Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 803
  • 706
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
Бени,голяма е кукла Емка.
Алексче,няма защо.

# 541
  • Северозапада
Вкъщи ще се изгива  Crazy С баба-свеки сме все на въпреки. То не беше за обличане, приспиване, хранене  ooooh! Да минават още няколко дни, че да си ходим при мама  Mr. Green Дано майка ми успее да си вземе отпуска януари, че да я смени за малко  Praynig
Бени, сладка Ема  Heart Eyes
Честити ходещи крачета на Лили!
София сега започна да пълзи  hahaha Много е смешна.

# 542
  • София
Къв е тоя вирус, постоянно съм с 37,5-38! Започнах  АБ.

# 543
  • NE
Магнитче Дано си пушка за Коледа. Praynig
Бени Прекрасна е Ема. Heart Eyes
Мраве Дано скоро не ти се налага да опираш до баба свеки. Това ми звучи като кошмар на мен.

Ето ни и нас готови за Коледа. Татко му го снима вчера.
Скрит текст:
Close-mas:

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 13:00 от Flower Fairy

# 544
  • Sydney
Благодаря Simple Smile
Flower Fairy аз го видях Вили и в Истаграма, много е готин Simple Smile

# 545
  • София
Бени, много красиво дете имаш пу пу. Heart Eyes Пооправи ли се? при мои познати пак същото бащата се разболя след детето, изкараха го с много тежка гнойна ангина и хайде антибиотик. Tired Кой я снима? Може и на лични, къде, цени и т.н. Hug
И Вилито е прекрасно джудженце беее. Heart Eyes
Алекс, препоръчвам коризалия и масло със аспирин намазано на стъпалата.
Магнет, честити ходещи крачета на Лили, смело да върви и само напред. Ти се оправяй бързо, че идват празници. Като тръгнат децата на детско заведение е така за съжаление. Моят син като тръгна на ясла веднага лепна летния вирус, ние след него. След 6 месеца се разболя отново, но дотогава явно само е пренасял, защото ние се разбихме с ММ да боледуваме. ooooh!
Ант, мерси. Hug
Моето дете е със двустранен серозен отит, попаднахме на страхотен доктор по случайност и след много чакане, но си заслужаваше. Овладяхме положението за момента слава Богу, да не чуе дявола де.
Видях си и бебочето, всичко е наред, живот и здраве януари 1 фетална. Heart Eyes
Къде зачезна Сигмето бе? Не съм я "срещала" от 100 години.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 19:33 от ANI BANI

# 546
  • NE
Бени И аз видях Ема в инстаграма. Много готин декор и още по-готин модел за снимане.
Ани Браво на малкото човече.

# 547
  • Sydney
ANI BANI да, по добре е.. само пъпките останаха, около устата са мн не приятни и вече има и в носа  Confused поне тези в устата се нормализираха, че поне вече яде, три дни нищо не искаше... иначе по тялото са много, като най-зле е дупето... снимките - студиото се намира на ул. Пирин, много ми е близо и удобно, ето и фб страницата:
https://www.facebook.com/SnimkiEli?fref=ts цените тази година бяха - 60 лв. за 12 кадъра и една картичка

# 548
Бени, Флауър, страхотни са ви децата  Hug
Мен сериозно ме хвана хремата. Освен физ. р-р, какво друго мога да ползвам за инхалация с инхалатора?

# 549
  • shumen
Цвете,страхотен е Вили.
Ани,браво за добрите новини.
Аз добре,че взех сиропа на моето дете,че взе,че му помогна този път.Сега заспа спокойно и не е кашлял,а и през деня почти не е.Хремата и тя изчезна почти и да се надяваме,че ще избием и бактерията с АБ и януари ще е здрав и ще изкара на ясла повече време.

# 550
  • NE
Надявам се пак да не е фалшива тревога, но посред нощ Вилито ми показа, че му избива първото зъбче. Mr. Green Нито драми, нито чудесии имаше. Praynig

# 551
Феичка айде честити зъбче, дано вече тръгнат лека полека и да не ви тормозят много !

Скрит текст:
Момичета да ви се оплача от известно време май ме е налегнала някаква депресия, особенно последните дни  е ужас.Нямам настроене, не ми е особенно коледно, а аз много обичам колените празници .Постоянно почти ме боли глават , а ако някой ме пита какво ми е или запичне да гадае какво ми е и ме избива на рев!
Отделно си въобразявам че Влади не ме иска (сигурно ще ме помислуте за луда ), радва се на ММ , на майка ми много и другите вкъщи... Всички ме успокояват че е защото сме постоянно заедно и затова е така и аз го знам сякаш и пак ми е гадно , а и някои коментари на баща ми спомагат да се чувствам така .Отделно и ММ има проблеми в работата, напоследък му бавят парите  и за да ни е още по трудно и гадно се случва пак точно преди празниците .Само ММ ме усеща че не съм както трябва , но само се тормози и той и  няма как да ми помогне .Извинявайте пе така ви се намрънках но няма на кой да споделя, някои от нещата...

# 552
Флауърски, честито ви ново зъбче, все така без драми да избиват   bouquet
Сандре, ти поне имаш причина за депресията, аз изкарах една такава преди около месец без никаква видима причина, чак се ядосвах на себе си. Не мисля, че Влади "не те иска", просто е в период на опознаване на света и всичко непознато му е безкрайно по-интересно, отколкото добрата, стара мама  Mr. Green Период е, ще мине и това   Hug
Аз вече съм официално болна, евакуирала съм бебето в хола, да се гледат цял ден с баща му, ще ми го носи само за кърмене. Въпреки че, от 3 дни се чувствам не добре, досега сигурно съм го заразила вече, малко след дъжд качулка са тези предпазни мерки...

# 553
  • Sydney
Flower Fairy Честит Ви зъб Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 554
  • Сливен
Честит Рожден Ден на патерици на Сияна на Стани, да е жива и здрава   bouquet
Flower Fairy , честито ви зъбче  Hug
Болните да оздравяват  Hug
Ивайла ни направи на луди тези почивни дни, направо не се издържа вече - то бива лиготии и инат, ама нейното мина всякакви граници.
Хобита и ние го изгледахме снощи - тази част ми хареса най-много и от Властелина и от предните две части на Хобит.
Не по Коледа ще сме в Плевен, при свекитата, така че няма да е много весело- не украсяват, няма да имат подаръци за децата, така че трябва да измисля нещо по този въпрос.
Скрит текст:
Отиваме защото свекърът е тежко болен и може да не се видим повече
И така чака ни път точно на Бъдни вечер, дано поне времето е с нас  Praynig
Хубав следобед  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт