Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 754
  • 706
  •   1
Отговори
# 30
Поспалане, честит ти именник, да е жив и здрав и много послушен!   bouquet

# 31
  • Sydney
някои не искат да спят.... моето ако не спи, става отвартно  Shocked

в раницата не знам какво е имало, не попитах  Rolling Eyes

# 32
Айде и аз да се разпиша Simple Smile

Поспаланче,прекрасна коледна тема.Браво на точицата,все така да расте и сърчицето да тупка под твоето.Да ти е жив и здрав именникът,само с хубави думи да споменавате името му

Сандре,и ние сме така с неспането през нощта.Не знам какво и става на Дари,тя никога не е имала проблем с нощния сън и като си легне към 22 се събужда към 8-9ч сутринта.Тази нощ имахме бебешка дискотека от 1 до 4:30,заспива в мен,като я оставя в леглото се разбужда и повтаряхме утражнението безброй пъти.Много се изнервям от цялата тази работа

Зузи,дано като направят годинка да си проядат добре дечицата,дет се вика още малко остана. И ние единият ден ядем,на другият не особено добре,опитвам се да не се ядосвам доколкото е възможно

# 33
  • Габрово
Поспалане, да ти е жив и здрав именника и славен като името си   bouquet.

# 34
Поспаланче, честит ви двоен имен ден, здрави и засмяни   Hug  bouquet
Само толкова, отивам да уча!

# 35
  • NE
Поспаланчо Благодаря за темата. Много е хубава.  bouquet
Честит имен ден на вас двамата със Слав. Със здраве и късмет да си носите имената.
Честита лентичка. Hug
Сандре Аз вече 10 месеца размъквам от кошарата до леглото за сук-сук и това по 10 пъти на нощ. Но това с плачкането вероятно е от задаващо се зъбче.
Маги Дари не се успокоява когато я накърмиш? Аз доста пъти играх умрЕлата лисица и действаше, но имало е и по час дискотека.

# 36
Ние сме имали по 4ч дискотеки няколко пъти вече...ужасно е. И Радина имсше хубав нощен сън, беше спряла и нощното ядене, но ето. Тази вечер мъжо каза, че видял още един избил зъб и мисли, че е кучешки,но дребосъка не дава да видя или пипна. Следобед и вечерта яде нормално..пу пу

# 37
  • shumen
Алексче,ако е в нас и аз го укротявам понякога,но в яслата няма кой да се занимава с него и да го моли.Най-интересното е,че там като не спи,в нас издържа до 21.30-22.00,а днеска уж спал,а сега заспа още в 21.00 и то без да ни прави на маймуни.
Меци,и при нас се оказа,че е било за два дни това неспане поне засега.Днеска сам си легнал и заспал в яслата.Явно двата дни не е бил толкова уморен и затова или пък е бил превъзбуден.
Маги,о ние и сега от време на време имаме среднощни дискотеки,че понякога и по час-два,но и аз като Зуза се правя на заспала и понякога минава.

# 38
И аз тук да се разпиша.

Аз май трябва да подновя приема на вит.Д.Нашата фонтанела е доста голяма все още.Последния път даже и по предния месец  педи не я пипна. Не сме дебели 10кг ,имаме зъби (2),ядем в несвяс сиренце и като споменах ядене да се оплача.Ще си кажете таз е луда ама.......и това не е работа.
Мойто дете все е гладно мира нямам.Нямате си наидея колко е ужасен .Изяде ли се полагащото което не е малко(и да питам с колко сухара хапвате попара?).Ние сме с 4 и останалото.Изява се и се почва мрънкане.Това се издържа.Обед яде и ние хапваме но изява си неговото пищи врещи реве хапка не мога да сложа ака не му се даде нещо странично.Ужаса е вечер всичко изброено +още куп дявотии .Последна е ял към 18 ние вечеряме 19-19:30.Почва се пак Вече не презнава корички след топване на малко хляб и ориз подходяш за него в сосче на манджичката.Хляб подаден директно се запраща  врещейки на земята.

Поспаланчо де сте живи и  здрави.

