Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 779
  • 706
  •   1
Отговори
# 600
  • При моето слънце
Браво, Поспаланчо, страхотни новини, и хайде дано предположенията за розовко са верни  Hug
Честито зъбче на Вили, да растат белички и да излизат неусетно.
Бързо оздравяване на болните  Hug
Светли и прекрасни празници на всички.

# 601
  • Sydney
pospalancho супер си  Hug хич не е рано, не иска да каже док., хихиих...  Laughing

# 602
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане Ема, точно в тия седмици я познаха, че ще е мома, тъй че .. Mr. Green Mr. Green бравос и на двете ви Hug

# 603
  • до едно тепе
Аа Бени каза си човека, само че не се ангажира на 100% Laughing Но пък със Слав показа подробностите-явно сега нямаше какво да покаже hahaha

# 604
  • NE
Браво, Поспаланчо за перфектните мерки и за розовите панделки. Аз също след първата ФМ знаех пола, макар да ми се вричаха че не е 100% сигурно. Mr. Green

# 605
  • до едно тепе
Пффф излезе ми риска. От лабораторията са се оляли честно казано. >1:50 за Даун.  ooooh! След празниците ще коментираме с докторите, ама защо възрастта трябва толкова голямо значение да има м*мка му. Подозирам, че може и лабораторията да има значение, ама мога ли за тая дивотия до София да ходя   #Cussing out

# 606
  • София
Бря,що такъв риск  Shocked не е чааааааааааааак толкова висок,моя беше 1:8.
а тамън влизам да ти честитя хубавите замервания.
Я кажи колко е плацентарния протеин и чхг то,на колко години си?-видях на колко си, не е от възрастовия...ама зависи какво точно и как са написали в изследването.
Пиши на професор Кременски от националната генетична лаборатория във форума,да ти коментира БХС-то.
http://www.lmpbg.org/forum/viewforum.php?f=6

Аз не ми е ден,много съм крива,много и  за капак, за да ми е готино патицата от фирмата ни,която с занимава с болнични, майчински и СИЕ,не ми е занесла декларацията за втората година майчинство в НОИ и си била шута отпуска! Разтреперах се от нерви ви казвам,заради тая пача сега два месеца ще стоя без пукнат лев,а имам и кредит от банка да погасявам! Думи нямам!Дано шефа й успее на 29-30 да я занесе-ще го подсещам ..

# 607
  • shumen
Поспаланче,честити розови гащи и дано си останат такива до края.
Магнитче,о,и аз много ги обичам такива.Сега тая патка заслужава да и вземеш нейната заплата,че да си оправиш кредита.
Аз да Ви кажа,че мъжа ми този път се е сетил,че има дете и му изпратил подарък-един голям автовоз и днеска пада голяма игра с него.Е,поне не е забравил,че има син и му е пратил подарък.

# 608
  • София
Дани,радвам се.че се радва душичката Flutter

# 609
  • Sydney
pospalancho пиши наистина до НГЛ, всичко е наред, сигурна съм Wink  Hug
magnet_for_happiness неприятно  Confused
danaeka хубаво, че се е сетил Simple Smile
antG как е детенце? до кога са инхалациите?

# 610
Поспаланче, нали знаеш какво тото са тези статистики  Hug Радвам се за останалото.
Алекс, мерси за препоръката, ще се поослушам още малко за някой на местна почва, и ще решавам.

# 611
  • Северозапада
Бени, благодаря, че се интересуваш. 5 дни ще бъде на вентолин и пулмикорт. Ще пътуваме и искат да направим пълен курс. Иначе днес е много по-добре, според лекарката.
Дани, добре се е сетил бащата на Дени, да се радва детето.
Поспаланчо, консултирай се! Всичко ще е наред! Много се радвам за почти розовите гащи  Flutter
Моме, не чети повече (кой го казва  Mr. Green)

# 612
Поспаланче, че защо да ходиш до София за БХС?! Аз и двата пъти просто си пратих взетата в Стара Загора кръв заедно с ехографското изследване с куриер директно в НГЛ да си ми правят проверката... На други лаборатории не вярвам, честно казано! Peace Стискам палци да е фалшива тревога! Praynig

# 613
Дайте идея за работеща утре лаборатория. лия както беше добре, преди два часа пак вдига Т, почнаха кашлица и сополи. Аз съм като парцал. Педиатърката иска утре да направим ПКК, ЦРП и утайка.

# 614
  • Варна
Сигме, в детска клиника " Здраве ", лаборатория " Сана"  би трябвало да работи. Но не знам в кой кв.е, нали не съм от СФ ... Дано да оздравее малката Желязна лейди  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт