Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 868
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
на мен пък ми хареса, че Сугна най-сетне се отвори устата и се защити, и се радвам , че гордо напусна къщата на Шам. Действително вината й само в това, че не се допита до Шам или в случая до свекърва си Рада, тъй като Шам го нямаше. Само Рада разбра, за какво говори Сугна, само тя страда за нея, после, какво се виждаме и от рекламата още утре, и Шам ще разбере, че не е прав и ще дойде да я моли за прошка.
За това момиче и на мен ми е чудно, в епизодите по-нататък мисля, че я наричат Гаури, поне майката е същата, а тук я наричат Гудия? newsm78

# 376
Днес не можах да гледам "булката", но за да не съдя Сугна отдавам объркването и на хормоните. Да си бременна вече почти две години и с всички събития наоколо би объркало и възрастен, а тя си е дете. За обичта към починал толкова близък- ами не, не свършва. Поне не при мен. А нея я въвлекоха в тази връзка с Шам, който е удивително всеотдаен, без дори да имаеше време да скърби. Бременна и изгонена в пристройката на семейството си. Разбрах , че втората жена на Джаго е в къщата на Калиани? Ами Ананди? Да не я изгони бабата? Малко обобщение в 3 реда, моля.

# 377
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Aууууу, големи драми в новата серия на Булаката Crazy Crazy Crazy Crazy
РазвратИ отново ми скъса сърцето. Бизнесмена е пълен бастун и сега вече си мисля, че за него не е толкова от значение дали ще бъде наричан ''татко", всичко е за да нарани Алок и Ира. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Изобщо не мисли, че разтърси цялото семейство. РазвратИ постоянно със сълзи в очите поставен между Алок и бизнесмена, каквото и да направи някой е наранен. ooooh!
Развратова и тя вече не знае къде се намира...кой проблем да реши по-напред...фирма ли, съпруг ли, семейство ли... Crazy Crazy Crazy
За финал Даду май получи инфаркт...само да не занули, че тогава ще летят и бизнесмен и Крюела...щото и двамата не разбират, че се намират там само заради Даду. ooooh! ooooh! ooooh!
Чак за Амол забравиха...ооня завалията се оправя по единично...пък качи ли се на тва колело...не разбрах... Rolling Eyes

Марвело Hug резюмирай ми резюмето като го намериш, че в сайта го няма още. Peace

Виктория Hug никой няма да гони Ананди. Байрон ще се оправи с Гаури и семейството й. Peace

# 378
Днес не можах да гледам "булката", но за да не съдя Сугна отдавам объркването и на хормоните. Да си бременна вече почти две години и с всички събития наоколо би объркало и възрастен, а тя си е дете. За обичта към починал толкова близък- ами не, не свършва. Поне не при мен. А нея я въвлекоха в тази връзка с Шам, който е удивително всеотдаен, без дори да имаеше време да скърби. Бременна и изгонена в пристройката на семейството си. Разбрах , че втората жена на Джаго е в къщата на Калиани? Ами Ананди? Да не я изгони бабата? Малко обобщение в 3 реда, моля.

Ананди също е там, просто приеха и другото момиче.

Сугна е виновна затова, че излъга. Шан винаги я е подкрепял, даже когато споменаваше името на пратап не и обръщаше внимание, така че ако беше се консултирала с него мисля, че щеше да я подкрепи и да и позволи. Аз също ако някой ми беше казвал нямаше да повярвам, че можеш за един миг да спреш да обичаш някой, но наистина е така. Просто разбираш, че обичаш нещо несъществуващо и се питаш какво обичаш всъщност. Дори самата Сугна каза, че нищо не чувства към пратап. То всъщност е много странно, остава само една болка, която ти напомня всичко свързано с този човек, всичко минало, но като знаеш, че повече никога няма да го видиш се оказва, че заедно с него са ти откраднати всичките чувства. Още по странното е когато срещнеш човек като него. Шан е наранен именно защото Сугна не му се е доверила, в което е напълно прав. Вярно на нея много и се насъбра напоследък, но пък в дома на Шан все пак се грижат толкова добре за нея, че не заслужаваха да се отнесе по такъв начин към тях. Чичото има много голяма заслуга естествено, той допълнително подклажда огъня, ама сигурно в следlащия епизод Сугна и Шан пак ще се съберат.

# 379
на мен пък ми хареса, че Сугна най-сетне се отвори устата и се защити, и се радвам , че гордо напусна къщата на Шам. Действително вината й само в това, че не се допита до Шам или в случая до свекърва си Рада, тъй като Шам го нямаше. Само Рада разбра, за какво говори Сугна, само тя страда за нея, после, какво се виждаме и от рекламата още утре, и Шам ще разбере, че не е прав и ще дойде да я моли за прошка.
За това момиче и на мен ми е чудно, в епизодите по-нататък мисля, че я наричат Гаури, поне майката е същата, а тук я наричат Гудия? newsm78
Това е Гаури...наште си превеждат каквото им хрумне и си го наместват. Той и Байрон не Бейрон...ама карай... hahaha hahaha hahaha

# 380
Зиз, поне твоят разказ върви логично, за разлика от сценария на Кармата.  Crazy
Впрочем, ако не бях гледала онзи филм с Джъстин Тимбърлейк - "In time", нямаше никога да разбера тва със зануляването на ЕГН-тата. Grinning
Бубе, точно така мисля и аз за Сугна. Иначе падна по стълбите, пак от много акъл, затова изгуби детето.
Аааа, моля, моля...Тимбърлейк е преписал от мен, аз този лаф го ползвам вече десетилетие... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 20:40 от НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница

# 381
Аааа, моля, моля...Тимбърлейк е преписал от мен, аз този лаф го ползвам вече десетилетие... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хаха, абе може, ама нали ти казвам, нямаше да схвана иначе. Grinning

# 382
Aууууу, големи драми в новата серия на Булаката Crazy Crazy Crazy Crazy
РазвратИ отново ми скъса сърцето. Бизнесмена е пълен бастун и сега вече си мисля, че за него не е толкова от значение дали ще бъде наричан ''татко", всичко е за да нарани Алок и Ира. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Изобщо не мисли, че разтърси цялото семейство. РазвратИ постоянно със сълзи в очите поставен между Алок и бизнесмена, каквото и да направи някой е наранен. ooooh!
Развратова и тя вече не знае къде се намира...кой проблем да реши по-напред...фирма ли, съпруг ли, семейство ли... Crazy Crazy Crazy
За финал Даду май получи инфаркт...само да не занули, че тогава ще летят и бизнесмен и Крюела...щото и двамата не разбират, че се намират там само заради Даду. ooooh! ooooh! ooooh!
Чак за Амол забравиха...ооня завалията се оправя по единично...пък качи ли се на тва колело...не разбрах... Rolling Eyes

Марвело Hug резюмирай ми резюмето като го намериш, че в сайта го няма още. Peace

Виктория Hug никой няма да гони Ананди. Байрон ще се оправи с Гаури и семейството й. Peace

Hug Hug Hug Hug Hug
Започвам резюмето на резюмето  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Значи РазвратИ се жали на Ананди, че е обещал на Ануп да му вика "татко", защото само това може да направи за да го спре. Притеснява се как ще го приемат Алок и Ира, които чуват терзанията на Шив и са шокирани. Ира плаче и отива в стаята си. Алок казва на РазвратИ, че те няма да се чувстват зле ако нарича Ануп татко и че ще говори с Ира и тя ще го разбере. Шив е тъжен.
Вивек е вън от опасност. Санчи е в болницата с родителите му. Моли ги да се приберат в къщи да си починат. Суман казва, че Санчи трябва да се види с Вивек и той да разбере, че тя е спасила живота му. newsm78 
Ира плаче. Алок казва видя ли Шив. Вие винаги ще бъдете негова майка. Ира се притеснява за състоянието на Шив.
Амол вижда колелото си покрито с кърпа. Припомня си, че Ануп му позволил да го кара и как пада от него. Отново го покрива.
Ира се обажда на Санчи да я пита кога ще се прибере и тя и казва за катастрофата на Вивек. Ира иска да отидат в болницата, но Санчи я моли да отидат на следващия ден.

Ганга и Джаго си говорят за Нанду. Тя казва, че той е просто дете и че не трябва да се отдава значение на  думите му. Джаго се кахъри, че толкова много дни са минали и той не приема Ниранджан. Ганга казва, че ще се успокои, а  Джаго пита до кога ще го чакам да се успокои. Смята, че те трябва да направят нещо, за да го накарат да осъзнае грешката си и че  трябва да разберат какво го притеснява.

Ира отказва да се храни. Алок я моли да яде . Ануп казва как може тя да яде, когато Вивек е в болница. Ануп казва, че е бил нервен и напрегнат заради Шив. Даду го  пита какво се е случило. Ануп кара Шив да каже на всички за тяхното споразумение. Крюела го моли той да каже . Ануп казва, че Шив е решил да им вика татко и мама на него и Мену. Всички са напрегнати.  Шив кима с насълзени очи. Ануп го моли да каже. Шив казва татко е прав. От днес аз ще му казвам татко. Ануп се  усмихва. Даду е шокиран и се чувства отвратен.
Крюела масажира главата на Ануп и го пита как щела да седи без него в къщата. Оня па оставал защото искал да види как брат му ще загуби бизнеса  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ананди разказва на Даду, че Амол иска да става офицер от армията като него и, че той трябва да го обучи. Даду си спомня скандала на синовете  и получава сърдечна криза. Анади е шокирана и вика Шив.

Зиз Hug Мислим си, че Даду ше оцелее, но сега вече РазвратИ ще вземе нещата в свои ръце.
 Peace

# 383
Хаха, абе може, ама нали ти казвам, нямаше да схвана иначе. Grinning
Ха-ха, ма-ха...тва е мац... hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък да беше питала като Тери...веднага щях да обясня... hahaha hahaha hahaha

Малииии, тоя Ванш къф е романтик...пък за кво стега тая спалня в гората кат ше приспива Ича...можеше да си я приспи и в хотелската стая... Mr. Green
Ама инак е гоУем мръсник Laughing От къде му идат на акъла такива схеми... hahaha hahaha hahaha

# 384
Марвелита Hug помолих да резюмираш, не да ми го изтипосваш цялото...ама мерси много  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Дано Даду оцелей, но надали РазвратИ ще направи нещо съществено. Все пак татю може да се разсърди и да си покаже художествения гръб...Ей, ама много съм схватлива значи Mr. Green Как го усетих бастуна., че не е примрел за ''татко'', а просто наранява брат си... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Време е РазвратИ да покаже на Ануп за какво иде реч и да му тегли една....това неговото трябва да престане вече...ми той излезе от пътя ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Даже и Джаго не ми е бил толкова противен като бизнесмена... Sick Sick Sick Sick Sick

# 385
Марвелита Hug помолих да резюмираш, не да ми го изтипосваш цялото...ама мерси много  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Дано Даду оцелей, но надали РазвратИ ще направи нещо съществено. Все пак татю може да се разсърди и да си покаже художествения гръб...Ей, ама много съм схватлива значи Mr. Green Как го усетих бастуна., че не е примрел за ''татко'', а просто наранява брат си... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Време е РазвратИ да покаже на Ануп за какво иде реч и да му тегли една....това неговото трябва да престане вече...ми той излезе от пътя ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Даже и Джаго не ми е бил толкова противен като бизнесмена... Sick Sick Sick Sick Sick

Скоро ще се случва нещо, но за сега само можем да гадаем  Peace
Не вервам да нулират Даду, но сърдечната криза ще е капака и некой ще изпуши на края. Сега си мисля, че нещо с бизнеса на гадняра ще се случи и с овесен нос ще иска прошка. Да не верваш, че може и да се осъзнае как Крюела го кове и да я изхвърли от къщата. Thinking

