Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 774
  • 706
  •   1
Отговори
# 615
  • Северозапада
И лабораториите на Цибалаб работят, ако имаш наблизо.

# 616
Сигме, Цибалаб ще работят утре в централната лаборатория от 8 до 13 часа.
Поспаланче, дано всичко е наред с резултатите. Наистина пише най-добре във форума на НГЛ. Аз съм писала и винаги отговарят поне да те посъветват.

# 617
  • до едно тепе
ЧГХ-то е 185-за него пише, че е завишено и вдига риска. Като писах предния път ми излизаше само риска, но в лабораторията ми дадоха резултатите и от хормоните. То от самото начало върви доста високо newsm78 Другото предполагам е плацентарния(РАРР-А)- 1,3 е. Нухалната гънка е 0,73,има си носна костица с нормални размери и още една кост на главата мери доктора и за нея каза, че е нормална. Освен това гледа и някаква вена, която също била показател и там всичко е наред.
Благодаря ви момичета Hug Ще пиша на професора да видим какво ще каже. Предполагам ще е след празниците.
Мъжо се спече нещо-много се притесни, но каза каквото ни е определила съдбата това ще е  Heart Eyes
Теди не знаех, че може да се праща в София по куриер. Тук правят и в генетичната клиника във ВМИ, но и за там ми каза доки, че напоследък правят много грешки ooooh!
Сигме дано се оправи бързо малката сладурана Hug
Дани хубаво е направил. Значи все пак го интересува Peace

# 618
  • София
Сигме, в клиника Надежда. Ако я водиш в цибалаб централата й сложи маска, там обикновено е гъз връз глава еле в почивни дни. И на себе си сложи маска.

# 619
  • shumen
Поспалане,да е наред всичко.Според мен след празниците пиши на професора.
Да Ви кажа и на мен ми се стопли душичката като видях как се зарадва детето като му казах от кой е подаръка,а и като отидохме до Еконт и го взехме и онемя пред големия кашон.Милия не даваше аз да го нося и искаше сам,а той беше по голям от него.Сега легна и автовоза със все коли е тука до леглото му и го чака сутринта като стане,че не искаше да го оставя другаде и да ляга.
Сигме,оправяйте се скоро.Моя вече е добре,но продължаваме с АБ до петък.Хремата изчезна,а днеска и почти не кашля.Само,ако нещо се затича много или се измори тогава.
И не накрая-искам да Ви пожелая на всички весело посрещане на празниците,че не се знае кога пак ще вляза утре.

# 620
Посполанчо ,мисля че всичко ще наред.Аз затова с Ники не правих въобще БХС .Едно ,че него момент беше финансово невъзможно ,а и заради евентуални подобни  резултати.Преди 5-6 години като не ги провиха беше по добре по спокойно, всичко е само за пари за да си направиш и втори да видиш пак резултата как е.
Чесно казано последно време покрай мен бременна е нямала нормален резултат.

Дани сетил браво,нека  да се радва Дени.

Магнитче много неприятно,кофти е знам го много добре.С Рали ме  бяха прецакали  не получавах цяла година майчинство, е то мойто беше разлино положение,но е кофти като разчиташ  на тях,а ги няма заради нечия грешка или невнимание.

Болничките бързо да оздравяват.

Момичета нямам опит с това кое как действа и искам съвет или препоръка.От досто време(мога да кажа от ранна кърмаческа възраст) на Ники нослето хърка,къде по слабо незначително, къде по силно и то последните седмици някой път цока цока и спира за въздух.Пръскам Еуфорбиум,Стеримар дърпам с прахосмукачката, но нищо не излиза, вит С.капя но пак не стихва като сила.Не смеех нещо по драстично т.е. по различно от уж по безобидните пръскала или капки.Но имах Ксилометазолин и капнах да улесни дишането една вечер,но  щом той не намали оттока  се чудя какво да пробвам.  Ще пусна носен секрет  мислила съм ,но нещо да облекча до тогава.....

# 621
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте мили, нямам никакво време за мамата напоследък .... Sad

Всички болнички бързо да оздравяват Praynig

Весела Коледа на всички!
Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани.
Изживейте една прекрасна, много весела и щастлива Бъдни вечер.
Зарежете всички бели неволи и се насладете на хубавия празник.
Нека елхите да греят, масите да са отрупани, да има много топлина
и обич в сърцата на всички ви. Обичам ви много  Hug

# 622
  • Велико Търново

Мили момичета,
днес баба ви Яжка одъртява. Но дори и дърта съм наааай-щастливата на света, защото имам своето всичко. Почерпете се за мое и нейно здраве и ви пожелавам прекрасно изкарване на празниците с най-близките ви хора!  Heart Eyes Hug

Поспаланчо, много се радвам за добрите резултати и дано док е познал за розовите гащи  Hug

# 623
  • NE
Яже Честит рожден ден!  bouquet Бъди здрава, щастлива, късметлия и успешна във всяко начинание и не на последно място пак мама.  bouquet

Скрит текст:

# 624
  • Sydney
sigma води я в детската клиника (до Зоо парка), правят изследванията за 10 мин. са готови  Peace пиши после как сте  Hug
баба Яжка Честит Рожден Ден Simple SmileSimple SmileSimple Smile много щастие Simple Smile
ant G бързо да се оправя  Hug
pospalancho всичко е наред, брат Wink  Hug

купихме си Коледните бисквити, таткото ще меси, само една салата ще направя и това е от мен... не съм по домакинството  Mr. Green Laughing

# 625
  • NE
Аз днес съм супер деорганизирана. Чакат ме един бърз шопинг, опаковане на подаръци, правене на салати. А малкото не ме пуска  Laughing
Весело изкарване на всички довечера! Болничките да се оправят. Praynig

# 626
И аз днес опаковах подаръците, почти направих тиквеника, сега ще започвам содената питка, после и една салата; една туршия ще отворя, и това е от мен, нашите ще донесат останалото. Времето е по-скоро Великденско, отколкото Коледно  Crazy
Моля се всички дечица да оздравяват, за да си отворят довечера подаръците, а най-големият им подарък за догодина да е здравето  Hug
Яже, ЧРД, душо, пожеланията ти са се сбъднали вече, оттук нататък - здраве и любов   bouquet
Сигме, докладвай, как сте.

# 627
Яже, ЧРД.

Ние как сме- на мен главата ми е чужда. Ама буквално. Цяла нощ носене на почвки, рев, давене в сополи. ЦРП-то е леко завишено, та сега само обичайните илачи. Ама аз се влошавам много бързо. Почнах бисептол.
Общо взето да знаете, само централите работят и то само днес. Утре май почиват. Аз я водих в Надежда, та там свършихме работа.

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 14:41 от sigma

# 628
  • При моето слънце
Яже, честит рожден ден! Всичко най-най!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ТОПЛИНА ВЪВ ВСЕКИ ДОМ!

# 629
  • до едно тепе
Яже ЧРД! Много здраве, щастие и винаги заобиколена от любимите ти хора  bouquet
Сигме оправяйте се бързо и двете Hug
Днес бяхме на разходка с мъжо по главната. Щех да пукна от жега Shocked
Направих една бобена салата, питката е омесена и почива 10 мин, другото свеки ще го направи. Mr. Green
Искам да ви пожелая весели и прекрасни празнични дни, изпълнени с любов и щастие!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт