Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 778
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  Остава си жива и здрава. В един момент дали обаче ролята и се изчерпва напълно, или на Рашми  и писва и героинята и заминава за чужбина завинаги. С Виир така и не разбрах какво се случва. Когато дават 18 години по-късно и децата вече са порастнали, образът на Виир се играе от нов актьор с временен договор. След смъртта на Ичха го разкарват, но мисля че не умира. Най-много и той да е стегнал куфара за някъде.
   Така че поуки няма. Тапася прави хиляди гадории, но винаги всички и прощават. Изобщо не одобрявам какви ги върши, но поне прави нещо. Ичха търпи като добиче. Единствено характер прояви, когато реши да се жени за Ванш, напук на семейството си. Но в името на каузата си Тапася и Виир да са заедно и за охлюв би се оженила.
   За мен Ичха изобщо не обича Виир истински. Как се ожениха - Ичха сънува Ванш и той и каза, че ще намери покой ако се ожени за брат му. И тя готова. Отидоха в един храм и тайно си метнаха венците. Дядо като я видя булка и щеше да получи удар. Тогава умната Ичха го реши - докато Дядо и не я приеме двамата с Виир  няма да си консумират брака. Гениално. Това любов и страст ли е? Ако се обичаха и токова дълго търсеха пътя един към друг, едва ли щеше да натири Виир с одеалцето първата им брачна нощ.  ooooh!

А дъщерята на Ичха и тя ли е малоумна като нея? Не разбирам какъв е смисъла, щом тия вече не ги излъчват сериала да продължава да се снима. Поне да вземат тука да го спрат, че запълват телевизията с нещо, което мисля след време просто ще спре да се гледа. Даже дързост и красота може да има по голям интерес ха ха.

# 406
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Леле, Тери, тва е извращение след извращение.  ooooh!
Зиз, не съм гледала нито една серия на нито един турски сериал, но като видях какво си написала, няма и да гледам. Grinning Аз много се дразня на такъв начин на мислене - щом богатите страдат, всичко е ОК. Тия и те са смотани, не всички богати са престъпници в крайна сметка. Както и да е де, за Индия си права, че съвсем не се връзва, като тям подобните страдат, ама нали заключихме, че идиотията е пълна.  Mr. Green
Скрит текст:
Впрочем, Зиз, снимките в подписа вероятно са си твои, голяма гордост са ти сигурно.  Hug
ООО, да... Party Party Party Party

Скрит текст:
Синът ми, дъщеря ми отляво и сестра ми отдясно...те са моята гордост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 407
Малейййй Shocked Shocked Shocked тая Ича е уникално проста ooooh! ooooh! ooooh!

# 408

Скрит текст:
Синът ми, дъщеря ми отляво и сестра ми отдясно...те са моята гордост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Много е мило.  Heart Eyes Чудесен подпис! Simple Smile
Сега се сещам да питам - Виир нали също беше виждал Сидх в онази дискотека. Не го помни или какво?!  newsm78

# 409

Скрит текст:

Скрит текст:
Много е мило.  Heart Eyes Чудесен подпис! Simple Smile
Сега се сещам да питам - Виир нали също беше виждал Сидх в онази дискотека. Не го помни или какво?!  newsm78
Благодаря ти! Hug
Нали заключихме, че е кретения...защо продължаваш да търсиш логика... hahaha hahaha hahaha

# 410
Цитат на: НАРЦИС-Зиза - Resident Evil a.k.a ВлъхоУсойница
Благодаря ти! Hug
Нали заключихме, че е кретения...защо продължаваш да търсиш логика... hahaha hahaha hahaha
Joy Абе верно, ама това е сериозен гаф все пак. Grinning Grinning Grinning Сега направо ми идва отръки да гледам филма като пародия, не полагам грам усилия.  hahaha

# 411
Благодаря ти! Hug
Joy Абе верно, ама това е сериозен гаф все пак. Grinning Grinning Grinning Сега направо ми идва отръки да гледам филма като пародия, не полагам грам усилия.  hahaha
Ми те и ония идиоти сценаристите са забравили какво са сътворили преди сума ти серии... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 412
  • София
      Днешните епизоди на "Моята карма"

04.02.2010 – епизод 267

Дамини вижда Ичха замислена. Тя я пита какво има. Ичха и отговаря, че много я боли главата. Майка и предлага да и направи масаж. Пита я дали е говорила с Джоги. Ичха се възмущава и споделя с Дамини, че никога не би направила това, което баща и иска от нея. Дамини и казва, че и тя първоначално е била шокирана от думите на господаря, но когато е обмислила всичко, смята че той е прав. Казва на дъщеря си, че Виир я обича. Добавя, че в болницата е бил неотлъчно до нея – недоял, недоспал и дори когато се е опитала да го отпрати вкъщи, той не я е послушал. Ичха и отговаря, че когато е паднала простреляна първо е видяла нея, после баща си, а накрая Тапася. Добавя, че в мислите и Виир е отсъствал. Решително заявява, че за нея той е минало и тя няма да допусне Тапу да се разведе.

Виир отива при Ванш в клиниката и е приятно изненадан да види, че брат му свири на китара. На фона на нежна музика Виир си представя, че е с Ичха. Ванш си представя същото.

Гунванти и Умед си говорят как да постъпят. Умед и казва, че първо Виир е отишъл в дома на Тхакур за Тапася, после се е влюбил в Ичха, но се е оженил за Тапу, а сега Ванш иска да се омъжи за Ичха. Пита се какво ли се опитват да им кажат боговете. Гунванти му предлага да поговори с Ичха и да я попита какво иска тя. Умед и отговаря, че това не е добра идея. Добавя, че сега Ванш е намерил светлината след толкова години в мрака. Пита съпругата си как да му откажат и да не изпълнят молбата му? Добавя, че ако го направят ще го загубят завинаги. А сега мечтите им да го видят здрав и щастлив са толкова реални.

Ичха внася дрехи в стаята на Тапася. Тя вижда снимката на Виир на шкафче до леглото  и отива до нея. Хваща я в ръка и си повтаря, че няма да позволи на Тапу да се разведе. Нани я вижда. Тя обвинява Ичха, че мисли само лошото на Тапася. От дете е приемала подхвърленото от Тапу. Първо старите и играчки, после износените и дрехи, а сега и Виир. Ичха се опитва да се защити. Тя казва, че всеки ден се моли за доброто на приятелката си. Нани я контрира, че се моли и за съпруга и. Казва, че двете с Дамини целят да отнемат Виир от Тапася. Добавя, че би повярвала на змия, но не и на техните думи. Тапася чува и моли Нани да замълчи. Казва, че така обижда не само Ичха, но и нея. Добавя, че сама е взела това решение и ще върне всичко, което принадлежи на Ичха. Ичха протестира, тя моли Тапася да не говори такива неща.Нани и показва снимката в ръцете на Ичха и пита внучка си как може да позволява такова нещо. Тапася и отговаря, че сега Виир е само на Ичха и тя може да прави каквото си поиска с портрета му. Ичха изпуска снимката и бързо излиза от стаята. Тапася гледа доволно, а Нани не разбира какво се случва. Тапу я успокоява, че когато му дойде времето, всичко ще и се изясни.

05.02.2010 – епизод 268

Виир чака в едно задръстване и вижда Сидх на тротоара. Той го последва до един мол. Пред търговския център Виир се обажда на Джоги и му казва, че току що е видял Сидх. Тхакур му обяснява, инспекторът от полицията му е съобщил, че Сидх е освободен под гаранция. Добавя, че никой не знае кое е наел адвоката. Докато говори, Виир вижда Тапася да слиза от една кола и да влиза в мола. Виир я последва, но докато мине през охрана на входа губи от поглед и Сидх, и Тапу.

Taпу се разхожда покрай магазините и най-накрая влиза в една книжарница. Тя се стряска когато ръка я докосва по рамото. Обръща се и вижда Сидх. Тапася е ядосана. Тя му казва, че го е помолила повече никога да не и се обажда. Сидх и благодари, че го е освободила от затвора. Той добавя, че в ареста е бил много депресиран и едва ли е щал да издържи дълго, без да каже нищо. Тапася му отговаря, че не знае кой го е освободил. Тя го предупреждава да стои далече от нея. Сидх е изненадан от реакцията и. Когато Тапс излиза от магазина, той я последва. Казва и, че тя го е подтикнала да стори престъплението и сега животът му е унишожен. Тапася му казва, че не го е карала нищо. Вади пари и му ги дава. Казва му да вземе парите и да замине за Делхи. Добавя, че не бива да се връща докато всички не забравят случилото се.  Сидх я притиска до една колона. Тя го предупреждава да я остави на мира, защото в противен случай ще се разкрещи, че иска да я убие и нея. Добавя, че много лесно ще убеди Ичха да свидетелства срещу него. Тапася вижда в далечината Виир. Тя казва на Сидх, че Виир е тук и го моли незабавно да си тръгва. Безпомощна тя хвърля телефона си на земята и той се разглобява. Нявежда се да събира парчетата. Виир идва до нея. Пита я какво прави тук. Тапася му казва, че е дошла на пазар, но през цялото време е имала чувството, че някой я следи и тъкмо е решила да се прибира. Забелязва, че Виир е много разтревожен и го пита какво се е случило. Той и казва, че е видял Сидх да влиза в мола, след това и нея. Тапася е изненадана. Тя благодари на Виир, че е бил загрижен за нея и е дошъл да я спаси. Виир не отговаря. Той предлага да я закара.  Тапу му казва, че ще се прибере с нейната кола. Виир не е съгласен. Той я моли да се качи при него. В колата Тапу му казва, че ако в сватбения му ден не е постъпила така, сега двамата са щяли да бъдат приятели. Тя му се извинява. Добавя, че баща и е говорил с Ичха, но тя не се е съгласила да го приеме. Обещава на Виир да поговори с нея и да я убеди.
       Ичха седи в стаята си с книга в ръка. Тя си спомня думите на Нани, че цял живот е събирала подаяния. След това си припомня молбите на баща и да си помисли добре. Дамини и носи храна. Тя я пита за какво си мисли. Ичха отклонява въпроса на майка си и моли Дамини да я нахрани. Ичха и споделя, че когато е падала простреляна, е съжалявала само, че няма повече да види своята майчица. Дамини я моли да замълчи. Проклина нападателя, никога да не застигне нищо добро. Ички я моли да не говори така. Казва и, че когато говори лошо за другите, лошите неща се връщат. Напомня и, че ако баща и не е бил болен сега е нямало да са тук. Дамини я моли да си помисли отново. Ичха и отговаря, че няма да направи нещо, което ще накара някой друг да страда. Добавя, че не е егоист и не може да мисли само за своето щастие.

Утре ванш се прибира вкъщи, а на празничната пуджа в негова чест присъства и Ичха.

# 413
Шан представяше ли си го това дето Суман уж му го казала, или наистина тя му го каза? Май много бързо ще си прибере Сугна. Сега казан като иде да види, че и другата жена на Джаго е там много ще се зарадва.

# 414
Шан представяше ли си го това дето Суман уж му го казала, или наистина тя му го каза? Май много бързо ще си прибере Сугна. Сега казан като иде да види, че и другата жена на Джаго е там много ще се зарадва.
Гаури вече не е там...техните си я прибраха... Naughty
Шам се видя със Сугна обаче тя се врътна и си тръгна...но, сега тъкмо ще се съберат. Тя отива при него.

# 415
Благодаря ти! Hug
Joy Абе верно, ама това е сериозен гаф все пак. Grinning Grinning Grinning Сега направо ми идва отръки да гледам филма като пародия, не полагам грам усилия.  hahaha
Ми те и ония идиоти сценаристите са забравили какво са сътворили преди сума ти серии... hahaha hahaha hahaha hahaha

Бе аз ли нещо съм изкуфяла или оня Сидх си беше направил татуировка с името на Тъпата... как в панделата никой го не виде???

# 416
Благодаря ти! Hug
Joy Абе верно, ама това е сериозен гаф все пак. Grinning Grinning Grinning Сега направо ми идва отръки да гледам филма като пародия, не полагам грам усилия.  hahaha

Бе аз ли нещо съм изкуфяла или оня Сидх си беше направил татуировка с името на Тъпата... как в панделата никой го не виде???
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 417
Вярно, че си беше направил... Те ти втори гаф.  Joy

# 418
Вярно, че си беше направил... Те ти втори гаф.  Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 419
Бубе Шам се беше напил и си мислеше, че прегръща Сугна, а тя Суман точно както Сугна го беше помислила за Пратап. Той обаче бързо се осъзна и започна да се пита какво направи. След като Суман му каза тези неща за Сугна той й се обади и я извика в храма, поиска й прошка, но тя си тръгна. Така и не разбрах после какво стана, защото бях заспала. Той чу Варун да плаче и отиде при него. Сугна отиде при Шам и му каза, че трябва да побързат за рождения ден на Ананди. Така разбрах, че са се събрали.

Общи условия

Активация на акаунт