Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 768
  • 706
  •   1
Отговори
# 645
Весела Коледа момичета!

Нека светлина и топлина озаряват домовете ви и изпълват сърцата ви с доброта!

Яже,честит рожден ден на патерици!Пожелавам ти цялото щастие на света и нека всичко,за което си мечтаеш,да се случи и да имаш само поводи за празнуване и за усмивки!

# 646
Честито Рождество Христово. Бъдете здрави и много обичани  Simple Smile

# 647
  • София
Честита коледа! Светъл празник, мир и топлина, здраве и благополучие!

# 648
  • Варна
Честита Коледа ! Бъдете много здрави, както и целите Ви семейства ! Нека бъде по - светло в сърцата и душите ни !

# 649
  • Велико Търново
Благодаря ви, мили мои!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весела Коледа!

# 650
  • Северозапада
С малко закъснение
Честито Рождество! На всички вас и семействата ви желая здраве, късмет и благополучие!
Яже, ЧРД на патерица и всичко най!

# 651
  • София
Честита Коледа! Да сте живи, здрави, много обичани и щастливи.
Поспалане - сано хубави новини да носиш, а според мен най вероятно са объркали БХС-то.
Дани - браво, че се е сетил за детото и му е изпратил подарък.

Ние си изкарахме спокойно Бъдни вечер и вчера. Малката си получи дъската и говорещата книжка и много им се радва.
Продължаваме си с кашлицата и задната хрема....ходихме във вторник до педи. Изписа мукоплант, ксизал капки за 15 дни и еуфорбиум. За сега не виждам подобрение и евентуално в понеделник на преглед отново.

# 652
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, какво става с вашето пъпче? Нашето не се прибира(изглежда по-добре ама още е изскочило) и сега сме отлепени, че станаха рани  newsm78

# 653
  • София
Ния,
Нашето с 2 лепенки се оправи. Ама напоследък започна пак да изпада в неистови истерии и ме е страх да не и изкочи пак.
Вие ли си ги лепите или педиатъра? Да не би да не се слагат правилно?

# 654
 ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, веднъж ни залепи педиатъра, ама така я залепи, че станаха рани и на следващия ден я отлепихме  Crazy Сами си я лепим, сякаш има напредък, но е още изскочил отгоре, не е прибран  Peace Радвам се, че Вашия се е прибрал.

# 655
  • shumen
Алекс,да се оправя скоро малката.Нашата кашлица чак сега спря.Мукопланта спрях да давам от вчера.
Ния,според мен може и от неправилно лепене да е.

# 656
Хо-хо-хо  Mr. Green
Честита Коледа, мили мои златни майки! Да сте здрави всички в домовете ви, да има любов и само радост!  Heart Eyes
Яже, с малко закъснение, честит рожден ден! Да се радваш все така на твоето всичко, бъди щастлива, мила!   bouquet  Hug
Болниките да се оправят бързо  Praynig  Алексче, не знам дали си пробвала Синекод, май така беше, чух добри отзиви, проучи го  Hug
Дядо Коледа остави кукла бебе на дундичка, много си го харесва от вера само с него играе, повива, носи, слага го да спи, яде  Mr. Green Обачеее, нали се канех да й махна бибата, не успях, рева един час на обедния сън и накрая й я дадох  ooooh! Ще изчакам тия гадни кучешки да излязат и пак ще пробвам, ама много тъжно ми стана вчера как рева и се тръшка за "биби"  Crazy
Хубави почивни дни на всички ви  Hug

# 657
  • shumen
Деси,явно не е готова за без биба още Дени.Изчакай и след време пак пробвай.
Поспаланче,къде се загуби?Как е Слав при баба и дядо?За НГ с вас ли ще си е или остава там?
Аз сега ще Ви кача малко снимки на едно малко джудженце.

# 658
 Честита Коледа и от мен , мили ми мами .Желая ви здраве , любов и благополучие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
 Яже - виждам че си била рожденничка .Бъди здрава и нека всичко , което си си пожелала се сбъдне   bouquet.
 Алексче - дано посрещнете здрави новата година  Hug. И Дафито се обзаведе  с дъска и пееща книга (която вече скрих  Whistling) от бабите и още един куп чудесии. Всички подаръци си хареса , само на един пумпал се ядосва , че не може да го завърти  Mr. Green.
 Предколедно сложихме на Дафито последния Пентаксим ( нямаше реакция) , аз си взех листовките - затова и изчезнах за известно време  Crazy.

# 659
  • до едно тепе
Аз съм тука просто няма какво да пиша кой знае колко.
Слав си играе с подаръците от дядо Коледа и не знае вкъщи под елхата какво чудо е hahaha Още не сме решили кога ще си го вземем.
Аз предъвквам отговора на Кременски.
Скрит текст:
От една страна каза, че се случва често да е така завишено ЧГХ-то и това да не е свързано с генетични изменения при плода и вероятно в оценката на риска не са вклчени данните на мерките на бебето, а от друга ме посъветва да повторя скрининга, ако има време в генетична лаборатория или да обмисля варианта за Пренатест или друг тест от тоя тип, които са на мин. цена 1500лв Rolling Eyes Още мислим по въпроса с мъжо.

Общи условия

Активация на акаунт