# 386

Скоро ще се случва нещо, но за сега само можем да гадаем  Peace
Не вервам да нулират Даду, но сърдечната криза ще е капака и некой ще изпуши на края. Сега си мисля, че нещо с бизнеса на гадняра ще се случи и с овесен нос ще иска прошка. Да не верваш, че може и да се осъзнае как Крюела го кове и да я изхвърли от къщата. Thinking
Може, може Party Party Party
Но, тая психо атака срещу Шекерчето ми...никак не я приемам Naughty
Ай да фалира бърже, че да се осъзнае, че бизнес не се прави върху отломките на най-близките ти хора. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Комплексар #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 387
днес изгледах 739-740 епизод при казахите. Понеже епизодите  бяха много досадни, с повторения и забавени движения и тъй подобни похвати, прегледах ги много набързо. та там се разказва, как Гаури-Гудия е дошла в дома на Калиани, която естествено не я позна, но за сметка на това Гудия позна бабата. После тя отиде при родителите си и им каза, че й било много мъчно за тях и затова дойде у дома. Родителите я наричаха Гудия...
После насаме със себе си тя почна да се тръшка и да реве и да се припомня моменти с Джаго и в нейните спомени Джаго я наричаше Гаури. А той се представи като Жагат, когато се запознаха. Тя изначално не знаеше, че това е момчето, за което я бяха омъжили. И той не каза, че има жена. И така те се срещаха 5 години и след 5 години тя научи истината за нейния Жагат. Тя се припомни и случката от днешната серия - как тя се появи в дома на Калиани, как са довели родителите й и Бейрон им каза да си приберат дъщерята... После при нея дойде и Джаго и пак я наричаше Гаури и тя му каза, че тя е момичето, за което го бяха оженили ... 3 епизода рев, тръшкания и спомени

# 388
днес изгледах 739-740 епизод при казахите. Понеже епизодите  бяха много досадни, с повторения и забавени движения и тъй подобни похвати, прегледах ги много набързо. та там се разказва, как Гаури-Гудия е дошла в дома на Калиани, която естествено не я позна, но за сметка на това Гудия позна бабата. После тя отиде при родителите си и им каза, че й било много мъчно за тях и затова дойде у дома. Родителите я наричаха Гудия...
После насаме със себе си тя почна да се тръшка и да реве и да се припомня моменти с Джаго и в нейните спомени Джаго я наричаше Гаури. А той се представи като Жагат, когато се запознаха. Тя изначално не знаеше, че това е момчето, за което я бяха омъжили. И той не каза, че има жена. И така те се срещаха 5 години и след 5 години тя научи истината за нейния Жагат. Тя се припомни и случката от днешната серия - как тя се появи в дома на Калиани, как са довели родителите й и Бейрон им каза да си приберат дъщерята... После при нея дойде и Джаго и пак я наричаше Гаури и тя му каза, че тя е момичето, за което го бяха оженили ... 3 епизода рев, тръшкания и спомени
Ма ти си хахава жена....за кво гледаш тия депресии бе...аз поне се прецаках, та съм длъжна да предупредя останалите да си ги спестят... Mr. Green
Аз тая сюжетна линия Гаури-Джаго едвам я издържах до разлъката им... hahaha hahaha
О, боже...добре, че ги разделиха, та тая престана да ми замърсява ефира... hahaha hahaha
Тя и мноооого по натам се появи...ама за малко  Grinning

# 389
и ти си права!!! Снощи изгледах епизодите, в които роднините на Шив ( в тези епизоди той е още скромен и притеснителен и не може да се нарече Разврати) се запознават с Ананди - много сладки епизоди, много са сладки всички... Само Минакши е дръпната ,а и нашта лирична героиня се държи като пушена скумрия, но нея може в случая да я разбере човек - изгубила майка си наскоро
Пратюша е мн сладка, но някак си не подхожда на тази роля...Нали уж глава на селото, а пък се държи за полата на бабата и изпълнява всичко, което й каже баба й
не се връзва!!!
за Джаго да не говорим, ич не ми харесва като визия, не са избрали подходящ... Изобщо не прилича на малкия Джагдиш и на сина на Байрон...
Новата Гена е много грозна... Новата Сугна е хубава. но все пак жалко, че са я сменили
А пък дядката е толкоз сладък, как само я бройка Калиани   bouquet

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 10:27 от Дарья

Общи условия

Активация на акаунт