Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 770
  • 706
  •   1
Отговори
# 630
  • shumen
Честита Коледа.Да сте живи и здрави и много обичани.Дядо Коледа мина ли вече през вас.В нас мина и под елхата е пълно с подаръци и чакат малчо да се събуди и да започне да ги отваря.
Яже,честит рожден ден на патерици.Да си жива и здрава и много обичана.
Сигме,оправяйте се скоро и двете.
Послаланче,и при нас беше топло,но все пак имаше ветрец.

# 631
Весела Коледа, мили момичета! Здраве и дълголетие пожалавам на всички, а заедно с тях много щастие и благополучие! За мен днес е специален ден, защото за първи път празнувам този празник с Радина. Чувствам как сърцето ми прелива от щастие и искам да го разпръсна навсякъде.
Яже, и одъртяла те обичам Joy Честит рожден ден, мила! Бъди здрава!  bouquet
Прекрасен ден, прекрасни! Hug

# 632
Добро утрооо!
Честито рождество!Да сте живи и здрави!

Честит рожден ден,Яже!На хубав ден се се родила.Жива и здрава и много обичана.

Дани,мина и при нас ,Рали толкова го чака, чака а си глътна граматиката.Аз очаквах Ники да реве ,нали го е страх от него, но не,Рали неочакваше да се появи и да дойде чукайки на прозореца от терасата.Голям смях падна.Той нашия дядо Коледа е комунист и повтаряше "дядо Мраз е тук и носи подаръци".Но добре че после някъде по новините казаха ,че дядо Коледа се срещнал с дядо Мраз ,та не се наложи сложно обясняване за живота на добрия старец. hahaha.Един комшия сложи костюма да дедо Коледа и  се получи много весело къде пада брадата ,къде се заливаше от смях и ние също ..........само Рали гледаше в недоумение.Каза му накрая само чао и да остовя подаръците.

Весел и прекрасен коледен ден!

# 633
  • до едно тепе
Честита Коледа момичета! Бъдете здрави и щастливи, заобиколени от семействата си!
Племенника цяла вечер се опитваше да ни убеди, че няма дядо Коледа. На 8 е-нормално. Каза че ще седи буден да чака hahaha

# 634
Стелето е тв звезда  Mr. Green

# 635
  • NE

Весела Коледа! Пожелавам ви безкрайно здраве, щастие и усмивки.
И за нас беше специален празник защото бяхме с Вили. Е, малко беше крив защото му се спеше, но отдели внимание на всеки подарък. Досега не е било такова чудо.

Стелето е тв звезда  Mr. Green
Дай повече инфо. Трябва да се види! Mr. Green

# 636
Честита Коледааа  Hug Нашето джудже заспа още в 19:30, не успя да седне с нас на трапезата, но поне си избра парче от питката - това, с кръста  Heart Eyes Богородица да закриля дечицата и семействата ни, момичета  Hug

# 637
  • shumen
Добро утро!
Моето дете тази сутрин спа до 8.30,а сега е отворил всичките подаръци и играе с тях.Докато спи дядо Коледа му е оставил така дългоочакваната прахосмукачка и сега чисти ли,чисти.
Тука е напекло едно слънчице и след малко мисля да го поразходя,че в нас ще полудее цял ден иначе.

# 638
  • Сливен
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Яже, ЧРД на патерици, пожелавам ти много здраве, любов и щастие  Hug  bouquet
Ние вчера имахме кошмарно пътуване до Плевен - нашата кола се развали на 30км. от Сливен, после ни дърпаха, после 5-6 часа се мъчиха да я ремонтират. Взехме накрая едно старо ауди на баща ми, то пък запуши нещо, хайде нов ремонт и в 4ч. следобед най-накрая тръгнахме, в 7 и нещо пристигнахме. Кошмар беше, защото столчето на Ивка не можа да се закрепи и 3ч. се чудих как да я укротя, пищи и се дърпа, няма да го забравя този ден. Важното е, че пристигнахме живи и здрави.
Това е от нас - хубав коледен ден на всички  Hug

# 639
Честита коледа на всички   Hug
Бъдете живи и здрави и нека има повече усмивки в дома ви  Hug

ЧИД на днешните именици и ЧРД на патерици на Яжето  Blush Hug

# 640
Цветенце, даваха я по нова тв в сутрешния блок. Случайно я хванах и като я видях и сама на себе си казах- яяяяяяя, стелето  Joy

# 641
  • shumen
Рокси,добре,че сте пристигнали живи и здрави.Ооф,то с деца на път е ужасно,а и още повече нещо като не им е както трябва.
Сигме,и аз съм изтървала.

# 642
Весела Коледа, мили момичета! Пожелавам на Вас и семействата Ви да постигнете целите си, да получавате това, което желаете и нека около Вас са най-любимите Ви хора - тези, които правят живота Ви така забавен и интересен, за да Ви подкрепят когато имате нужда! Заслужавате го! Hug

# 643
  • Sydney
Честита Коледа На Всички Simple Smile Бъдете вие, децата и семействата ви много здрави Simple Smile  Heart Eyes

... ние разглобяваме феи, хо-хо-хо  Mr. Green

# 644
Честита Коледа! Много здраве и късмет на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт