Ето време не остана, на Коледата да се радва Oктомврийче с мама!!!

• 30 695
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
А, и аз дъм с някакво течение от месец. Може би и това е нормално. Хормоните със сигурност играят в момента. Пък и аз съм с Хашимото... Дано кърмя по-дълго, поне цикъла да ми се забави!

# 676
И аз имам едно леко течение, което се появява и изчезва. Не мирише, не сърби, не боли, смятам, че си е нормално.
Ние пък от вчера сме Капитан Драйфус  Rolling Eyes . Повръща дребният млякото, та ще се удави. Не зная защо така става - понякога втъща по малко, а има дни като почне, че не мога да сваря да го преобличам. Иде ми да хвана гората. #Crazy ММ се шегува, че бебето не ми харесва кърмата, а на него му казва " Да не си ял, нещо развалено?"  hahaha
Кога ще мине тоя рефлукс, не знам!

# 677
dokich , а преди ваксините ядеше ли бебчо или не? По принцип ваксините може да предизвикат чревни проблеми при някои хора. Тази мама, за която писах преди , нейното детенце пострада след ваксинираме. Но при него не е станало от веднъж, а се е влошавало все повече след всяка ваксина. Тя обясняваше , че детето не иска да яде нищо, реве, пищи много, тръшка се, спряло да опитва да комуникира и говори. Става въпрос за дете на две години. Дано при вас е просто период, нали казваш, че вчера добре хапнал. Не знам какво да те посъветвам, а и не искам да те плаша с тези ваксини, защото може и да няма нищо общо. Защо не се обадиш на ЛЛ и да я попиташ за мнението и.

# 678
Хорааа, и при нас коликите тази ноам  се върнаха на макс.
Едвам го приспах към 3. От 1 ч тамън заспи и след 10 минути се буди с писък, почва напъване, ужас.
Не издържам вече психически. Кога ще се махнат  #Cussing out

# 679
На първия цикъл цяла седмица не можех да мръдна от нас. В нашата тоалетна се мацах до лактите пък не можех да си представя да отида в някоя обществена например. Сега съм в цикъл вече за 4ти път и всичко е супер. Преди да забременея дори доста ме болеше корема, а сега нямам никаква болка.

# 680
Уф,ние сложихме шествалентната и синфлорикса ,в бедрата и ги биха,Ивка се съдра от цвичене като прасе на заколение ooooh! Crossing ArmsА сега скимти в ръцете ми милото.На 2 пъти се стреска и перваше ръчички докато се хранихме преди малко,дръг път не ми е правила така ooooh!Казаха панадол бебе да и дам само ако вдигне температура,не профилактично. Забрани да и правя компреси от реванол или да ползвам куул пач,нямало нужда newsm78 Дано я понесе добре тая ваксинация  Praynig,че иначе ще има да си бия главата в стената  ooooh!

Иначе моето джудже си е пак 4,600 и само 55  см,не е пораснала нито на кг,нито на височина,ама с това неядене да съм благодарна,че не е свалила TiredТя прояде преди 5 дена ,не мога да очаквам чудеса,но като цяло само наддаването ни беше проблем ,иначе според док си е в много добра форма и кожата и е супер GrinningОтрече да има хранителна  алегрия,да си продължаваме с обикновеното мляко и да се старая да яде по 150 мл 5 пъти на ден Whistling.Спря ни витамин Д,защото и била много твърда главата #Crazy Grinning

За коликите я питах лекарката и потвърди ,че спането по коремче е много добро като ги боли и имат стомашен дискомфорт,облекчава го.Пробвайте така момичета,без възглавничка да ги слагате малките,на нас ни помага да спим спокойно PeaceИ за мускулите на вратлето е добре ,така си ги тренират Simple Smile

# 681
Лейди, стискам палци да мине леко.

Аз цикъл още нямам. Кърмя, но знам че може скоро да се появи Sad

Вчера мерих Митко - 5440 гр. Преди две седмици беше 5090 гр при педи. Доста ми тежи като го оправям на мивката.

# 682
lady_gotich значи и двете Ивайли на форума ще са финни и елегантни. Мойта е 4,890кг, но е родена 3, 260кг и е с две седмици по-голяма. Живи и здрави да са пък другото ..... ще стане.

# 683
На мен моята ми тежи като камък,а е кило по-лека от момченцето ти Mr. GreenАко мине 5-те кила ,със сигурност вече няма да мога да я къпя на чешмата,че ние още така се чипкаме Laughing

Забравих да питам док,след ваксинация как стои въпроса с къпането newsm78Мисля ,че не трябва ,но не съм сигурна,вие знаете ли?

Петина ми се губи днеска Rolling Eyes

Dursita,аз моята джуджанка я родих,колкото твоята -3,280 Mr. GreenОтглеждаме си манекенки Simple SmileДа са ни живи и здрави,пък слабички или дебелички,все ще си обичаме Grinning

# 684
Не бива къпане след ваксинация...и ние днеска бяхме и сега вдигна малко температура,а миналия път всичко беше ок.

# 685
  • Бургас
Мале като гледам кг ви нашата бие рекордите хахах Днес бяхме на разходка от 2-4:30 дори се овлякохме малко . В 4:30 трябваше да папка ама тя заспа точно преди да се преберем и като видях колко е часа тя от глад заспала хахха. Ама кат е махнах от количката веднага се събуди. На вън всичко на всичко спа 30 мин пак, викам ще спинка през цялата разходка - тя кокорче гледка смее се лапа ръцете те студени от лапането хаха и явно я успкоява това венеца. Взех калгел за мазане на венеца и ми казаха норофен помагал за болка при никнене, а панадола бил повече за темп... Не съм много сигурна мисля че и двете са еднакви само че с други имена и производители

# 686
Оххх минахме я и ние тая консултация. Така се бях спекла заради ваксината но и сложиха втората доза на ротарикса в устичката и биха само в едното краче. Плачка милата но по бързо се успокои. Наддала е 470 грама и 5 см. Докторката каза че е перфектно че била много яка и жилава а като я видя как се обръща по корем каза че било перфектно. корема и бил спокоен кръвообращението нормално. Споделих че давам пюре от плодове и казаха идеално и щом се храни и нощем и има осем хранения може да и замествам две хранения с пюре зеленчуково наобед и плодово следобед и ако не я засищат да додавам мляко. Дадоха ми сума си материяли как се приготвят пюрета как да измивам и варя зеленолистните и да изхвърлям водата после че в тях имало някакви бактерии които не били полезни за бебето и в зеленчуковите да слагам масло. Та сега мойта Станка е 6 340 и 62 см. Сега спи милата но се пробужда с писъци и след предните ваксини много плачка.
За цикъла на мен ми идва два пъти вече и също.доста обилен и сравнително болезнен но аз толкова време несъм имала цикъл че забравих колко е противно Simple Smile
И аз имам някакво течение без миризма и сърбеж но не е постоянно изведнъж ми потече и после нищо.  Ходих да и купувам дрехи че нищо не и става вече. Взимам и размер за шест или девет месеца. Малко са и дълги ръкавите и крачулите но немога на всеки две седмици да давам сума си пари за дрехи.

# 687
У.к. Панадола е парацетамол, а Нурофена е ибупрофен Wink Едното е за Т, другото е болкоуспокояващо

# 688
лейди, не се къпе първата вечер, утре сутринта спкойно може да го мокриш. Като те чета, се сещам за моята Ивайла, същата беше. Не качваше почти, на ръст също дребна, но пък като двигателно развитие беше много добре. започна от легнало положение да се обръща и да сяда на 5мес. и 20дни, проходи на 10месеца, имам предвид сама, без чужда помощ. и понеже беше много мъничка и дребна, а хподеше са ме спирали хората да ме питат колко е голяма, че ние се движехме без количка, тя не я искаше. така че, не й се притеснявай, че е дребна. чак сега последната година дръпна на ръст, а като кг. е почти 14кг, а е на 4год.
Аз само да те попитам, ти в млякото ли мислиш да слагаш зеленчуковите пюрета? можеш да си ги даваш отделно по-малко и да запознаваш с вкуса и след това да си додаваш ам, без да заместваш хранене. а, може и каша да включиш, има такива с ам. пробвали ли сте ам на лактана био? дано прояде, че си е тормоз.

# 689
Мен ли питаш за пюрето че не си написала пък не прочетох друг в момента да е писал за пюре. Аз незнам още кога ще почна зеленчуково всъшност ще почна но по мъничко и няма да и мешам с нищо а после млякото. Забравила съм точно как се приготвят и кои бяха най вкусни че те хем без сол хем без захар и може да не ги иска. Сина ми беше голямо диване не ядеше плодови нито месни само два вида зеленчуково с домат и това беше. Голямо джуркане и варене беше и той все неискаше та се отказах. И сега не яде сума си работи само картофи и ориз и друго неиска. Така че ако Станка не харесва нещо няма да я насилвам че от сина ми знам че файдата е никаква. Но той пиеше сокове в несвяст а Никол нещо не ги харесва аз подозирам че защото са студени а тя обича всичко да и е затоплено дори водата. Ама тоя сок като го затопля той на нищо няма да прилича ще му изхвърчат витамините.

Общи условия

Активация на акаунт