Влизах тук, за да се разтоваря, а не да се разправям с отегчени лелки, които не виждат по-далеч от носа си!
Здравейте!
На мен никак не ми е приятно, първо, защото може да му докара какво ли не (я някой херпес, я вирус) и второ........аз го целувам след нея и нямам никакво желание да "ходя по нейните устни". Споделих с мъжа ми, той ще се оправя с нея.....ама гадно ми е да го целува, поне сега, докато е мъничък

Майка ми я е виждала два пъти - първия път беше с маска при нея, че се притесняваше да не я разболее, а втория път не помня дали я е целувара. Аз най-много си я цункам
Свекито си я целува, не мога да я спра, а свекъра само по главичката и ръчичките.
Дано това скоро премине, че вече ми е доста странно така.
)) Захранването става не по-рано от 4ти и не по- късно от 6ти месец. За алергичните деца може и по- късно. Ти явно си решила да захранваш по старите методи. Важното е да внимаваш все пак от алергични реакции, затова е по- добре в началото по един вид храна/ сокче, за да си сигурна, че не реагира бебенце. Едва ли някоя съфорумка ти мисли лошото на бебето, когато те съветва или упреква. Напротив! Но все пак не сме наясно с всичките подробности около детето ти, само ти си ги знаеш, което пък определя решенията ти.
Аз малко директно питам, но ако искаш - не ми отговаряй 
Лецитина не стигнах до него да го купя, защото ми обясниха, че тук не се продава в аптеките, а само в някои определени специализирани магазини за добавки. Насилвах бебето цяла вечер да смуче и през нощта вече си свърши работата. Милото - много го изтормозих. Но направо се измъчих и с тая помпа, нищо не пускаше цицата, а буцата стоеше. Накрая ми се израни зърното до такава степен, че като сукне бебето и направо сълзи ми тръгват.
Но веднага се сетих за чупене на чинии и хвърляне на карамфили 

На нашата не пада,само расте засега 
на цунките се радва,но на чужд човек не бих дала(извън тези,които споменах вече ) 

Само това не сме пробвали,режем си ноктетата по 3 дена 
Докато не сложа памперс и боди се сдира направо от плач
Иначе още си я къпя на мивката,с коритото не става-изпада в истерия
нямам алергии и проблеми със стомаха.
аз за сега действам май по усет....прочитам тук там по нещичко ако ме интересува,но по-скоро рядко.Събирам мнения от форума и фейса и накрая преценям сама за себе си...Чесно казано не съм очаквала че ще съм толкова спокойна майка,но много много не се вманиачавам в ядене и в други такива неща...
В началото като ги сложихме в коритото се уплашиха и много плачеха, после купихме мкв подложка, тип хамак, коя се закача за ръбовете на коритото и е като хамак във водата. Много им харесва, усещат опора и са спокойни.