Ще взема да опитам този репей... има разни витамини комплексни за коса и нокти, но май отварят апетита. А при мен - накъде повече.
За ваксинитие - наистина спорен въпрос, има разни групи вэв ФБ съм попадала - направо да ти настръхне косата - точно заради случаи на отключване на страшни болести - то това е страшното. Иначе след самото поставяне, ако не вдигне висока температура, не е страшно. Тук нали са задължителни, та реших че нито съм вирусолог, медицинско лице, и не мога да преценя ползите и вредите и да взема достатъчно информирано решение за или против. Така че Господ да пази дечицата ни здрави и всичко ще е ок
Момичета, напоследък ми се случва бебо да заспи почти като е време за хранене, че и спи 1-2 часа. Така си прави тлъста пауза. При вас случва ли се подобно нещо. Как не се събужда от глад не знам. Реално прави 5 часа пауза през деня /един път на ден се случва де/.
Наистина като порастнат няма да може да ги ограничаваме от вредни храни, но докато са малки може да се поставят основите на разумно здравословно хранене. Против крайностите съм, трябва да се опитва от всичко, иначе ще стане като примера на Лейди с момчето
Трябаше като направи два месеца да му бият друга ваксина, но още нямаме писмо и това само може да ме радва. Не съм решила окончателно дали да бия или не, но това отлагане ми дава възможност да чета по въпроса.

Тогава се беше и подсякла под мишнички и ушенца,мажем със Здраве по съвет на лекаря ,отмина много бързо,за дерматита сме със специален лосион на A-derma....Обаче при малката се получи,най-вече защото много чакахме пред кабинета и тя много плачка и се изпоти ,че беше топло...и сега ,ако и е топло получава същите пъпчици,също и ако случайно я избърша с мокра кърпичка,независимо от марката
Иначе с активната гимнастика издържа по половин час и се размрънква,по толкова време се кефи и на играчките над легълцето и количката....дрънкалите ги хваща,но неосъзнато,защото аз и ги слагам в ръчичките, и също толкова неосъзнато ги мята по котката или мен 
не знам как намират време за всичко.