Ето време не остана, на Коледата да се радва Oктомврийче с мама!!!

• 30 705
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Лейди, един боб да имам тук как ще се радвам и аз  Joy

Като се прибирам в БГ искам само боб, леща, пълнени чушки и сарми  Party hahaha

# 661
А има от тия дългите, червени в Сейнсбъри, даже и в Морисън, ама са ми скъпи...за две чушки. Купувам комби за пълнене, а за миш-маш тук имаме Фармфуудс и от там си взимам такива дето Гали говори. От там редовно си взимам и кочани царевица и варя, че мн.обичаме. моя днес е последна вечер нощна и почива 3 дни, та ще си напазаря и наготвя пак. В Морисън има едни техни малки пици за 0,50 с шунка и кашкавал. Тях ги взимам за малкия и му пека, когато не съм готвила. От Коледа са ми останали лозови сърми и утре ще ги напълня, да не ги хвърлям.

# 662
Охохооо лозови сармички, почнаха да ми забиват пръстите от вълнение  Joy

# 663
Ооо , Галче, пазарувам аз от такива, как да не пазарувам, само да ми паднат! Тук в нашия квартал няма обаче и пазарувам от магазините. Има до нас един зеленчукар, но той англичанин и продава скъпо, рядко купувам от него. Нашият квартал малко posh се води и няма евтино за съжаление. Иначе е хубав, като квартал,но.... това е положението. А миналата година ходех на колеж в източен Лондон, там имаше пазар за плодове и зеленчуци. Винаги се връщах с по пет чанти! Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 01:45 от 4erveno6iika

# 664
На мен зелеви сарми са ми се дояли.  eat

# 665
Добро утро, момичета! Хубав и усмихнат ден пожелавам   bouquet
Ние изкарваме втора поредна трудна нощ. Коликите се завърнаха с бясна скорост  #Cussing out #2gunfire Поне трябва да са колики - червата му къркорят толкова силно, като на възрастен и има мощни газове, които много го тормозят Sad
Тъкмо бяха спрели 2-3 седмици, даже капките спрях и сега не знам от какво пак се появиха по- силни от преди. Колики са, нали? Ох само дано не е някой стомашно-чревен  проблем това къркорене  Praynig

# 666
Catkouta  не сте само вие така мила.
И при нас е така, въпреки че не съм спирала капките, всъщносъ вместо 3 слагам по 4 в шишето и пак по 4 пъти на денонощие. Снощи е заспал в 9 с много зор и то на люлката. Качих го горе в 11, събуди се в 1, после заспа в 1,30 и до 3,30. Тогава го почнаха. Яде, заспа в 4,30 и 5 се събуди от газове и рано, рано слезнах долу и още не е заспивал. Толкова се напъва че като го дигнах и повърна. Моя се прибра от нощна в 6,30 и се  Shocked.
Дано след другото ягене към 9 да заспи, че да поспя и аз.   Sad
Като гръмнат бойлер ходя  Mr. Green

# 667
Добро утро, мами! Hug
Да ви се оплача отново- моя бебко пак отказва да яде, вече не знам какво да правя. В началото му хареса тоя Фризо Вом, а от днес не иска и да го лизне, направо ми иде да се  #2gunfire . Не знам, може ли от ваксината да не иска да яде  newsm78 . Толкова съм се депресирала, толкова съм угрижена, сили не ми останаха. И тия колики - край нямат, вече съм отчаяна Cry
Хубав ден, момичета!   bouquet

# 668
Добро утро ,девойки Hug
За коликите приятелки с бебчета са ми казвали,че могат да отминат за месец и после да се върнат с бясна сила ooooh!Ние още нямаме,ама малката адски много пърди LaughingМоже би само вечер чувства дискомфорт в коремчето,защото все мрънка докато не я обърна по коремче или просто е свикнала newsm78Как ще я оттучвам не знам ThinkingПробвали ли сте да сложите бебчетата по корем,поне докато сте в стаята и ги наблюдавате?За спането помагат и т.н. бели шумове-прахосмукачка,сешоар,климатик,има ги в youtube  Rolling Eyes Ивка спинка от 1,2 през нощта до 9-10 сутринта,като плаче само ако се е наакала Simple SmileЗа сметка на това през деня почти не затваря очи-иска все някой да я носи,та съм се специализирала в писане с една ръка и сега е в мен Mr. Green

Ох,ние от 2 сме на преглед ooooh!И няма да ни кара баща ми,а някакъв негов приятел и като знам моята как обича чужди хора ще реве през целия път на отиване и връщане.А пред кабинета изпада в кризи на истерия-някакви идеи с какво да я занимавам? newsm78Ужасно е направо-последния път всички майки с бебенца се изнесоха далече от нас,че нашето диване пищи и им пречи да спят и ме гледаха на кръв #CrazyОт толкова рев се поти ,изприщва се,а миналия път се беше и подсякла(чакахме повече от час) и лекарката ми се скара как може да допусна такова нещо Sad Embarassed

А на мен ми дойде и цикъла-откакто съм родила вече за втори път  и ми е ужасен-все едно някой ме реже на 2 през кръста,не мога да вдигна малката чак ooooh! ooooh! ooooh!Някоя друга от некърмещите мами,има ли ?Толкова ли болезнен и обилен ще си остане или е период newsm78 Хайде оплаках ви се едно хубаво пак Blush Mr. Green

dokich,даже и при ящни дечица може да има намаляване на апетита след ваксина,трябва да отмине до 2-3 дена Peace Аз ми мислех,че твоето момченце може да хапва по  малко и заради коликите,то и нас като ни боли корем не можем да ядем ooooh!Дали не свързва вече папането с болки в стомахчето после Rolling Eyes И моята девойка при смяна на млякото първите дни хапваше уж,и после го отказваше Rolling Eyes

# 669
Добро утро ,девойки Hug
За коликите приятелки с бебчета са ми казвали,че могат да отминат за месец и после да се върнат с бясна сила ooooh!Ние още нямаме,ама малката адски много пърди LaughingМоже би само вечер чувства дискомфорт в коремчето,защото все мрънка докато не я обърна по коремче или просто е свикнала newsm78Как ще я оттучвам не знам ThinkingПробвали ли сте да сложите бебчетата по корем,поне докато сте в стаята и ги наблюдавате?За спането помагат и т.н. бели шумове-прахосмукачка,сешоар,климатик,има ги в youtube  Rolling Eyes Ивка спинка от 1,2 през нощта до 9-10 сутринта,като плаче само ако се е наакала Simple SmileЗа сметка на това през деня почти не затваря очи-иска все някой да я носи,та съм се специализирала в писане с една ръка и сега е в мен Mr. Green

Ох,ние от 2 сме на преглед ooooh!И няма да ни кара баща ми,а някакъв негов приятел и като знам моята как обича чужди хора ще реве през целия път на отиване и връщане.А пред кабинета изпада в кризи на истерия-някакви идеи с какво да я занимавам? newsm78Ужасно е направо-последния път всички майки с бебенца се изнесоха далече от нас,че нашето диване пищи и им пречи да спят и ме гледаха на кръв #CrazyОт толкова рев се поти ,изприщва се,а миналия път се беше и подсякла(чакахме повече от час) и лекарката ми се скара как може да допусна такова нещо Sad Embarassed

А на мен ми дойде и цикъла-откакто съм родила вече за втори път  и ми е ужасен-все едно някой ме реже на 2 през кръста,не мога да вдигна малката чак ooooh! ooooh! ooooh!Някоя друга от некърмещите мами,има ли ?Толкова ли болезнен и обилен ще си остане или е период newsm78 Хайде оплаках ви се едно хубаво пак Blush Mr. Green

dokich,даже и при ящни дечица може да има намаляване на апетита след ваксина,трябва да отмине до 2-3 дена Peace Аз ми мислех,че твоето момченце може да хапва по  малко и заради коликите,то и нас като ни боли корем не можем да ядем ooooh!Дали не свързва вече папането с болки в стомахчето после Rolling Eyes И моята девойка при смяна на млякото първите дни хапваше уж,и после го отказваше Rolling Eyes

НА мен вече за 3 път ми идва ,но освен че не се е регулирал (на 28 дни си ми идваше преди) други промени нямам....не ми е много по-обилен и не е болезнен,но и преди си бях така...

# 670
На мен от както съм родила ми дойде цикъла за първи път. Болезнен е както преди си ми е било, но е по-обилен. Не се бях цапала от тийн годините, а сега цялата като станах от леглото плувнах.
 Tired

# 671
  L1nka,на мен е коренно различен от преди,затова се притеснявам Blush

rosicp,при мен беше абсолютно същото първия път,а бях с тампон за раждали жени-от тези огромните ooooh!Станах сутринта и текнах-омазах чаршафите EmbarassedДаже кървенето след раждането беше по-оскъдно,това приличаше на кръвоизлив ShockedСега пак е прекалено обилен,винаги ми е бил много оскъден и по 3 дена,сега в чудо се виждам SadДок ми каза,че било нормално Shocked

# 672
Да нормално било да се промени.Мен винаги ми е бил обилен и явно няма повече накъде... Laughing И си ме държи по 7 дни....изобщо прелест! Ама добре поне че не е болезнен!

# 673
  • София
Не се притеснявайте за цикъла, трябва време да се регулира. След първото дете и аз бях така - много обилен, болезнен, след година се оправиха нещата.

# 674
Годинааааааааааа.. това ми звучи като цял живот  Joy Аз усещам, че хормоните ми нещо си правят.. не знам базик ли е или се нормализирват, но факт е, че косата ми започна да се омазнява по-бързо, кожата и вече не е толкова хубава, около устата започна да ми се бели кожата и направо като лишеи стои.. това вече 2 седмици. Отделно някакво течение ми започна отникъде... аз долу не пипам с нищо, та ми е странно.... Преди време ми се беше появило подобно течение и в Бг ходих на гинеколог - това ми беше единственото посещение. Много се бях притеснила.. тя заключи, че е от стрес и хормонии ще си мине от самосебе си.. Така и стана, но ми тече месеци. Сега това не го знам, но да но да мине, че тука теченията са нормални за лекарите и освен ако няма отвратителен мирис, казват, че сичко е точно. Може би ще ми изчезне с първата менструация.. знам ли..

Общи условия

Активация на акаунт