Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 769
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не не съм пробвала. Днес мъжо ми взел някакви за кърмачки на допелхерц, въпреки че съм против витамините ще ги изпия, просто не е реално с тия болести тази зима! Пия и изцеден лимон с мед и наблягам на портокали, мандарини и ябълки и хомеопатия..все смуча нещо аман. Ще ги видя тия биозин.

# 91
  • shumen
Май всички откак сме родили лепим всичко де що мине от децата.
Теди,моя и той изкара този вирус и още кашля сутрин като стане.Взех му Мукоплант лека нощ и засега той спаси положението.Днеска го изведох до баба ми и го изкъпахме на обяд и като стана след обяд му потече носа нещо.За всеки случай му намазах краката със мас и сода,капнах му сребърна вода и му дадох ШС 3 и дано го пресека.
Магнитче,аз взех на малкия Имуномикс с черен бъз и аз също пия от него.Май ще трябва да си взема и аз  Биозин.
Цвете,честита месечинка на Вили и честит рожден ден на ТМ.Да са живи и здрави и много да те слушат.

# 92
  • София
Данаека, на Жорко давам Имунобор сега, пи и вашия.. Той сега е на Панцеф и давам и грин тус още, но още кашля гадно, вече месец:-(  аз не мога да пия за имунната заради пустото ми хашимото:-(

# 93
Въх, много съм отнесена Blush
Цветенце, честит ви двоен празник, да са ти живи и здрави мъжете Hug

# 94
  • shumen
Маги,аз от Имунобора не съм доволна.Направихме два курса с него и на двата се разболя и пи АБ.Надявам се сега с тоя да остане само с хремата,без да се стига до АБ.

# 95
А не е верно, че всички боледуват. Мен например от такива смешни грипове не ме ловят. Ако ще е- да е на умирачка  hahaha

# 96
  • София
До преди Жорко да тръгне на градина не боледувах толкова, откакто тръгна е някакъв безкраен празник..детето ми не знаеше какво е кашлица, буквално, а какво стана...

# 97
  • Велико Търново
Феичка, честита месечинка на Вили и да е жив и здрав мъжо ти, че да ви гледа  Laughing  bouquet
Лилка, гадно звучи тази киста, но дано бързо се възстанови.  Hug
Магнитче, аз към края на бременността, а и няколко месеца, след като родих, пиех Пренатал на Джеймисън. Много доволна останах и пак смятам да си взема. Ок са и за кърмачки.

# 98
  • NE
Да не кажа голяма дума, но не съм била болна от никакъв грип или настинка повече от година, но се пазим много. В смисъл че не го събирам най-вече с деца и избягвам разходки с някой. Мъжо и бабата държат фронта и не носят нищо. Уф дано така е още, че ми падат вече белите косми от главата като се сетя какво чудо беше когато се разболя Вили и рева буквално денонощно.

# 99
Магнетче,аз като,че ли останах доволна от вит. на Допел хертс ,пиех ги докато кърмех и не съм боледувала сериозно,пък и намалиха косопада.То при мен положението беше плачевно  Confused
Да оздравяват всички болни Heart Eyes

# 100
  • Сливен
Да не кажа голяма дума, но не съм била болна от никакъв грип или настинка повече от година, но се пазим много. В смисъл че не го събирам най-вече с деца и избягвам разходки с някой.
Дано това не ви изиграе лоша шега след време. Според мен многото пазене разнежва децата, но това пак казвам си е мое мнение. Дано да са здрави децата.
Хубава нова седмица на всички  Hug

# 101
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси за жалост според както сочи науката си права .. имам такива ярки примери за деца, които от страх, изкуствено се изнежват, че чак е страшно .. едните ни приятели като ги питаш как е детето им, обикновено отговора е: добре е, болна е Whistling Whistling

ох изкарахме кошмарна нощ изкарахме .. първо не можех да заспя, после ми беше горещо, накрая Ема реши да си излиза от кошарата, та я взех при мен в леглото и после през остатъка от нощта се борих да не падна от леглото, понеже тя трябва з-а-д-ъ-л-ж-и-т-е-л-н-о да спи натисната в мен, да не да избягам някъде иии тая сутрин няма да ви казвам точно в каква "блестяща" форма съм Tired Tired

# 102
  • При моето слънце
Добро утро  Hug
Мецо, много позната картинка, само дето Мишо иска и да са му отвити краката  Crazy А тъй като спи между мен и баща си, сме открити и ние.
Подкрепям мнението на Рокси (за пореден път). Имам пример с момченцето на първия етаж, колкото Мишо е. Записан е на градина, но не ходи, защото бил постоянно болен. Но не е събиран изобщо с деца, винаги е бил с майка си или с прабаба си (която в момента го гледа). Тъпото е в момента, че детето не знае как да играе с децата, стои си вкъщи пред телевизора, за да не се разболее естествено, а и баба му, освен да го обгрижва физически, по друг начин не може да му помогне. За мен това не е в полза на детето. Но родителите само си решават как да си гледат децата, сигурно и аз съм крива за някого  Mr. Green
Мишо си е отново вкъщи, от събота го мъчи някаква суха кашлица, днес вече е и с хрема. А аз имам работа за целия китайски народ.
Хубав понеделник на всички и бъдете здрави  Hug

Последна редакция: пн, 08 дек 2014, 09:47 от petiofi83

# 103
  • В къщурката на хълма на феите
Петьофка има и по-кофти вариант - когато детето е социално и комуникативно, обаче не бива събирано с деца, понеже навън или е твърде студено или твърде горещо и тия твърде "екстремни" температури са всеки божи ден ..

# 104
  • до едно тепе
Магнет то биозин мамата май се води имуностимулант. От коластра е по принцип. Не знаех, че не трябва заради хашимотото да пием такива неща ooooh!  Трябва май да си направя списък с въпроси за ендото Rolling Eyes
Набоцкаха ме,сега чинно ще си чакам резИлтата. Следобед съм при личната да видим какво ще правим с тая кашлица. Ще заведем и малчо да го чуе и него, и мъжо и той ще се нареди на опашката. Страшна картинка сме вкъщи ooooh! Всеки си кашля в неговия си ъгъл Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт