Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 705
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Сигурно това са сериите, дето Джаго надничал под полата на Ананди. Какво видя Сумитра, че го прати да си легне? Сега ли ще я пратят при родителите и?

Май няма да мине чак толкова много докато стигнем до порасналата Ананди. Много време ли ще стои при родителите си?

# 451
Според мен Сурач не е прав да иска да се разделя със Сандия, не го разбирам никак. Дали все пак Сантош ако се оправи ще им попречи, или и тя ще намрази Сандия и отново ще застане против нея, все още не мога да повярвам, че бащата на Сурач, който винаги е бил толкова безгласна буква и стоеше на страни от всичко сега ще застане против Сандия. Много интересен сериал, интересно развитие. Дано накрая всички са живи и здрави и има хубав финал, поне за щастие ще разберем много преди тук да го излъчат, та ще знам дали да го продължавам. Ако и там някой от главните умре просто ще спра да го следя, да не ме е яд.

И аз не смятам за правилно да обвиняват Сандия! Не искам Сурадж да се разделя с нея. До момента на стрелбата по Сантош - Сурадж нито за миг не е обвинявал Сандия. Напротив - в началото като я видя така копнееше да я прегърне. После се притесняваше за нея и искаше и тя да влезе при тях, за да не я убият. Тя обаче им каза те да се скрият, а тя щяла да се оправи. Нямало да остави колегите си сами и нямало да изпусне Раджкумар. Престрелката беше ужасна - навсякъде летяха куршуми. Появи се някакъв терорист - доста едър и искаше да я убие. Тя обаче не му остана длъжна - подгони го и стреляше по него. Сурадж видя това и много се уплаши да не я убият. Затова излезе от самолета и хукна да тича по Сандия, за да я спаси. Тогава избухна една кола и за малко да падне отгоре й - Сандия падна на земята. Сурадж дотича до нея и се притесни да не й се е случило нещо. Тя обаче се свести и беше добре. Сурадж я прегърна щастлив. Но в този момент Сантош видя, че Сурадж го няма и излезе от самолета, за да го търси. Започна да се върти напред назад и да вика Сурадж. Той я чу и хукна към майка си, но беше далеч. Сандия взе пистолета и също тръгна натам. Сурадж стигна до Сантош и я прегърна. В този момент Раджкомар, когото преди това Сандия беше повалила с ток се свести - взе един пистолет и виждайки, че са убили сестра му и другите реши да си отмъсти на Сандия като убие Сурадж - Сурадж беше с гръб към него - Сантош видя, че Раджкумар стреля и се завъртя така, че куршума улуци нея. В този момент дойде Сандия и простреля Раджкумар. Тогава Сурадж се срина психически и емоционално. Започна да вика майка си и да плаче за нея. Закараха я в болница - там Сандия му говореше, но той сякаш не беше тук, сякаш за миг беше загубил ума и дума. Въобще не виждаше никого около себе си - не чуваше никого - не обърна внимание дори на баща си. Според мен случилото се в момента е голям шок за него. Състоянието на майка му също, както и непрекъснатите намеци на баща му, че тя е виновна. Сурадж също преживява някакъв пост травматичен стрес, вероятно затова не преценява правилно ситуацията. Той най-добре трябва да знае, че Сандия не е виновна. Надявам се, че скоро ще се осъзнае и че няма да се разделят. Това би било ужасно. Сантош също дано се възстанови бързо и да оправи нещата. Дано не се обърне срещу Сандия ...   Peace

Определено сега бащата се промени - преди това не беше такъв. За разлика от него Викрам, Менакши, Мухит, Емили, Чави и Чатури подкрепят Сандия ...  Heart Eyes

Сериала е много интересен - има обрати, но се надявам скоро нещата да се оправят и най-вече накрая да завърши щастливо за всички. Най-вече Сурадж и Сандия да са заедно щастливи ... 
Praynig Praynig Praynig

# 452
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сигурно това са сериите, дето Джаго надничал под полата на Ананди. Какво видя Сумитра, че го прати да си легне? Сега ли ще я пратят при родителите и?

Май няма да мине чак толкова много докато стигнем до порасналата Ананди. Много време ли ще стои при родителите си?
Джаго надничаше през ключалката на банята и Сумитра видя. Сега като я изпратят времето ще мине от кадър в кадър...както му маха за сбогом от една дюна в пустинята и в следващия кадър вече е голяма. Джаго ще си я прибере още другата седмица, ако не се лъжа, ама ставаше бързо.
Интересно при рускините превода беше, че е на 15г. пък тук на 13... #Crazy #Crazy
Ама кат не знам да броим на хинди така е...ще остана да се чудя в тези 2г. разлика.

# 453

Джаго надничаше през ключалката на банята и Сумитра видя. Сега като я изпратят времето ще мине от кадър в кадър...както му маха за сбогом от една дюна в пустинята и в следващия кадър вече е голяма. Джаго ще си я прибере още другата седмица, ако не се лъжа, ама ставаше бързо.
Интересно при рускините превода беше, че е на 15г. пък тук на 13... #Crazy #Crazy
Ама кат не знам да броим на хинди така е...ще остана да се чудя в тези 2г. разлика.

А сега за другата серия май показаха, че шефа на Казан ще налети на майката на Ананди. Тука възникна спор между мен и племенницата ми, щото според нея не са показвали такова нещо, а точно майката на Ананди крещеше някой да я пусне, наричаше го животно, а той казваше, че този път няма да се измъкне. Според мен това беше шефът на Казан, но може и да греша.

# 454
Аман от пълнежи в тая Булка...сал гледам баба ти, Джаго и Сона...добре, че турнаха малко Развратови и Санчи с Вивек за цвет и мирис  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Марвелита Hug ей ся светнах за звездите и инфото за министъра дето е лош...тук е от доста време , ама сме го скролвали, а министершата е Сона....ей това са двата персонажа дет очаквахме...Сона и мъжът й министъра. Лош е и тя е избягала от него и в трея даваше интервю против него и оня си беше излезнал от обувките... hahaha hahaha hahaha
Не гледай...няма смисъл. Peace Вивек чупи стойки....РазвратИ едвам се усмихва...поне тия Вивекови да се разберат, че ми писна от драми и искам джумба, джумба.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 455

А сега за другата серия май показаха, че шефа на Казан ще налети на майката на Ананди. Тука възникна спор между мен и племенницата ми, щото според нея не са показвали такова нещо, а точно майката на Ананди крещеше някой да я пусне, наричаше го животно, а той казваше, че този път няма да се измъкне. Според мен това беше шефът на Казан, но може и да греша.
Ама аз от кога говоря, че оня миндил ше налети на Баго...той за тва Казан ще се озове пак в тинята...тоя искаше Баго...изобщо не грешиш...родата е в грешка.

# 456
Аман от пълнежи в тая Булка...сал гледам баба ти, Джаго и Сона...добре, че турнаха малко Развратови и Санчи с Вивек за цвет и мирис  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Марвелита Hug ей ся светнах за звездите и инфото за министъра дето е лош...тук е от доста време , ама сме го скролвали, а министершата е Сона....ей това са двата персонажа дет очаквахме...Сона и мъжът й министъра. Лош е и тя е избягала от него и в трея даваше интервю против него и оня си беше излезнал от обувките... hahaha hahaha hahaha
Не гледай...няма смисъл. Peace Вивек чупи стойки....РазвратИ едвам се усмихва...поне тия Вивекови да се разберат, че ми писна от драми и искам джумба, джумба.... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Мерси мац  Hug нема да гледам и на мен ми писва тая боза  Mr. Green
Аз пък бях останала с впечатление, че тоя е некакъв бандит. Нали уж мъжа и я карал да проституира  newsm78
Нищо не разбирам, но ми е все тая  Party Party Party Party Party

# 457
Еми той министър ся...и я карал да проституира, ама не ми се чете резюмето, че не ми е интересно...ич тамън...дреме ми кога точно е било. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 458

Ама аз от кога говоря, че оня миндил ше налети на Баго...той за тва Казан ще се озове пак в тинята...тоя искаше Баго...изобщо не грешиш...родата е в грешка.

Аз точно заради това се досетих, че са те, щото ти беше казала. Понеже дубльорката беше тая дето дублира на Баго, а мъжът дето на шефа затова, пък и Ананди нещо започна да вика Мамо, ама тя каза, че не са показвали нищо подобно, а само показали Ананди да си представя дето са гонили някакво момиче, явно оная Чампа, щото нали показаха детето и. Обаче аз чух и другото, не знам тя що не го е видяла.

# 459
Браво на Бейрон! smile3501 Винаги взима най-правилните решения. Авика ми е любимка много е сладка, а след рождения й ден беше много красива Heart Eyes Скоро ли ще я дадат като пораснала? И в коя серия се появява Шив?

# 460
Браво на Бейрон! smile3501 Винаги взима най-правилните решения. Авика ми е любимка много е сладка, а след рождения й ден беше много красива Heart Eyes Скоро ли ще я дадат като пораснала? И в коя серия се появява Шив?
Авика е добра като за дете...след некоя серия влиза телето Пратюша...после иде Торал...тя е огИн... Grinning
РазвратИ чааааааааааааааак...лятото ще влезе...сега има 500 серии драми на младото семейство Джагови Grinning

# 461
Зис, после като се върне Ананди при Джаго след уж въпросните 5 години пак ли ще е тази актриса, или вече я сменят с Пратюша?

# 462
Зис, после като се върне Ананди при Джаго след уж въпросните 5 години пак ли ще е тази актриса, или вече я сменят с Пратюша?
Пратюша ще е...Авика свърши участието си с помахването от дюната...тва ще е много скоро...само не си спомням кога се сбогуваше с  Джаго...сега в понеделник или след няколко серии той отиваше да я види и тогава скокнаха във времето... Rolling Eyes Във всички случай ще е много скоро.

# 463
Благодаря Зиз! Нямам търпение да я видя пораснала.

# 464
   Ани ще се опитам, че идват празници и от понеделник започват гоститата на родата.  Grinning
   И аз гледах снощи Светлината. Много ми стана мъчно, че двамата се разделят. Дано   Сантош оправи работата. Интересното беше, че цялата фамилия защити Сандия, а Сурадж я обвинява. Даже той бил взел решението да се разделят още докато Сантош беше в болницата. Някой може ли да разкаже каква е била тази драма със заложниците и защо обвиняват Сандия, че е предпочела дълга си като полицай пред семейството си.

Благодаря Hug Heart Eyes
Още не съм гледала серията, но после ще го направя.

Общи условия

Активация на акаунт