Ето време не остана, на Коледата да се радва Oктомврийче с мама!!!

• 30 697
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Петина, и аз ползвам ел. съерилизатор на чико. Какво те интересува?

# 706
И аз ползвам ел. Стерилизатор на Авент. В интерес на истината стерилизирам 2 пъти седмично.

# 707
Преди като се доизцеждах стерилизирах непрекъснато. Ужасно, миене шишета. Сега няколко пъти в седмицата-бибите основно.

# 708
Аз ежедневно стерилизирам по 6 шишета-толкова побира и толкова използваме за деня newsm78А докога всъщност трябва да се прави,до каква възраст на бебчето:roll:

# 709
  • Варна
Момичета, а как се справяте с бебчетата чисто психически. До сега не съм имала проблем и винаги ми е било странно като говорят за следродилна депресия , но вчера и днес просто откачам. Просто всичко ме дразни. И бебето и таткото и баткото. То вярно, че физическото изтощение сигурно си казва думата, но бебчето си плаче само по няколко пъти на ден, а на мен ми иде да се гръмна. И таткото много работи и му се спи, но когато той реши, че ще я гледа, аз не мога да мигна. Навън да излезем не можем от страх да не я простудя. Вече е на почти 3 месеца и няма ни една ваксина заради жълтеница. Вие как се справяте с мъж и 2-3 деца направо не зная. Аз винаги съм била силният в семейството, но сега съм на ръба на нервната криза и не знам какво да правя.

# 710
Момичета, а как се справяте с бебчетата чисто психически. До сега не съм имала проблем и винаги ми е било странно като говорят за следродилна депресия , но вчера и днес просто откачам. Просто всичко ме дразни. И бебето и таткото и баткото. То вярно, че физическото изтощение сигурно си казва думата, но бебчето си плаче само по няколко пъти на ден, а на мен ми иде да се гръмна. И таткото много работи и му се спи, но когато той реши, че ще я гледа, аз не мога да мигна. Навън да излезем не можем от страх да не я простудя. Вече е на почти 3 месеца и няма ни една ваксина заради жълтеница. Вие как се справяте с мъж и 2-3 деца направо не зная. Аз винаги съм била силният в семейството, но сега съм на ръба на нервната криза и не знам какво да правя.
На мене ми е много трудно, казвам го с ръка на сърцето си. ММ работи от тъмно до тъмно и почива само в неделя и да, права си , че всички и всичко ме дразни. Дори когато ММ си е вкъщи, той гледа да ме отмени във всичко с бебето и ако не е направил нещо така както го правя аз, откачам и само го увиквам, хем знам,че не е правилно и той милия се старае толкова много и вместо да си почива -гледа да ме отмени, ама хайде де. И сега с това неядене на бебко , всичко ми дойде в повече. Аз и преди писах, но вече си пия Деанксит , та да ми е мирна главата, та малко да СЪМ ПО- СПОКОЙНА - УЖ. Абе взех да имам постоянно главоболие и болки в областта на сърцето, та днес си пих хапчето и по- спокойно приемам нещата. Аз това хапче го пиех и с предишното раждане , някъде два месеца и нещата си дойдоха на място иначе бях готова да избия всички. Спокойна нощ! Hug

# 711
Аз съм доста изтощена и естествено си го изкарвам на останалите. Мм помага, пък аз постоянно се мръщя и сърдя. Нервите ми са яко опънати с това недоспиване. Един път бях истерясала и си изревах очите та ми олекна после, но за малко. Все си повтарям, че ще отминат коликите и ще е по-добре.
Но не знам дали се води депресията или преуморта + хормони
Спокойна нощ  Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 01:17 от Късметче7

# 712
  • Варна
Е явно на мен днес ми е денят. Дано ревът да оправи нещата, че иначе трябва да се обаждаме на свекито да гледа детето за по няколко часа, а критиките не знам дали ще ги понеса.

# 713
Ами има ги и тия моменти, особенно малкия като реве постоянно - нахранен, сменен, носиш го на ръце, а той реве. Е тогава се виждам в чудо. Ето моя работи и дневни и нощни от 6-6. Но излиза 5:15. Когато е сутрин от толкова цяла нощ го оставям да спи, а когато се прибира от нощна, спи до 2 следобед. После хапва, приготвя се и наново. Така все едно го няма по 24 часа. ям едно ядене на 2, та и 3 пъти, защото нямам време. Трудно ми е когато водя и взимам големия от у-ще и когато си е вкъщи и му повтарям да не вика, че малкия е заспал, но не ме чува и хвърля Енгри бърд навсякъде и малкия се стресне, тъкмо заспал и настане рев. Ето вчера през нощта беше спал общо 2-3 часа. И това ми е и на мен съня. А до 00 даже не се сещам, че трябва да ходя и се чудя защо ме боли стомаха и кръста след като се изпишам. ММ като почива си почивам в кухнята Simple Smile

# 714
Здравейте мами. Мен ми е неудобно да кажа ама много ми е приятно и лесно да си гледам Николчето. Предполагам защото си папка добре и си спинка добре и си е здравичка иначе първия месец ми беше сдски трудно. Но с сина ми на времето ми беше кошмар. Все болен с много и продължителни колики баща му все го нямаше и не помагаше а и една немотия ни беше налегнала като младо семейство. Тогава свързвах майчинството само с неприятности и чак сега изпитах удоволствието да гледаш бебе и да му се радваш.
 А въпроса ми за стерелизатора е на вас събира ли ви се едно кафяво отдолу като ръжда. Аз понеже стерилизирам с вода от чешмата и се чудя от водата ли така става кафяво или пуска ръжда. Моя стерелизатор незнам каква марка е дадоха ми го да го ползвам но страхотна работа ми върши и си хо ползвам постиянно и пррдполагам зсради това нямаме млечница по устата че с сина ми беше кошмар с тия тенджери па вариш олееее като се сетя лошо ми става.

# 715
 petynapetina,това кафявото на стерилизатора е от чешмяната вода,от варовика в нея мисля Rolling EyesАз го чистя с твърдата част на гъбичка напоена в топла вода с оцет Peace

Ивка чера вдигна 38 температура,дадох Панадолче,днеска е добре,няма никаква,ама и тя отказва пак млякото ooooh!Днеска ни чака и път до Сандански TiredЩе я возим с ТИР LaughingаЗ цяла бременност така си пътувах,дано и хареса и на малката Mr. Green

# 716
Лейди и нашия татко кара тир но неможем да се возим защото кара опасен товар и не се разрешава но много ми се иска да се возим защото той постоянно пътува из държавите наоколо и ще е интересно а и неговия е нов и вътре е много комфортно и съм сигурна че ще е удобно. Хайде лек път.

# 717
При нас ежедневието така минава, че няма кога да мисля за депресиране  Simple Smile каката си е вкъщи, че колкото опита направих да я пусна на дг, толкова пъти след няколко дена ходене се разболява и за сега я задържам, баткото е до обяд на у-ще, вечер мм помага и така. Нощно време малката си спи, рядко се буди, прави около 8часова пауза, така че не мога да се оплача от недоспиване.
И ние продължаваме с връщането, може би е понамаляло, не е както беше. и в изправено и в легнало положение връща.

лейди, аз на милупа кашите не ги харесвам много. тези на лактана са много хубави, оризовата е с пълнозърнест ориз. може ти да си я правиш ам. а, да за млечните каши е добре да се чете съдържанието, че някои наистина са със сухо мляко.

# 718
Добро утро момичета  Simple Smile

Леле колко сте изписали.... Crazy

Мойта шушка е болничка  от вчера Sad  Няма Т, но има сополки и днес доста кашля. Вчера беше и една отнесена и омърлушена, пет мин гука и после почва да плачка Sad и на сън я караше. Днес ми се вижда по-жизнена, ама тая кашлица  #Cussing out Дано да оздравее по-бързо  Praynig

Ние още отначало си я къпеме в коритото, че то и в банята си е студено и даже още на 20-я ден почнахме и легнала да я слагаме. Вече почва да ни ства късичко и такива номера прави, докато я къпеме. Аз вече едвам я удържам с една ръка дупето да ѝ мия, пък какво остава за чешмата.. шанс няма, тя не се удържа вече.

Докич, Лейди, дано бебчетата пак да почнат да си папкат  Praynig

# 719
petynapetina,мерси  Hug
 А вие, като е празен тир-а не може ли да се повозите?Иначе аз като бременна не исках кола да видя че ми беше тясно и задушно,пък в кабината едно широко,нависоко си,две легла има,много удобно Blush Mr. Green

адис,мерси  HugЩе потърся Лактана ,дано ги има в аптеките,че при нас по магазините на тази марка няма нито АМ,нито каши ooooh!

За депресиите,аз не мога да кажа че съм депресирана,по-скоро изнервена,отчаяна и ревящя, но само като не яде малката-в такива моменти съм звъняла на майка ми,да и кажа да си взема внучката да я гледа,че аз ще се поболея  Blush JoyИ с мъжа ми много се караме,някакъв ад е откакто се прибрахме с Ивка при него....ама мен тези неща не ме впечатляват вече,с един развод съм и се примирих ,че явно със силния пол не ми върви Crossing Arms Да ми е здраво детенцето ,друго не искам Grinning
Пък на мамите с две,че и 3 дечица,наистина и аз се възхищавам как се справяте и организирате!

gabsolini,да ти се оправя бързо момиченцето PraynigВодихте ли я на док?Моята джуджанка преди една седмица ми кашля и киха цяла нощ,изкарах си акъла,температура мерих-няма,на другия ден пак покашля малко и това беше,а се бяхме запътили да я водим на лекар Rolling EyesДа не и е сух въздуха в стаята на твоята бебка? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт