Тука всичко е истинско и няма преувеличаване заради драмата...може да има пълнежи и излишни сюжетни линии, но преувеличение НЕ!

Като гледате и слушате...вниквате ли изобщо какво става...Традицията си е да не я връщат и да роди на 5 ако може...Байрон реши да промени нещата и направи нещо различно. Искаше същото и за Сугна, обаче тя го превари в действията...Просто смъртта на Джамуна обърна цялото му мислене.

Всъщност те и Ананди не искаха да я взимат толкова рано, ама майка и я натъпка когато чу, че мъжът на онази Пули е починал, да не би дъщеря и също да остане сама, Бейрон тогава също не искаше, но Сумитра настоя и те я взеха.
Даже когато родителите на пратап искаха да взимат Сугна Бейрон пак не даваше. Ананди се чудеше защо не давал, пък нея са я взели от толкова малка.
Може бандитка да е имала предвид, че по онова време не е имало разводи, знам ли, но съм го чела в публикациите в нейния профил, където пише последни публикации на този потребител, там пише само това, което тя е писала, вероятно е отговаряла на въпроси, които са и задавали за булката, защото аз тогава, когато ги е писала тези неща не съм чела форума.