Хайде лека че утре ще ставаме християнче и ще е дълъг ден

Лека вечер!

# 39
  • shumen
Лилка,Дени е по голям,но яде попарата с 3 сухара.
Аз пък забравих да ви кажа тази вечер какво ме втрещи в нашата ясла.Отивам да взимам малчо и отварям шкафа му и гледам само долнище на пижама и то прилежно сгънато в шкафчето му,Излиза лелката и е питам за горнището и тя ми вика ей сега и го носи и е попитах това долнище защо е тука и то сгънато и познайте....ами каза,че не ги ползвали и затова.Било много топло вътре и децата спели по памперс или боксерки и затова.

# 40
  • Велико Търново
И на мен ми прозвуча като пълна глупост това със сиренето и за пореден път се убеждавам, че се чуди за какво да ме обвинява. И понеже няма реална причина, започва да си ги съчинява. Не знам дали се сещате, че същата ми обясняваше как като не оставям Тони в кошарата да си играе, няма да може да се изправи. После пък, тъй като не одобряваше решението ми за по-късно въвеждане на жълтък, започна да ми натяква, че детето е много бледо и вероятно има анемия, защото не давам жълтък. С кеф да я фрасне с нещо човек.  ooooh!

Поспаланче, благодаря за хубавата Коледна тема  Hug И да ти е жив и здрав именикът!  Heart Eyes
Феичка, разпилява ги от носене. Все едно няма нищо на крачетата. Продължавам да съм много доволна Simple Smile
Ох, Лилка, и твоето не е работа. Ако му даваш да ръфа някое парче ябълка дали няма да мине номерът?
Мецанке, нали имаше подозрения, че на Ема превъзбудата идва от терапията?
Принцеске, не се тревожи. Следващите няколко години къщата ще почака  Laughing
Смуси, дано не се повтаря  Hug

И Тони от 2 нощи е ужас със спането. Заспива трудно, с час-два люшкане, после се буди често и иска да я гушкам. Обаче не заспива, а блее. И така 2 чАса.  Crazy

# 41
Ох не ми стига средношните приспивания, ами днес направи една дрямка от 19:30 до 20 ч и после играхме до преди час, уж заспа добре и преди малко пак се размрънка.Не иска да суче , дадох малко вода да видим до кога ще изкараме...
Направо не ми се заспива като знам какво ме чака

Дано им минават тия периоди на дечицата, че е много гадно!

Феичка ако има зъб ще съм доволна и поне ще знам причината, ама за сега нищо не се знае!

А за оревхзбуждането, наистина после става по трудно, при нас е рев че му се спи, а не миже да заспи.

Лилка аз няклкко дни давах с 4 сухара и ги изяждаше, но му ставше тежко и единия път като се потъркаляхме малко по-късно и повърна.Сега я правя с 3 и е добре.

# 42
Добро утро!
Благодаря за темата!
Вчера пихме още 1 инжекция и се надяваме обривът да не се появява отново. Иначе вчера вечерта имахме служебно парти и се позабвлявах. Само дето в 07.30 сутринта Миа ме събуди, но няма как така е с дете

# 43
Честит имен ден на Ники на Лилка и Ники на Теди.

# 44
  • до едно тепе
А добро утро.
Честит Имен Ден на малките ни именници, а и на големите, ако има такива! Много да са здрави.  bouquet
Благодаря ви за пожеланията  Hug
Периодите с неспане ще минат и заминат. Бих ви посъветвала когато са в такъв период да ги взимате да спят при вас вместо да се разнасяте по цели нощи. Ние още си спим един до друг. Кошарата му е опряна на нашата спалня и решетката е махната. Когато нещо не му е добр еили е превъзбуден и се събужда си идава сам да го гушкам. Като се успокои пак сам си ходи в неговото легло. Пролетта ще трябва да се отделят с баща му в детската и силно се надявам да мине безболезнено Confused
До вчера гърло ме боля, днес ме гепи и кашлица. Мъжо ми е лепнал неговия вирус. Само се моля да не се стига до АБ, че съм точно в най-критичния период ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт