Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 791
  • 706
  •   1
Отговори
# 555
  • до едно тепе
Сандре понякога следродилната депресия се появява и в този период. Опитай се да се разнообразяваш някак. Ако можете оставяйте Влади на вашите и излизайте само двамата с мъжа ти. Дори да е само на разходка някъде. Това действа ободряващо, повярвай ми. А после като се прибереш и детето ти се радва повече. Wink . Ще се справите и с това Hug
Рокси вариант да украсите вие и да занесете подаръците там да си ги намерят децата Whistling Предполагам присъствието на децата ще поободри малко обстановката. Дано да е така.
 Ние нали с малчо ще сме разделени поне на Коледа. Занесохме си му там подаръка да си му го дадат нашите. За тук му купихме още един, за да си го намери и под нашата елха. Много ми липсва, но се надявам на него да му е забавно там все пак Rolling Eyes
Моменце дано не се разболее Марти Hug

# 556
  • София
Поспалане той как е бре, избиха ли пъпки?

Честито първо зъбче ей! Взимам си от пуканките!

Аз опитах да поспя с Жорко в спалнята и нема такъв рев отатъка! Полежах, повъртях се и сега блажено се е гушнала в мен и цока и спи..  маймуна!

# 557
  • до едно тепе
Мии не,няма пъпки. До 29-ти е карантината. Ако до тогава няма друг случай в групата предполагам на НГ ще идем да си го вземем. Засега той понася по-добре раздялата от нас с баща му. Laughing

# 558
Магнитче,честити ходещи крачета на Лили Simple SmileНека само по хубави питища да поема и в правилната посока!

Цветенце,честито зъбче на Вилката HugНай-накрая да избие.На нас ни донесоха от Германия едно хомеопатично лекарство Озанит и давам на Дари преди ядене и преди заспиване.Не знам дали е от енго,но вече 2 нощи спи без да се събужда-това не ми се беше случвало от месец.Засега само 2 дни съм го давала и не мога още катеорично да кажа

Сандре,
мила,дано да отминава бързо този период HugОпитайте да се събирате с приятели по-често,а детето оставяйте вкъщи при някой.При мен това действа много ободряващо.

Скрит текст:
И аз все още съм в един смотан период,все ми е свито на душичката,все си мисля,че имам нещо да върша,притеснявам се за Дари дали всичко й е наред,нашите ги мисля с техните проблеми.Дано и при мен по-бързо се оправят нещата-вече съм убедена за пореден път,че пълно щастие няма-когато си най-щастлив все се появява нещо,което да те приземи бързо от облаците.

А Влади със сигурност ти се радва,но просто сте по-цял ден заедно и затова така реагира на останалите.

Моме,дано не се разболее Марти.Вече е късно да го изолираш,каквото е станало-станало-само една маска може да сложиш като кърмиш

Позпаланче,
дано Слав да не се опъпчи и всичко да е наред

Ние днес бяхме на детски РД и Дари много се забавлява,ръкопляска на тортата,махаше на един дискотечен прожектор-от 1 седмица насам е много емоционална и много звучно реагира на всичко,което я радва.Много се чудя къде да празнуваме първия рожден ден.Много е мъничка за детски клуб,днес се убедих в това.Освен това се пада през седмицата и сигурно повечето деца няма да дойдат,а не искам да о измествам в друг ден.Но ще мисля по този въпрос след празниците.От няколко дни я слагам по малко и в проходилката и вече започна да се добира до чекмеджетата и да тършува в тях Simple SmileИнъче пълзим по дупе,изправяме се само на коленца.
За празниците отиваме в Сопот и се надявам да изкараме добре,въпреки напрегнатата обстановка. Ако останем тук ще ми е по-притеснено и затова предпочитам там да сме

# 559
  • shumen
Цветенце,честито зъбче на Вили.Да растат все така без проблем.
Маги,да си изкарате хубаво в Сопот.
Рокси,и Вие да си изкарате хубаво в Плевен,а и свекъра ти да се оправи.
Поспаланче,дано е добре Слав и да си го вземете за Нова Година.
Ние по Коледа ще сме си с нашите,а за нова година може би ще сме с приятели в тях.Не знам само малчо колко ще издържи и как ще го прибирам после,че досега не съм ходила сама с него по гости,но ще видим.
Иначе днеска е по добре вече.Няма хрема,но още кашля.

# 560
  • София
Дани, колко дни е на антибиотик вече? Жорко чак към края на курса поспря да кашля.
Хихи, ако знаете Лили какво прави ... например съм седнала и тя лази лази и идва при мен и ми се настанява в скута като коте, буквално се натриса Simple Smile

# 561
  • shumen
Магнитче,4 ден му е днеска на АБ.Носа му спря да тече и вече не хърка,но явно кашлицата ще отшуми последно.То сега ще го излекувам и като го пусна на ясла пак ще сме на въртележката отново.

# 562
  • Северозапада
Фея, честито зъбче  Hug

# 563
Здравейте!
Честити ходещи крачета на Лили!
Дани бърза да се оправя Дени!
Честито зъбче на Вилито много белички и здрави зъбки!

И ние имаме трети зъб един от четирите излизащи наведнъж .......... какви тревожни ситуации създаде и аз малко мрън, мрън.Добре че отказах да ни приемат в болница вчера вечерта, че какво  щеше да преживее малкото ми момченце.Това да си болен в България и най вече в Бургас не е лесно.

Скрит текст:
В петък сутринта Ники вдигна 40° Т.Свалих я.Знам че толкова висока от зъб е рядкост и веднага звъннах за час при личния, даваха ми чак за 17:30 ,а трябваше да взема каката от градинка не ме устройваще.Чаках при личния с Ники на ръце вън че имаше доста хора да не го разболея, час и половина, никой не ме пусна да мина ,то скандали кой с час, кой без час ,за какво били часовете.Ядосах се и взех направление за педиатър.Всичко наред чисти гърди ,гърло.Вечерта пак 40°,свалих я.Събота в 6ч спи неспокойно. пак  на 40° го  хванах ,към 14 ч.пак, вечерта пак но  39.7 дадох хексалгин и  към спешното.Бях решила да  ни ги посещавам(че на какви ли не попадам но нямаше как). Отидохме в окръжната ни болница.Прегледаха го чисти гърди, гърло ок,пипа къде ли не само дето не го разчекна,Т не спада бързо  въпреки хексалгина.Пищейки през целия преглед, лекарката реши да го пипне по ушите ,изтормозен вече и не спал даже и за минутка през деня  взе да пищи още повече и диагногата беше поставена за секунда без дори да го видят с инструмента за уши- гноен отит и сме за болница.Казах че няма да влезна в болницата, докато не го видят и да се установи че е от ушите,въпреки че основно и високата Т е като причина.Съответно на територията на болницата и на Бургас няма кой да каже.Исках кръвни изследвания да се  видят  левкоцити.-бяха завишени 14 за сметка пък на  гранулоцити, които пък занижени - казаха че не е толково плашещо, но имало нещо.Но чакайки резултатите го кърмих,че и  малко да се успокои и го натисках  по ушите, при което никак не реагира.Казаха ни ние да си решим дали влизаме в болница.Никога не съм била много се чудихме с моя и реших че отиваме  в болницата която обслужва нашия лекар.Там обясних всичко  и подразни ли се докторката ,че не  сме отишли първо там, малко се заяждаше с мен(няма да споменавам простотиите и думите за които се хвана),  не й останах длъжна де,но после взехме да се говорим на един език .За нея не било от уши то детето ще пищи неистово,каза да давам Нурофена и ако продължи и на другия ден да почна АБ или към болницата с направлинието за хососпотализация ,което ми даде.Но всичко днес беше наред,  ходихме при педиатър и ушетата видяха и Ники направи 24часа без Т.Дано вече е добре.

Лека вечер!

# 564
  • Лондон/Пловдив
Мале Лилка от какво толкова висока Т, обаче ако беше от уши щеше да реве си мисля . Алекс доста често ми правеше отити и като го заболи се събуждаше през ноща и реве нейстово хем беше на 4 години . Питала съм го и каза , че боли много много силно 😁
Тази година и на мен покрай бебето , баткто , работа ( върнах се на работа ) и всички домакински задължения някак си не ми е еуфорично за Коледа .
 С подаръците съм почти готова , аз си купих лазерна епилация , детето xbox , малкия му взех един комплект дистанционо , ключове и телефон 😜 че все да пипа тези неща . Само мъжо няма подарък , утре смятам като свърша работа и ще му купя нещо .
Цвете честито първо зъбче 💎 скоро до дни трябва и съседното да се покаже и да ни снимаш Вили зъбат.
Моме ти нали кърмиш би трябвало да му дадеш имунитет към вируса , гледай по бързо да се оправиш .
За депресиите бях в такава като се прибрах в Лондон септември, горе долу 2-3 седмици Бах в несвяст и само ми се ревеше ама аз винаги съм така след почивката в България . Вече 5 та година съм тук и още немога да се настроя че явно тук ще сме в следващите години

# 565
  • NE
Лилка Тази висока Т рядко е от зъбче, но мисля че има вероятност да е и оттам. Вилито беше с възпалено ухо и Т и при всеки допир пищеше защото ухо винаги боли много.
От друга страна вашата педка е за смяна. Crossing Arms
Магнитче Много сладко звучи номера на Лили. Вили само се катери, но не може да ме стигне.

Честит рожден ден на Бюти! Пожелавам ѝ много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти и достигнати цели.  bouquet

# 566
  • Северозапада
Лилка, добре, че всичко е наред вече  Hug
Това с кърменето и имунитета, вече не знам доколко е вярно, поне в нашия случай.  Crossing Arms Преболедувах и аз всички яслени вируси, а София не се размина с пневмониите, уж антитела трябва да съм и предала. Представям си, ако това е по-леката форма на боледуването, каква е тежката, ако не кърмех.
Сандра, дано покрай празниците се разсееш малко  Peace
Моме, как сте днес?

# 567
  • Сливен
Привет  Hug
То нашето ходене до Плевен може и да не се осъществи - прогнозите за събота са за голям сняг и ММ мисли да не ходим, ама ще видим. Иначе - за украсата няма аз да им украсявам, ако отидем правя го само заради ММ, тези хора отдавна са загубили моето уважение и не заслужават този жест, но според мен ако не отидем сега и ММ повече не види баща си това ще му тежи на съвестта цял живот. Днес ще им купя на децата дребни подаръчета да има на какво да се зарадват, а другите подаръци ще си ги отворят като се приберем.
Ивайла в събота се покатери на втория етаж на леглото им сам-сама, а ние бяхме в другата стая, уплаши се, плака доста и добре, че се уплаши, за да не се качва повече. Голям дивак е значи, сама си каза вчера - "луда съм"  Mr. Green
Хубав ден  Hug

# 568
  • В къщурката на хълма на феите
Лилка от мен да го знаеш - това с натискането на ушите си е пълна простотия, изобщо не е показателно и това от УНГ-лекар го знам - жената даже си го беше лепнала в кабинета с червен шрифт изписано .. също така ако наистина ви вървят 3-4 зъба на куп, съвсем възможно е да е уши, понеже евстахиевите тръби са много близо до сливиците, които пък са мноого близо до венците, които пък като се отворени са като светещ надпис "Здравейте бацили!" и т.н. та в общи линии следващия път /дано да няма такъв, но все пак ../ просто личната като се изрепчи й бий два шута за поумняване и така .. аз на нашата вече качествено съм й взела страха и много внимава как ми говори и как преглежда детето Twisted Evil Twisted Evil

п.с. тази сутрин като отивах за памперси на Ема, ме записаха пак в групата на момичетата .. моя милост е много щастлива Mr. Green Mr. Green

# 569
Хахахха, момичееее, ейй  Hug
Лилка, страшно ми звучи тази темп., добре че си гърмян заек и си се справила на практика сама. Дано повече не се повтаря  Hug
Нали ви казах, че аз съм болна, а ММ вчера гледа цял ден детето - е, към 5 следобед идва и ми казва жално "Аз съм с температура"  ooooh! Викнахме бабата по спешност, и ние се изолирахме - аз с хрема и гърлобол, той с температура и разстройство. Ако не ни беше тежко, щеше да е много смешно  Crazy Бебо засега държи фронта, но от изследванията излезе, че всичко му е пушка, само смотаният чернодробен ензим пак е над нормата. И от какво това, ангелите да го вземат - никой не може да каже. Сега ще се заровя в нета да чета пак.

Общи условия

Активация на акаунт