Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 772
  • 706
  •   1
Отговори
# 690
  • NE
Либре Почвай да ги гледаш Троновете. Безумно добри са,вЕрвай ми. Без туй последните два сезона се разминават с книгите. Аз чета втората книга междувременно и не ме бърка, напротив.

# 691
  • до едно тепе
Троновете не съм ги гледала, но пък петте тухли ги изчетох в захлас преди да се роди Слав. Всъщност петия май беше след това. Не знам защо, но ми харесва повече да чета книгите, когато става въпрос за фентъзи  Whistling
ТВ нормално не бях гледала от предната бременност. Тия дни наваксвам, но пък твърде много се отпуснах  Rolling Eyes
Като е тук малчо се гледат Колите-1 и 2, Самолетите 1 и 2, напоследък Замръзналото кралство и Мадагаскар 3, Университет за таласъми също му е любим. Всичките си ме кефят и когато имам време си гледам с него hahaha
Стели аз ви видях вечерта в новините. Сладки сте ми, а Ради е послушко  Heart Eyes

# 692
  • shumen
Либре,и аз много обичам да чета книги и гледам филми,ама сега с малчо време не ми остава.Ако пък е в нас иска да гледа детски или бейби тв и за мен ред не остава.
Аз да Ви кажа взе да ми писва яко.След обяд малчо се събуди с лека хрема и то и аз не знам откъде.Дадох веднага Инфлуцид и капнах сребърна вода и да се надяваме,че ще се разминем само с това,че след празниците мисля да му пусна един секрет и да видим дали сме изтрепали бактерията в носа.От 2-3 дни не съм давала и Лимфомиозот,че свърши и май и гадната трета сливица се е увеличила и започна и да спи с отворена уста пак.

# 693
Сигме,Либре и аз ще се женя за вас.Либрони хареса ли ти дракулата ?
Моме,
Скрит текст:
няма група във фейса ,която да разказва за инициативата ,просто момчето(братовчед ми) беше писал на стената си ,че е решил тази година да бъде дядо Коледа благотворително,за да помогне на приятел-инвалид в едно Велико търновско село,на манастира св.Николай в Арбанаси и едно детенце с автоимунно заболяване от Горна Оряховица.Той ходи само в нашия град и околностите,защото няма транспорт.Иначе ми каза,че хора ,които искат да дарят някой лев ,а  не са от нашия край са му пращали пощенски записи(,но това предимно наши роднини и приятели).Това му е фейсбука :https://www.facebook.com/georgi.simeonov.794?fref=ts

# 694
Весела Коледа момичета!

Стели много сте сладки и двамата!

Поспалане и според мен повтори БХС в друга лаборатория за твое спокойствие, живот и здраве ако бак бременея накой ден не бих го правила...

Къде се пихвалих за ходещите крачета и сега малкотл се инати и не иска да ходи , достраша ли го  или е падал докато ме е нямало незнам ама само да усети че не го държат и почва да мрънка ...

Тия дни такива нерви имах, за какво ли не, за капак кмах два дни розово и после кафеникаво зацапване, много леко....Аз го отдадох на нерви и напрежение, може ли от това да се случват такива неща?...

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 23:59 от S@NDR@

# 695
  • В къщурката на хълма на феите
Според мен това е период .. Ема примерно предпочиташе да се сурне по дупе, вместо да ходи и положението беше същото както при вас .. После откри, че като е права стига дръжката на врата и може да я отваря, та откри нова цел в живота си Mr. Green относно зацапването - може да е розова О, а може и нещо хормонално да е, щом си била под стрес, колко му е ..

# 696
либре и стеле взимам ви и двете  Mr. Green нещо като комуна може да спретнем  Joy

# 697
Меци значи няма за какво да се шашкам  Mr. Green

Иначе той седмица преди да се пусне пролази, та явно сега му е по лесно така или просто се чувтсва по сигурен.

# 698
  • NE
Сандре Със сигурност е по-сигурен в лазенето и явно на него отделя в момента внимание.
Вили например вече лази като стрела и се концентрира върху ... катеренето.

# 699
  • Варна
дааа, нека поставим основите на женска комуна без мъже  Twisted Evil и без това само ни ядосват  Crossing Arms, да ги натирим навън на студа да им измръзнат орехите  Crazy

Стели, хмм, хареса ми актьорът  Heart Eyes, още от Хобит съм си го заплюла  hahaha, обаче не разбрах идеята на филма освен че дава обяснение защо граф Влад е станал вампир , останалото е тъжно , тъжно  Tired

Пффф, днес е неделя , традиционно на този ден чистя обаче нищо не ми се подхваща , ама хич , и не мога да си почина в тези дни на почивка, що така се получава не мога да разбера  Thinking и мъжо цяла нощ ми хърка ли хърка, главата ми казан, казах му за оставащото време да спи другаде , ми не се издържа бее, що за природа , какви са тез незнайни висоти , как може да изкарваш такъв звук, не е честно спрямо спящият редом, нали така, права съм , знам си аз  Crazy и друг път съм казвала че ако не мога да се наспя ставам по крива от макарони спирали , така е , за мен нощният сън е най важен, хвала на Бог че Лиян спеше като бебе, не сме имали нощни ексцесии  Crazy

Хм, айде либро, ставай и пусни една смукачка , после ще си почиваш с форума.........ей мотивирах се, хай до скоро  Hug Heart Eyes

Ааа забравих, Цветенце, да ще помисля сериозно над съветът ти, лятната ваканция може би  Mr. Green

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 11:17 от libra

# 700
  • Sydney
книгите (Троновете) са много готини, особено първите три, четвъртата е зор, петата съвсем се обърква... сега 2015 излиза шестата, да видим.... сериала - хубав е, особено откъм каст, много са го докарали, обаче не ми е толкова детайлен... същото се отнася и за игрите на глада, особено първия филм...

# 701
  • shumen
Либре,не си сама.И аз днеска трябваше да чистя,ама ми беше едно мързеливо и не подхванах.За капак и Дени беше крив до небесата и само мрънкаше цял ден.Сутринта стана в 7 още,на всичкото отгоре заспа в 14 на обяд и в 15.30 беше станал.Сега пък от 21.00 е в леглото,ама още се върти,става,ляга и ме разиграва,че му се пикае.Аз обаче като стана и той казва,че няма пиш или ако го сложа на гърнето става без да е правил нищо и май след малко ще пощурея пак и ще стана лоша ми се струва.
Аз да Ви кажа днеска се престраших и го изкарах за малко пред блока да се отъркаля в снега.В началото беше забравил какво е това и го беше страх,ама после като взе да се търкаля и да ме замеря със снежни топки му хареса и едва го прибрах.Съжалявам,че не носих фотото и не можах да го снимам,ама другия път ще се поправя.
Утре имам излизане,а го дават ужасно време и се чудя,ако познаят как ще стане.

# 702
  • до едно тепе
Аууу всички ли се изпокрихте днес в студа Laughing

# 703
  • NE
Студ и вятър има, ама сняг ... не. Sad

# 704
Ние си лазим по нервите с детето  Mr. Green Дайте съвет за това пусто захранване - въвела съм тиква, картоф, пащърнак, тиквичка - не ги иска нито чисти, нито в комбинация. От плодовете - банан (който го запече за първи път в живота му), и от няколко дни ябълка - хапва по няколко лъжички от тях, и после пак стисва устата. В чудо съм се видяла.

Общи условия

Активация на акаунт