Като се прибирам в БГ искам само боб, леща, пълнени чушки и сарми

Поне трябва да са колики - червата му къркорят толкова силно, като на възрастен и има мощни газове, които много го тормозят 

. Не знам, може ли от ваксината да не иска да яде
. Толкова съм се депресирала, толкова съм угрижена, сили не ми останаха. И тия колики - край нямат, вече съм отчаяна 

Ние още нямаме,ама малката адски много пърди
Как ще я оттучвам не знам
Пробвали ли сте да сложите бебчетата по корем,поне докато сте в стаята и ги наблюдавате?За спането помагат и т.н. бели шумове-прахосмукачка,сешоар,климатик,има ги в youtube
За сметка на това през деня почти не затваря очи-иска все някой да я носи,та съм се специализирала в писане с една ръка и сега е в мен
И няма да ни кара баща ми,а някакъв негов приятел и като знам моята как обича чужди хора ще реве през целия път на отиване и връщане.А пред кабинета изпада в кризи на истерия-някакви идеи с какво да я занимавам?
Ужасно е направо-последния път всички майки с бебенца се изнесоха далече от нас,че нашето диване пищи и им пречи да спят и ме гледаха на кръв
От толкова рев се поти ,изприщва се,а миналия път се беше и подсякла(чакахме повече от час) и лекарката ми се скара как може да допусна такова нещо
Някоя друга от некърмещите мами,има ли ?Толкова ли болезнен и обилен ще си остане или е период
Хайде оплаках ви се едно хубаво пак
Аз ми мислех,че твоето момченце може да хапва по малко и заради коликите,то и нас като ни боли корем не можем да ядем
Дали не свързва вече папането с болки в стомахчето после 
Ние още нямаме,ама малката адски много пърди
Как ще я оттучвам не знам
Пробвали ли сте да сложите бебчетата по корем,поне докато сте в стаята и ги наблюдавате?За спането помагат и т.н. бели шумове-прахосмукачка,сешоар,климатик,има ги в youtube
За сметка на това през деня почти не затваря очи-иска все някой да я носи,та съм се специализирала в писане с една ръка и сега е в мен
И няма да ни кара баща ми,а някакъв негов приятел и като знам моята как обича чужди хора ще реве през целия път на отиване и връщане.А пред кабинета изпада в кризи на истерия-някакви идеи с какво да я занимавам?
Ужасно е направо-последния път всички майки с бебенца се изнесоха далече от нас,че нашето диване пищи и им пречи да спят и ме гледаха на кръв
От толкова рев се поти ,изприщва се,а миналия път се беше и подсякла(чакахме повече от час) и лекарката ми се скара как може да допусна такова нещо
Някоя друга от некърмещите мами,има ли ?Толкова ли болезнен и обилен ще си остане или е период
Хайде оплаках ви се едно хубаво пак
Аз ми мислех,че твоето момченце може да хапва по малко и заради коликите,то и нас като ни боли корем не можем да ядем
Дали не свързва вече папането с болки в стомахчето после 
Станах сутринта и текнах-омазах чаршафите
Док ми каза,че било нормално
Аз усещам, че хормоните ми нещо си правят.. не знам базик ли е или се нормализирват, но факт е, че косата ми започна да се омазнява по-бързо, кожата и вече не е толкова хубава, около устата започна да ми се бели кожата и направо като лишеи стои.. това вече 2 седмици. Отделно някакво течение ми започна отникъде... аз долу не пипам с нищо, та ми е странно.... Преди време ми се беше появило подобно течение и в Бг ходих на гинеколог - това ми беше единственото посещение. Много се бях притеснила.. тя заключи, че е от стрес и хормонии ще си мине от самосебе си.. Така и стана, но ми тече месеци. Сега това не го знам, но да но да мине, че тука теченията са нормални за лекарите и освен ако няма отвратителен мирис, казват, че сичко е точно. Може би ще ми изчезне с първата менструация.. знам ли..