Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 762
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
  • до едно тепе
Няма нищо да казвам за коклюша, че пак ще се счепкотим на тема ваксини Whistling
Четеш ми мислите. За въшките ваксини няма, ама за коклюша е задължителна.  ooooh!
Тук преди няколко години е имало в една от махалите детски паралич. Оказало се, че ЛЛ на местните понеже онези не дошли на консултациите с децата та да им бият ваксините ги писали сложени ooooh!
Лилка честито християнче  bouquet

# 76
  • Сливен
Честито на имениците от вчера - да са живи и здрави  Hug

# 77
  • NE
И аз се хвърлих в размисли по въпроса с коклюша. Rolling Eyes

Днес черпя за двойният мъжки празник, който празнуваме - Вилито става на 10 месеца и татко му е рожденник.

Скрит текст:

# 78
Добър ден!

Благодаря за пожеланията!

......свърши се вече поне графика със събитията.-рожденник беше ,че именник, вече и християнче,стига толказ след няколко дни джудже   Никола  Simple Smile  само по домашно му.Дойде ми изморително ,но вълнуващо и интересно

Сега съм кошара/легло  hahaha.Почти два часа спи един в люлката и един върху мен  вече в 10 различни пози.
Колкото мога пиша от телефона.

Арвенче ще те обича разбира се,какви ги мислиш.
Маги да се оправяте.Ивапче и при вас леко и бързо да минават пъпките.Теди да оздравявате бързо всички в къщи.Зуз дано се разминеш.Всички болнички да оздравяват бързо.
Пона лесно да ги изкарате нязи кучешки зъбчетата.
Ние сме си все още с два  долни зъба  .
.....тез зъби пу ни да ги имаш ни да ги нямаш
Скрит текст:
Моя замина тази сутрин за Софето да му правят операция на коста  на горна челюст има някаква дългогодишна голяма киста обхващаща няколко зъба,коята никой не му е казвал че има въпреки честите посещения при зъболекар.Предполага се че е от някаква травма-удар(моя сети че преди повече от 10 години се е сбил с едни чужденци-братя роми и се дължи на това) .....Извадиха му зъб който си е здрав но е под кистата и за по лесен достъп до нея сеналожи .Ще го приемат във ВМА за няколко дни да го оправят.

Флауърче честито на твоите мъже.Живи и здрави и много да те слушат.

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 12:36 от лилка

# 79
  • София
Леле Цвете много яка торта, как се мятам на ладко,не останА за вас! Blush честит ти рожденник и месечинков Simple Smile да са ти живи и здрави и по-малко нерви да ти образуват!
Ето тези са й маратонките
Скрит текст:
а чакам
Скрит текст:
само че бели с розова лула.

Жорко си пие антибитоика,кашля си,вече  и аз кашлям, в тоя ред на мисли ЗУЗО не си сама, боледувам като откачена по два пъти месечно и аз! Така е от септември до ден днешен. Crossing Arms И мъжО е на антибиотик и те така те!

# 80
успокоих се, че не съм сама Joy Мацам с гранофорин, смуча прополки, пия клеева и боли ли боли дясната слива Crazy Поне не виждам гной да има, но съм като парцал Outta Joint

Преди години пих Рибомунил, понеже бях мнооого зле с ангините пак, но сега чувам, че нямало внос Rolling Eyes Ще потърся из аптеките, че това нещо ми спаси живота.

Моето детИ избива едното спане, вече спи 30 мин на обяд и час и половина-два следобед ooooh! Съвсем нямам време за нищо, да не говорим, че не ме оставя да стана от килима, където играем, постоянно плаче за мен ooooh!

# 81
Привет банда Simple Smile

Снощи Дари изобщо не се е будила,но аз пак не спах,понеже нали се опитвам да се разболея,та имах кошмарна нощ-цялата схваната,болят ме кокалите,не мога да дишам,запушен нос,ужас.Но важното е,че детето спа добре.Дано и аз и ММ се оправим бързо,че днес ми се вие свят,едно смахнато ми е...

Зузи,ами ние като ядем,си изяждаме едно пюре от 190 гр,та затова всяко количество под 150 гр ми е леко недопустимо,но нищо не мога да направя.Явно и е достатъчно количеството щом ака по 3 пъти на ден,хаха.Ти да се оправяш бързо и да не се стига до АБ.

Сандре,
феминела урофорте пием.Важно е да се пие много вода,за да може детето да пишка повече и по този начин да изхвърля бактерията

Лилка,честито ви християнче,нека има много късмет в живота!

Аз отивам да творя нещо за вечеря

# 82
Маги, не й се впрягай за яденето, ще има дни, в които ще яде повече и такива, в които по-малко. Моето днес яде като слон. Закуси в 9ч и в 10 пак ревна за ам-ам Shocked Shocked и си хапна добре.

# 83
Мхм, дааааа......... Едно (ако не греша) включване в предишната тема. Тъкмо ви изчетох и се оказа, че има нова с 6 изписани страници. Ми не успявам! Confused Ники от 2 седмици е у дома, беше с грип, ние със Светли също прикачихме нещо (слава Богу, не цялостния грип) - ми още не можем да се оправим и тримата. Тя отново остана със сополи, от които кашля, ама вече не е заразна според педи и утре я зафичвам на градина, щото нито с баща й ни останаха нерви, нито на нея й е добре затворена у нас. Tired

# 84
  • Sydney
Flower Fairy Честито месечинка Simple Smile

# 85
  • до едно тепе
Зузко има рибомунил. Тази година са подновили вноса. Слав изкара 4 курса вече. Знам, че няма да се зарадваш, ама да те успокоя че не си единствена. Откак съм го родила вирус не ме изпуска. Е са за един месец 3-ти път съм болна вече. Кашлям като магаре и днес си взех проспан, че не се трае. Де що има заразна болест сякаш ме лепи ooooh! Що хомеопатия изсмуках за седмица не е истина просто Tired
Флауър честита месечинка и ЧРД на мъжо. Да са здрави и много са те слушат и двамата  bouquet
Всички болни да се оправят бързо Praynig
Аз утре съм на контрола на кр.захар и ТСХ и ще опитам да запиша час за личната за цялото фемили за вторник. Мъжо още кашля въпреки 7 дена АБ. Слав изкарва някаква супервлажна кашлица, но не иска да седи на инхалатора, а моето го казах вече ooooh!
Мрън, помрънках ви малко Embarassed

# 86
Поспалане, мерси, душко, още утре заминавам да диря рибомунила, че не се трае. Поне той може да се пие и докато си болен.  Whistling

# 87
  • София
Рибомунила за кърмачки бива ли?

# 88
в листовката пише, че няма данни за бременни и кърмачки..нямам идея, но виж какво съдържа, май не е добра идея
Рибозоми съдържащи 70% РНК от следните бактериални видове - 0.250mg
Klebsiella pneumoniae - 35 части;
Streptococcus pneumoniae - 30 части;
Streptococcus pyogenes - 30 части;
Haemophilus influenzae - 5 части.
Мембранна фракция от Klebsiella pneumoniae: 0.375 mg;

# 89
  • до едно тепе
Магнет пробвала ли си с биозин мама. Аз го пия от 15-тина дни. Пак се разболях, но като се има предвид, че мъжо дигна 39 градуса от този вирус, който аз карам сега май има някаква полза все пак newsm78
Иначе си бях взела и като кърмех. Сякаш по-леко изкарах един два вируса Whistling

Общи условия

Активация на акаунт