Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 789
  • 706
  •   1
Отговори
# 570
  • Sydney
ant G как е София? оправи ли се вече?
лилка да не е нещо бактериално? тея лекари как си изписват АБ без нищо, направо съм в шок...

# 571
  • Северозапада
Бени, не знам какво да кажа  Tired Сутрин пак кашля. На обяд ще я водя на контролен преглед.

# 572
Незнам ,но след всичко го отдавам на зъбите въпреки прекалено високата Т.Друго различно от нея като симптом нямаше, то беше апетит то чудо,игрив спокоен като няма Т,без да кашля без секрет от носа.Направи 24 часа без Т ,но още няма 24 часа от последния Нурофен.
Едната докторица от другото спешно, която се дразнеше или заяждаше по точно, едното за което се заяде беше имено за Нурофена.Пита как го давам аз отговорих, че като има Т го давам.И се почна кой ти е казал да го даваш така, правили сме си каквото искаме ,не бил само за Т.Давало се на всеки 8 часа докато отшуми Т, не като вдигне,.Послушах я и последно дадох вчера към 16ч.Тя също каза че щом вади и четири зъба и с тези кръвни резултати може да са възпалени нещо венците вследствие от процеса на поникване.
Аз при нашата педка не съм ходила. Вчера ходих при дежурна такава,която пак го прегледа обстойно и каза че за нея  е добре .Каза да давам витамини казах че съм дала вит С,осцилококцинум предложи него също давам и после Инфлуцид .
Добре че не се съгласих да ни приемат.Е и как бих могла(но като го гледах с високата Т доста мислих бях на кантар който клонеше към болницата,но за щастие прецених правилно поне до този момент) не ми поставиха една логична диагноза като изключим Т която и тя си е доста показателна за хоспитализация.

# 573
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце той изобщо може да не се предаде, ти го кърмиш и му помагаш така, не го мисли Hug

# 574
  • NE
Моме Аз веднъж настинах и малкото грам не хвана, хем не се деляхме. Меци е права, че кърменето е достатъчно, но може и осцилококцинум да му дадеш.
При нас ще ни изиграе лоша шега, но малкото трудно понася да го гледа някой освен мен.

# 575
  • София
Феичке, оставях малчо от време на време на някой да свиква. И моя беше такъв, то по принцип момченцата са много привързани към майките си, по са лигави, по не търпят на болка. Разбира се има и изключения де. Mr. Green Честито ви зъбче, дано другите избият безболезнено.
Лили, браво за трезвата реакция. Аз ако започна да разказвам какво се случи на моето дете в софийска болница, може да ви се изправи косата. Затова съм толкова предубедена вече. ooooh! Важното е, че Ники вече е добре. Praynig От ухо щеше да реве неистово, пък и с тази утайка....
Моме, ей аман от болести ужас, оправяйте се, за Марти не се притеснявай. И аз докато кърмех нищо не хвана, хем че аз съм си кекава и бях непрестанно болна, никога не съм слагала маска.
Ант, как е София?
Бени, Ема как е?
 Hug за всички. Хайде навън, в София е слънчево и прекрасно.

# 576
  • NE
Ани Оставям го редовно по един или два пъти на ден на баща му или на баба му и не мрънка, но става ли дума за хранене, приспиване или преобличане търси мен. Вероятно и това ще превъзмогне, но си трябва време и упорство.

# 577
  • В къщурката на хълма на феите
Цветенце да не те шашкам, но за тия неща колкото повече растат, толкова по-зле става Mr. Green Ема в момента като я съблека голичка и нещо се затуткам, не дава нито баща й, нито баба й да се приближават до нея, камо ли някой друг да я мие или къпе Whistling

# 578
Накупихме вече всички подаръци, ама тия деца с големи претенции, лесно подарък не се купува  Simple Smile Всеки нещо си харесал или от реклама или от филм и няма такова обикаляне  Simple Smile Успокоих се, че се справихме  Simple Smile
Всички болни да се оправят бързо  Simple Smile

# 579
  • NE
Пробвам сега баща му да го къпе и има някакъв отбой. Друг е въпроса, че не съм много сигурна баща му как ще се справи и къде ще пипа. Crazy Пробваме постоянно и се надявам да посвиква по малко.
Рано ми е да го мисля, но и когато се върна на работа трябва да е посвикнал.

# 580
  • София
Добър ден,

Моето дете в събота беше с Т, която не можах да измеря правилно защото електронният за под мишницата показа 37.2, а тя гореше. А пък не можах да открия другият който беше за чело. Вчера цял ден нищо и нямаше (нямаше Т). Заведохме я до медицинският център - там я прегледа една лекарка, която каза че нищо и няма и да продължа да и давам Изопринозин, но изписа и Калциев глюконат и Тонзилотрен. Каза, че гърдите са чисти, гърлото е Ок. И каза да не я водя повече по лекари  #Crazy #Crazy #Crazy
Днес мислех да не я пускам на ясла, но след като нищо и нямаше вчера освен кашлицата и задната хрема реших да я пусна, пък ако стане нещо ще се обадят. А и след като лекар каза, че нищо и няма може и наистина да е така. Замислям се да не би да е някаква шарка и да избие тея дни.....

# 581
  • NE
Алексче И Вили не дава под мишницата да меря Т и меря ректално почти винаги. Peace

Направо мисля, че малко студ ни трябва да ги избие всички вируси. Thinking

# 582
  • София
Алексче И Вили не дава под мишницата да меря Т и меря ректално почти винаги. Peace

Направо мисля, че малко студ ни трябва да ги избие всички вируси. Thinking

Ами то тя спеше и и го мушнах под мишницата и тъпият термометър ми измери 37,2, а реално тя гореше цялата. Направо ужас.

Искам да идва студ и сняг, че да ги избие тия вируси.

# 583
  • до едно тепе
На малко снежец и аз няма да се разсърдя. Гадното е че тук в П-в почти винаги след това по улиците е потоп,нооо ще го преживеем някак.
Лилка напълно е възможно и някакъв вирус да е бил пипнал. Важното е че вече е добре.
Аз пък давам малкия на баща му всеки един момент, когато може-да облича, да къпе, да приспива. Мисля че с това трябва от малко бебе да се започне, за да го няма това само мама да е. Не че не се тръшка понякога аз да го къпя или аз да го приспивам, но не е винаги.  Peace
Трябва да имаме повече доверие на мъжете си- освен кърменето те могат абсолютно всичко да правят както нас, но им трябва време да се научат и нашето доверие, че ще се справят. Оставяте детето на баща му и излизате от стаята поне, за да не се дразните и да не се опитвате да поемете контрола в собствени ръце Peace

# 584
  • Sydney
лилка толкова висока Т от зъби няма как да е, pospalancho е права, че вероятно е вирусец  Peace
ANI BANI пъпките отшумяват както каза доктора в обратен ред, иначе баща й сега е с пъпки  Confused
ant G пхууу, дано минава вече  Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 15:30 от benitabeni

Общи условия

Активация на акаунт