгна да я баламосва, че му се яли кюфтета или пък сос. Тя му каза да престане да се тъпче - скара му се, но не видя сладките ...  hahaha hahaha hahaha

Сурадж и Сандия дойдоха! Сантош пак каза на Сурадж, че за тези 4 дни Сандия с нищо не се е доказала и не смята, че ще го направи и през останалото време. Хареса ми как Сурадж каза на майка си, че за тези дни не е изгубил доверието си към Сандия - дори напротив. Вярва повече в нея. Каза, че е научил някои неща, които не може да й каже, но вярва, че Сандия ще се справи ...  newsm44

Между другото в епизода казаха, че са канени на сватба на леля на Сантош - не на нейна свекърва. Така вече звучи по-логично. Бащата на Сурадж й каза, че леля й ги кани, но иска да вземат и Сандия и Сурадж - Сантош обаче отказа да ги води, понеже Сандия щяла да я изложи ...  newsm78

Накрая Сурадж каза, че е взел решение за Мухит - извика го и пред всички го попита какво смята да прави. Мухит сега пък издруса, че искал да кара нов курс - този път за човека и обществото или нещо подобно. Сантош го попита колко ще струва, а Мухит без грам срам изтърси 55 000. На всички им призля - Викрам направо се хвана за главата ...  Mr. Green

Сантош каза на Мухит, че няма да му дадат никакви пари - колко курсове уж е карал, а всъщност нищо. Само е пилеел парите на брат си Сурадж. Отказа му, но Сурадж му каза, че може да се запише на курса, но трябва сам да си плати сметката. Мухит започна да шикалкави, че искал да работи, но нямало работа - Сурадж обаче му каза, че има - и от сега нататък ще работи в магазина му. Страхотен е ... 
smile3501

# 353
Зиз Hug Е ти  РазвратИ дет си разглежда фенските подаръци. Подсмърча малко, ма ти нали вече си претръпнала  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Захарчето го е закъсало с фенски обяснения... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Сладък си е, спор нема  hahaha hahaha hahaha
Ма ме яд щот можеше за РД-то некое ризе да му пратим.   От кога сме се заканили, па сега е имало повод hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 354

Сладък си е, спор нема  hahaha hahaha hahaha
Ма ме яд щот можеше за РД-то некое ризе да му пратим.   От кога сме се заканили, па сега е имало повод hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Бай дъ уей...допълних си поста суйти... hahaha hahaha hahaha
Чей, че прифанах от него... Joy Joy Joy Joy

# 355
Тъпата ме изкефи как направи Виир на мармалад... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кво ли не направи тоя та тая да се върне вкъщи...то беха приказки, падане на колене...лелелеле... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 356

Абе беги директно при рускините и почвай романтиката...кво си играеш на шикалки с тия драми... Joy Joy Joy
newsm10

# 357
Отивам yes Mr. Green Само трябва да намеря линка.

# 358
Бубе желая ти скорошно оздравяване!
Гледах в ютуб тази серия където Сандия отива в колежа и си взима дипломата. Прити като я вижда отива при учителя и му казва, че Сандия се е върнала. Мисля, че тогава всички взеха да ръкопляскат, а тя беше много развълнувана. Когато си взе дипломата Сурадж я чакаше отвън, тя си спомни, че Сурадж дава пари на някакъв човек явно за да й помогне да влезе в колежа не знам, ама тя като го видя как той се радваше за нея и го гледаше с толкова любов и благодарност ей напълни ми душата Heart Eyes Силно се надявам сега да му е дошло времето.

# 359
Ани Hug ето линк за гледане... Grinning Почваш от 1000 нагоре... Party

http://serialtime.kz/news/nevestka_kelin_balika_vadhu_3_sezon/2014-12-12-28

Още един... Grinning

http://turkvek.tv/146-kelin-keln-indiyskiy-serial.html

Още един... Grinning

http://iplay.kaztrk.kz/kelin

Общи условия

Активация на акаунт