Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 10

• 52 806
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Честита коледа, момичета и весело прекарване на Новата година! С Булката явно ще се срещнем след нова година вече...
Пожелавам много щастие, здраве и любов в новата година

# 646
Привет на всички! Днес изгледах края на епизода от светлината, който не успях преди няколко дни заради слабия интернет. Сантош намери някакви хапчета. Първо помисли, че са на мъжа и, но Чави и каза, че били хапчета против забременяване. Сантош веднага се разкрещя на Сандия, а Менаши тъкмо се беше притеснила, че ще я разкрие. Като видя, че обвини Сандия се успокои, но така свърши серията. Явно хапчетата са били на Менакши, но Сандия ме из дразни, че мълчеше и не каза нищо.

# 647
Има нови серии при казахите - 1200-1201, посветен на иГанга и търсенето на нейното дете... единственото, което е по-така, когато Шив се завръща разстроен, Ананди го успокоява и слага едната си ръка върху неговата, а с другата го гали по челото...
Но и това е нещо

# 648
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Има нови серии при казахите - 1200-1201, посветен на иГанга и търсенето на нейното дете... единственото, което е по-така, когато Шив се завръща разстроен, Ананди го успокоява и слага едната си ръка върху неговата, а с другата го гали по челото...
Но и това е нещо
Дари Hug тя го приспиваше.От тук тръгна традицията с приспиването...винаги когато някой от двамата е кахърен, другия го приспива. Grinning Казаките са изрязали сцената когато Ананди се буди сутринта, а РазвратИ и беше присвоил ръката и нанкаше като бебе. Heart Eyes Като видя къде и е ръката, Ананди само се усмихна, като звънна алармата РазвратИ се събуди, тя го попита дали се е наспал, той каза да...тя помоли да и освободи кунката и стана...РазвратИ щастлив остана да гледа след нея. Heart Eyes Heart Eyes
В следващите Казаки Ананди най-накрая ще си признае, че го обича много. Peace

# 649
сигурно е било много сладко newsm03 newsm03

да, много е сладко... По Нова тези епизоди ще гледаме до година по това време  newsm78

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 10:45 от Дарья

# 650
Някой гледал е епизодите напред в Индия на Светлината, Сандия и Сурач окончателно ли се разделиха.

# 651
Някой гледал е епизодите напред в Индия на Светлината, Сандия и Сурач окончателно ли се разделиха.

Здравей! Снощи успях да изгледам основното от епизодите на "Светлината" в Индия. Тези дни логично нямам никакво време, но видях по-важното. За съжаление Сурадж и Сандия не се разбраха при срещата си в парка. Тя беше толкова въодушевена и щастлива, но когато Сурадж дойде и седнаха да си поговорят стана ясно, че той не е дошъл, за да се сдобрят. Личеше си, че още я обича, защото се притесни, когато видя, че си е наранила пръста, но тя му каза, че няма нищо сериозно. В крайна сметка Сурадж каза на Сандия, че не могат да бъдат заедно, защото тя е виновна за състоянието на Сантош. Думите му много разстроиха Сандия - тя си тръгна и реши да стои далеч от него. Наистина тук Сурадж не постъпи добре - той най-добре знае, че Сандия няма вина. Явно още не се е осъзнал след това, което стана.  no cry Naughty

Сандия плачеше, но реши отново да се прави на силна - свали сарито и роклята и облече полицейската униформа. Сантош разбра какво е станало и отиде при Сандия в полицията. Чатури я заведе - Сантош реши да сдобри Сандия и Сурадж. Каза й, че тя не е виновна за нищо, че тя я е наранила - помоли я за прошка за всичко и искаше да я върне в къщи, но Сандия плачейки отказа. Каза, че много държи на нея и на семейството, но не може да се върне - не и след разговора си със Сурадж. Сантош настояваше, но накрая разбра, че няма смисъл - преди да си тръгне каза на Сандия да й прости. Доста тъжна сцена ...  Cry Cry Cry

Когато Сантош си тръгна Сандия остана да плаче - в този момент някой я хвана за рамото. Тя се обърна и видя, че това е брат й Анкур. Тя плачейки го прегърна. Оказа се, че Анкур и Анкита са се върнали в Индия и ще останат тук, защото до колкото разбрах него са го разпределили в Индия. Сега показаха и детето на Анкита и Анкур - едно сладко момиченце. Вече е доста голямо. Дадоха и Анкита - лошото е само, че са сменили актрисата в нейната роля. Жалко предната беше много красива. И тази не е грозна, но съм свикнала с другата. Както и да е - сега Анкита и Анкур успокояват Сандия и ще бъдат до нея ...  Peace

Всички се чудеха къде е Сантош - тя се появи с Чатури. Събра семейството и им каза, че е била при Сандия. Каза им, че са се отнесли несправедливо към нея, после каза на Сурадж, че тя няма вина за станалото. Той обаче само мълчеше. Чатури си взе куфарите и реши да напусне къщата на Рати. Всички я умоляваха да не го прави, но тя каза, че те са й били като семейство, но това семейство вече не е същото. То се е разпаднало - особено след като Сандия я няма. Много ми стана мъчно - Чатури като се сбогуваше. Дано се върне по-късно. Тя каза на Чоту, който доста е пораснал да бъде до тях и да опита да помогне на Сурадж да се осъзнае спрямо Сандия - така поне разбрах. Каза по няколко думи на всички и си тръгна ...  cry

На другия ден Анкур и Анкита отидоха в дома на Сантош да говорят за Сандия - опитаха се да оправят нещата. Искаха да говорят със Сурадж - той се появи, Анкур му се молеше да не постъпва така несправедливо, но Сурадж каза, че вече е взел решение. Анкита също го умоляваше, защото той не е такъв и знае, че обича Сандия. Бащата на Сурадж скочи и каза на Анкур и Анкита да престанат, защото били чули сина му. Ядосах се, че Сантош нищо не каза - тогава Анкур се развика на всички и на Сурадж, че Сандия би дала живота си за тях, че толкова години е с тях и им помага, че обича Сурадж, а сега трябва да търпи това. Сурадж обаче е непреклонен. Така свърши. Казвам ви, какво разбрах в общи линии ...  Wink

В момента Сурадж е напълно променен - гледа с отчаян и празен поглед, не се усмихва. Все едно е загубил всичко и за него вече не съществува нищо. Не е онова ведро, усмихнато и добро момче, което винаги гледаше да помогне на Сандия. Според мен случилото се със Сантош, отвличането и нещата, които преживя по някакъв начин го травмираха и сринаха. Затова се надявам, че това състояние е временно и че малко по малко ще се отърси от станалото и ще осъзнае грешката си. Не искам двамата със Сандия да се разделят - те са много хубава двойка ...
Praynig Praynig Praynig

# 652
"Светлината" - Във вторник преди празниците по БТВ даваха сериите с къпането на Сурадж и Сандия. Двамата бяха страхотни - той така се стресна като чу, че Сандия му носи кърпата, че бутна кофата и разсипа водата. Горкия целия беше насапунисан. Опита да пусне кранчето и да се измие, но не успяваше. Сандия слезе и гребна вода от една кофа - подаде му да се измие. Сурадж си пръсна на очите и погледна Сандия. Точно в този момент кранчето потече и двамата се измокриха със студена вода. Сандия тръгна назад и се хлъзна на сапуна - за малко да падне, но Сурадж я хвана и тя опря ръка на гърдите му. После се загледаха. Бяха страхотни ...  newsm44 smile3521 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дадоха и как Сурадж направи всичко възможно Сандия да се върне навреме за награждаването и да вземе наградата си. Просто е страхотен - дори нарочно нарани ръката си, като се сряза на онзи ръждив пирон. Така излезе с номера, че ще иде на лекар и със Сандия се откачиха от Сантош и баща му. Сурадж нарочно заведе Сандия в болницата, която се намира точно до университета. Колко беше забавен като се страхуваше да му бият инжекция - при най-малкото нещо скачаше. Сандия започна да се смее - после пак го забаламоса в сладки приказки и така доктора му постави инжекцията. Бяха много сладки ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3533

После Сурадж каза на Сандия, че трябва да отиде и да получи наградата си. Това било много важно. Каза й също, че вероятно и родителите й ще я гледат от някъде и ще очакват точно това. Радвам се, че тя отиде и взе наградата си. После се сети, че Сурадж е направил всичко нарочно, за да я доведе. Бяха много хубави, когато тя излезе навън, а Сурадж я чакаше - той така се зарадва на наградата й, а тя му благодари  ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И трите епизода бяха много интересни. Не ги разказвам толкова подробно, защото Ширин вече ги разказа много точно, за което й благодаря. Ако все пак искате или нещо не ви е ясно - кажете и аз ще разкажа основното ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 653
"Светлината" - Във вторник преди празниците по БТВ даваха сериите с къпането на Сурадж и Сандия. Двамата бяха страхотни - той така се стресна като чу, че Сандия му носи кърпата, че бутна кофата и разсипа водата. Горкия целия беше насапунисан. Опита да пусне кранчето и да се измие, но не успяваше. Сандия слезе и гребна вода от една кофа - подаде му да се измие. Сурадж си пръсна на очите и погледна Сандия. Точно в този момент кранчето потече и двамата се измокриха със студена вода. Сандия тръгна назад и се хлъзна на сапуна - за малко да падне, но Сурадж я хвана и тя опря ръка на гърдите му. После се загледаха. Бяха страхотни ...  newsm44 smile3521 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дадоха и как Сурадж направи всичко възможно Сандия да се върне навреме за награждаването и да вземе наградата си. Просто е страхотен - дори нарочно нарани ръката си, като се сряза на онзи ръждив пирон. Така излезе с номера, че ще иде на лекар и със Сандия се откачиха от Сантош и баща му. Сурадж нарочно заведе Сандия в болницата, която се намира точно до университета. Колко беше забавен като се страхуваше да му бият инжекция - при най-малкото нещо скачаше. Сандия започна да се смее - после пак го забаламоса в сладки приказки и така доктора му постави инжекцията. Бяха много сладки ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart smile3533

После Сурадж каза на Сандия, че трябва да отиде и да получи наградата си. Това било много важно. Каза й също, че вероятно и родителите й ще я гледат от някъде и ще очакват точно това. Радвам се, че тя отиде и взе наградата си. После се сети, че Сурадж е направил всичко нарочно, за да я доведе. Бяха много хубави, когато тя излезе навън, а Сурадж я чакаше - той така се зарадва на наградата й, а тя му благодари  ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

И трите епизода бяха много интересни. Не ги разказвам толкова подробно, защото Ширин вече ги разказа много точно, за което й благодаря. Ако все пак искате или нещо не ви е ясно - кажете и аз ще разкажа основното ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Благодаря за епизодите! Много ми е тъпо, че Сандия и Сурач се разделят, направо ми се убива желанието да го гледам. Поне един сериал да има с хубав финал, а те всички накрая завършват гадно. Дано все пак нещо се промени, но ако не се промени просто няма да го гледам. Днес видях, че има 3 епизода във войо, но по късно ще ги гледам и ще разкажа. Ще видим дали в крайна сметка ще разберат, че хапчетата не ги е използвала Сандия, а тъпата Менакши. Тя Сандия накрая се опита да каже, но Менакши веднага започна, че щом не са нейни, значи в крайна сметка не са си консумирали брака, понеже иначе до сега трябвало Сандия да забременее.

# 654
  • Варна
ми не ми харесва новото Ананди!!! smile3516 хич даже! може да не съм свикнала още, ама не я ща тая! а майка и хич не е мръднала за толкова години!

оф, голяма драма с това писмо!!! цяла серия само за писмото се говори! загубих си времето днес!

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 17:43 от Petenci-cvetenci

# 655
ми не ми харесва новото Ананди!!! smile3516 хич даже! може да не съм свикнала още, ама не я ща тая! а майка и хич не е мръднала за толкова години!

оф, голяма драма с това писмо!!! цяла серия само за писмото се говори! загубих си времето днес!

Да, много тъпа серия. Иначе дубльорката на Ананди е същата, но просто не си прави детско гласчето. Цяла серия чакам да чуя какъв ще е гласът на Джаго, те пък няма да го покажат

# 656

Да, много тъпа серия. Иначе дубльорката на Ананди е същата, но просто не си прави детско гласчето. Цяла серия чакам да чуя какъв ще е гласът на Джаго, те пък няма да го покажат
Джаго беше там Бубе Grinning
През цялото време беше на панаира дегизиран и си правеше бъзици с Ананди... hahaha hahaha hahaha
Така се беше стъкмил, че и Пули не го позна. Joy Joy Joy

От тук на там сериите таквиз...размотаване, драма, рев, сълзи, сополи...доооо влизането на РазвратИ Mr. Green

# 657
Тъпа и безполезна серия, толкова я чаках ... Направо загуба на време
Пули и много сладка.
 Ананди и на мен не ми хареса, малко е постничка... В епизодите със Шив е по-хубава

# 658
И аз помислих, че този урунгел е Джаго, но се викам - Пули га познава...
Едвам чакам казахите да пуснат техните 2 серии

# 659
И аз помислих, че този урунгел е Джаго, но се викам - Пули га познава...
Едвам чакам казахите да пуснат техните 2 серии
Тая вечер ще има серии... Party Party Party
Тъкмо дълбокото прозрение на Ананди колко много обича РазвратИ hahaha hahaha hahaha

Бай дъ уей...ми тя Ананди светна от как се запозна с Шив...инак до тогава все си е постна hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт