Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 759
  • 706
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • NE
Стелчо Разполаках се. Hug

# 677
И аз ,просто има такива хора...уникални!

# 678
  • shumen
Поспалане,според мен всичко е наред.Пусни си още веднъж щом трябва и да видиш,че всичко ще е наред.Дано си приберете Слав и за НГ да си е с вас.Всички сме с теб както е казала Либрето.
Стели,направо се разчуствах.
Да се оправят всички болни и беж на пързалката.Тука вали от нощта и вече започна да побелява.
Честит имен ден и на всички именници.Да са живи и здрави.Аз сутринта ходих на църква и запалих свещичка за здраве за всички нас и дечицата ни да са здрави и да ходят на ясла с желание.

# 679
  • NE
Много е хубаво, че има такива добри хора. Много сте сладки с Ради. Hug
Май се разболявам. Tired

# 680
  • В къщурката на хълма на феите
Хаааааа!! Стели и аз ви гледах с половин око, че търчах след Ема точно и даже си спомням, че си помислих: въх таз жена колко ми е позната Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 681
  • Велико Търново
Стелчо, големи сте сладури и двамата  Hug

# 682
  • Варна
Ох и аз се разчувствах , Стели браво за инициативата  Hug , големи сте сладури с Ради  Heart Eyes, пу пу, да сте живи и здрави , изпуснала съм обаче, хубу че ни пусна линк  Flutter

Хмм, маймуни спи вече 4 часа , може би и повече, през това време успя да се напишка , само я преоблякох и айде пак заспа , пък аз изгледах реджеп иведик 4 , брутално смешно Joy, и дракула неразказан не съм гледала но него ще си го оставя за довечера  Crazy............голЕм съм телеман/киноман значи, пуу, жалко само че не ми остава време да се отдам на хобито си в цялост, да се разгърна един вид  Whistling

# 683
либре, аз съм филмовото ти аз. Ако не беше малката да излизаме навън, то тогава не бих си показала  носа и само ще ходя до хладилника и тоалетната.

# 684
Стели, би ли ми дала линк към фейса, където се популяризира инициативата? Дядо Коледа вече дойде, но за Дядо Мраз има още време. А Ради - все едно гледам пораснал моя дребсън  Heart Eyes
И филми много обичам да гледам, и книги да чета, и да готвя, и по екскурзии да ходя.... дано спечеля от тотото  Mr. Green

# 685
  • Габрово
Честита Коледа, със закъснение и честит имен ден на празнуващите днес   bouquet.

Поспалане, точно заради такива случки като при теб се отказах от БХС, когато бях бременна с Иглика. С Мишо ми беше в пакета за проследяване на бременността, иначе и тогава нямаше да правя. Бременна с Ика бях на 36 и този факт бъркаше математиката. Поспорихме с доктора, но не успя да ме убеди. Обсъдихме го с мъжа ми и решихме - каквото е, такова. Първата фетална си беше супер - гънки, костици, органи, размери, нищо под въпрос. Редовните прегледи и втората ФМ - също. За твое успокоение повтори БХС, не мисля че трябва да се хвърляш на Пренатал.

Стели, гледах ви още по ТВ-то и веднага ви познах. Много сте сладки и добри  Hug.

# 686
  • София
И аз обичам филми, липсват ми понякога мързеливите вечери и уикенди.. на топло, пред тв- то, с нещо за гризкане и ходене за ново зареждане до кухнята и блажено заспиване по някое време ..

# 687
  • NE
Единственото нещо, което се опитах да следя извън ТВ-то с мъжо бяха Троновете. В повечето случаи нищо не разбирах какво става. Иначе следя си моите сериали докато малкото спи.

# 688
  • Варна
Ауу тез Тронове, нито едни сезон не съм гледала, упорствам че първо ще ги прочета , иначе колегите коментират, на пъпа им излязоха бее, толкоз ли е готин сериалът  Crazy, лятос ходихме на входа на морската да видим трона, една опашка , леле, мале, ми поседяхме, погледахме, па си тръгнахме  hahaha Joy

Сега тече реклама за сериалът Бялата кралица, но аз съм на втората книга от поредицата от общо четири, трябва да се стегна да ги прочета че да имам база за сравнение  Mr. Green, кой иска да гледа Лиян  Mr. Green, м, айде , айде, не се блъскайте , на всяка по час  Joy

И последно в заключение, детето гледА в захлас Зимното кралство първият път, преди няколко дни и сега не минава ден да не го гледа поне веднъж , но и на мен ми харесва  Heart Eyes обаче аз съм пристрастна заради името Елза, хаха Crazy

Сигме, ела да те цуна , предлагам да се оженим  Heart Eyes

# 689
  • Варна
На мен ми липсват най - много романтичните вечери с ММ  Simple Smile Но пък, не заменям за нищо щастието, което изпълва сърцето ми сега  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт