Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 764
  • 706
  •   1
Отговори
# 45
  • NE
Поспаланчо Аз с кашлица и бременна се церях със сироп Стодал и за ден ми се размина. Бързо оздравяване. Hug
Яже Май под елхата Вилито ще намери едни Атипаски. Mr. Green

Аз се радвам, че Вилито прояви желание да спи нощем в кошарата си, макар това да ми коства размъкване оттам до леглото, но няма възможност да я прилепя до нас. Така успя да се научи да се отдалечи от мен за нощта поне и да го взимам само за едно бързо мляко. Плюса за мен е че спя по-добре защото се намествам както ми е удобно.

Честит имен ден на Ники на мама Лилка и Ники на мама Теди.  bouquet

# 46
Добро утро!

Поспалане на теория да , ама мойто неще при нас! Само с гушкане се унася, дано отмине и тоя период .
Снощи се буди на всеки час, но поне беше тихо и без ревове.
Поспаланче на мен за кашлица в последните месеци много ми помогна Тавипек иначе мислех че ще родя по рано от зор! 
Зсбравям да ви кажа , че качих снимки Simple Smile

Скрит текст:
Имам един проблем , който не е по темата , но се надявам някой да помогне!
Чета ви и пиша от телефона (затова има толкова грешки понякога) , че не мога да се добера до лаптопа.
Но и да можех не мога да си вляза в профила, заради грешна парола . Опитах всички които по принцип използвам , но не става. Опитах и от телефона да я сменя , но ми иска текущата . И сега ако изляза от профила в тела няма влизане. Опигах с имейла да променя паролата (нали има опция за забравена п. но не става пак ....

И щях да забравя ...
Честит имен ден на малките ни именничета да са живи здрави , много щастливи , палави и игриви!
Големиге , ако има и те да се чувстват поздравени!

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 10:25 от S@NDR@

# 47
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Пожелавам им най - вече здраве, много късмет и щастие.

# 48
  • Sydney
Честит Имен Ден на всички Ники, Никол, Николчета и тнт Кольовчета... и моя мъж е именик, и баща ми рожденник, и на тази дата се "запознахме" с мъжа ми, и на тази дата съм си взела книжка (не жълтата де), и е празник на Бс (въпреки, че не ми е любимия град, съм родена там), и е празник на моряците (свекито е такъв)... и тъйййй
Хубав празник Simple Smile

# 49
Е, ти па нищо не празнуваш  hahaha

# 50
  • NE
Бени Честити поводи за празнуване.  bouquet

# 51
  • София
Честит Никулден на всички именници в темата- малки и големи и извън нея!

Ще готвите ли рибка? Аз да, но филе, че друга не понасяме домА.
Моето момче не е добре и от днес е на антибиотик, един месец влачи кашлица и сополи и вчера сефте докторката изписа АБ! Чула находка и сливиците били зле, та като пие сега АБ ще го видиме на УНГ..

На беба махнах буйките, не можеше да ходи както трябва с тях и сега с найкчетата си стъпва перфектно, поръчах още едни следващия номер и друг модел де,да има.
Тя милата не закусва твърда храна, цока, но после обядва, за следобедно давам кремче или кисело мляко с нещо, на вечеря супа, после пак цока...

# 52
  • Габрово
Честито на всички именници, бургазлии и всички професионално празнуващи ... и специално на Бени  Mr. Green  bouquet.

Иглика от тази сутрин е с диагноза скарлатина.

# 53
Честит празник на всички и от мен, бъдете живи и здрави  Hug

# 54
  • При моето слънце
Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете здрави, щастливи и обичани   bouquet
Иве, от къде туй чудо? Бързо оправяне  Hug една шарка отметната.

# 55
  • NE
Ивапче Леко минаване на скарлатината.
Магнитче Бързо оздравяване на Жорко. Можеш ли да покажеш какви найкове има Лили?
Сандре Хм пиши на админ.

# 56
  • Габрово
Иве, от къде туй чудо? Бързо оправяне  Hug една шарка отметната.

Знам ли  newsm78. Като премислям, от градината най-вероятно ще да е, инкубационният период е до 2 седмици. Тя от миналия петък не е ходила, та може да е пипнала заразата преди това.
Уви скарлатината не създава имунитет.

# 57
  • до едно тепе
Ивапче да я преборите бързо. Мдаа тя се причинява от бактерия и се лекува с АБ. Те в градините и яслите си върлуват скарлатината и варицелата пролет и есен здраво.  ooooh!
Ние релаксираме от единия РД докато стане време за другия. Слав както обичайно си спретна редовната съботна истерия до посиняване Confused Кога ли изобщо ще спре да се тръшка не ми е ясно, но силно се надявам да е скоро, защото луднах яко напоследък ooooh!

# 58
  • Sydney
Е, ти па нищо не празнуваш  hahaha
хич  Laughing
Flower Fair  Hug
magnet_for_happiness бързо да минава  Hug
ivap ехеее, бързо да се оправя
pospalancho аз в такива истерични периоди просто ми иде да я откъртя Sad

# 59
  • В къщурката на хълма на феите
Петьофка за жалост срещу скарлатината няма имунитет - колкото пъти я срещнеш толкова пъти може да те подгони Whistling

Общи условия

Активация на акаунт