Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 765
  • 706
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Уф бе Поспалане  Hug, мамка му, е как няма да се включени мерките на детето, нали са база за резултатите, поне така си мисля..........и какво сега , за амнио ли намеква , уфф, представям си какво ти е на душичката, на моя приятелка в началото на тази година и правиха амнио , не помня колко и беше рискът но ние сме на по 39 години , та затова и е бил висок...............всичко мина и замина , роди се момиченце за чудо и приказ..........и при теб ще бъде така, аз стискам палци, всички лели тука стискаме , нали така момичета  Crazy Hug

# 661
  • до едно тепе
Аааа не Либре. Човека ме посъветва просто да повторя скрининга в генетична лаборатория.  Сега го пусках в обикновена такава, имаща софтуер, смятащ риска и е напълно възможно да не са включили мерките на бебето. Знам ли ги. Все още имам време да го направя, а за амнио още никой не говори, но и моите лекари не са видели резултатите де. Другото-Пренатеста е кръвен тест, който пращат някъде в чужбина, но парите да му безбожно много-1500-2500лв. Поне за мен. Опитвам се да съм спокойна и да си начуквам в главата, че всичко си му е наред на бебето Rolling Eyes
Да не ви занимавам повече с това. И това ще мине и ще дойде друго, за което ще му треперя. Знаете как е Laughing
Отивам да хоризонтирам, че мъжо ще ме води на работа утре Crazy
 Hug ви всичките.

# 662
Поспалане, повтаряй теста да ти е спокойно, нищо й няма на госпожицата ти. Щом тестът не е правен в нгл, определено е грешка. Аз не бих се притеснявала Hug
Аз седя и се чудя дали да отиваме да празнуваме нова година в приятели, които също имат бебе, но на месец, или да сме си у дома newsm78 Май предпочитам у нас да сме си, там няма къде да я приспя, после на прибиране ще се събуди, трудно ще заспи след това...направо не знам Rolling Eyes

# 663
  • Велико Търново
Поспаланче, аз също направих кръвния тест за Даун в кварталната лаборатория и също се оказах с доста завишен риск. И въпреки че очаквах нещо такова и се опитвах да не обръщам внимание на някакво си число, след седмица писах на Кременски. Човекът ми отговори, че единствените резултати, на които може да се вярва, са тези, направени в Генетичната лаборатория в София. Всичко останало е събиране на едни пари от бременните. Мисля, че и на мен ми даде съвет да пусна повторно изследването, но аз не го направих. Разчитах на нухалната гънка - показател в пъти по-достоверен от някакви си изчисления. А и както е казала Либрето - всички лели тук стискаме палците, така че няма как всичко да не е наред.  Hug

Зузе, ние на НГ ще сме в приятели. Тони ще спи в спалнята с тяхното бебе и по някое време ще си я вземем. Да, разправията е по-голяма, но пък ще е по-весело.  Hug

# 664
Добро утро Hug

Весела Коледа на всички! Много здраве, щастие и късмет!

Поспаланчо, според мен наистина е най-добре да го направиш повторно в Националната генетична лаборатория. Иначе знам за случаи с риск 1:7 и пак след амиоцинтеза здраво бебе. Тогава си спомням, че Кременски беше посъветвал, че ако не може да изкараш спокойно бремеността си без да мислиш постоянно за това е по-добре да се направи амиоцинтеза.

# 665
Радина лепна вирус от племенникът ми, който си мислеше, че повръща от това, че е пил ликьор и шампанско, но уви...От 4ч сутринта повръща, нищо друго й няма, като позивите са на 15-30 мин, но сякаш от последното драйфане мина около час. Разбира се не мога да се свържа с лекарката й, ще се наложи да я водя при бацилите в спешния...

# 666
  • NE
Поспаланчо Их как не ги обичам тези числа.
Аз бих пуснала кръв към НГЛ за да ми е мирна главата. Ако случайно там пак има нещо следващата стъпка е пренатест. Спомням си в отчетната, че доста майки (главно в чужбинско) правиха пренатеста, а сега трудно се наспиват от едни енергични и здрави дечица, така че всичко ще е наред. За мен е показателна ФМ. Peace
Зузи Сещам се само за Вомитусхил. Дано бързо се оправи Радинка. Praynig

Честит имен ден на всички, които имат празник днес!  bouquet

Аз просто не мога да приспя Вили в друга къща, особено ако има деца. Не знам защо, но се разтройва много и търси само на него да му се обръща внимание.
Той пък се хвърля само да се катери и направо е лудница. Подарихме му лъвчето уолкър на Fisher Price (изгодно купен от ибей) и прави крачки с мое придържане, че още не стои стабилно прав. Усещам че вече не е бебе. Blush

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 08:56 от Flower Fairy

# 667
  • При моето слънце
Добро утро!
Поспалане, не знам къде си правила бхс-то, но аз първата бременност го правих в Медицинска академия и от там пращаха кръвта в София. Резултатите си ги видях след два дни в нета. Така че си мисля, че няма нужда да се разкарваш до Сф. А ще бъдеш много по-спокойна, ако повториш изследването.
Ние с Мишо кашляме дружно, на мен нещо и гърло се опитва да ме боли. Празниците взеха да ми идват в повече, по-точно софрите. Днес пак сме на рожден ден. За нова година нищо не сме решили още, но и нямам нищо против да си останем вкъщи и да си легна в 9 Simple Smile
Хубав ден на всички, аз си чакам обещания снеговалеж.

# 668
  • до едно тепе
Добро утроо.
Петьофка в Писанец го правих. Като цяло не съм им фенка и там рядко пускам изследвания. Иначе за генетичната лаборатория във ВМИ ми каза гинеколожката ми, че вече не пращат в София, а сами ги правят и пак правят доста грешки. В понеделник ще звънна 2-3 телефона и ще решим с мъжо какво ще правим. А ако ходим до София после ще идем да си вземем детето. Така или иначе ще сме минали половината път поне да си зарадваме малко душичките Whistling
Зузко дай и вомитусхил и не я храни. Нищо няма да и стане, ако не яде няколко часа. Храната само усложнява положението. Давай само течности-вода или чай. Ако не спре да повръща до 2-3 часа беж към спешното. Да се оправяте бързо Hug
Ха снега и аз го чаках, а то взе че слънце изгря навън.  hahaha

# 669
  • София
Поспалане сефте чувам да се прави БХС в обикновена лаборатория!  Ето значи защо са ти тия щурави резултати!

Зузи да се оправя Радинка.

Ние тамън нощеска точихме зъби за сняг и шейни и Жорко осъмна с вирус- боли го корема и има лека температура. Та ни сняг ни пързалки, а май и ваксината на Лили няма да поставим.

# 670
И моят така не може нещо да заспи на чуждо място. Може и да е период. Онзи ден се върнахме с ревове и писъци от гостуване.
Поспаланче, и аз бих пуснала още веднъж в НГЛ, пренатестът според мен е излишен на този етап.

# 671
  • Sydney
pospalancho пускай второ бхс в НГЛ  Peace аз като се знам (или по-скоро мъжа ми) вече щях да съм пуснала пренатеста... според мен всичко е наред  Hug
zuzi_79 бързо да се оправя малката... за НГ - аз бих си останала в къщи, миналата година го правихме този експеримент и само се натоварихме и бяхме по-уморени отколкото ако си бяхме в нас останали
magnet_for_happiness оздравявайте  Hug

моето дете твърди, че подаръците ги е оставил татко (баща й)! не, че не е права  Mr. Green

# 672
Благодаря, момичета! Повръщането спря още към 8ч, давам вода с лимон и захар и няколко хапки сухар по съвет на лекарката й. Вече е добре, иска да яде, но не сухар и картоф, а си търси храната.  ooooh!

# 673
Весели празници на всички майки и бебета ,3 дена ядем и пием и не мога да си почина,обиколихме България ,а дребс се държа просто геройски Heart Eyes Ех ,порасват...в центъра на купона,до последно не се предава.Пее песни, танцува,разсмива всички  Mr. Green от своя страна възрастните се чудят на каква простотия да го научат  Whistling
Сигмето ни е разконсперирала   Mr. Green
На Поспаланчо пращам целувки  Heart Eyes Не го мисли,всичко е наред,пусни си БХС в НГЛ и ще видиш разликата.Няма да забравя като бременеем ,много гъбясвах.Отивам при гинеколога и уж ми взима секрет и излиза чист.Реших да пратя секрет в плевенската лаборатория и веднага цъфна гадината. Peace

# 674
Поспалане, и аз смятам, че всичко е наред! Трябвало е да си пуснеш скрининга в НГЛ, аз не бих се доверила на други изследвания. Ама то и като цяло БХС е спорна работа  Crazy Гушка  Hug
Стелчо, няма ли линк нещо да те видим  Mr. Green
Радвам се, че кенгуринка е по-добре  Heart Eyes
Дени заспа с баща й, а аз след малко излизам, а навън е снежно и студенооо  Mr. Green
П.П. Нормално е да не заспиват бебоците на други места, и ние бяхме така, сега е по-добре, спи си като й се спи само биба да има Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт