Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 753
  • 706
  •   1
Отговори
# 15
  • shumen
Поспаланче,честит имен ден на Слав и на теб.Да сте живи и здрави.
Петьофка,дано да не е такъв студ и да дочакате да запалят светлините на елхата,а и зарята.

# 16
  • до едно тепе
Може Дани може. Колкото са по-уморени и превъзбудени толкова по-трудно заспиват после.
Петьофка аз по принцип алкохол не близвам. Не ми върви сега да се уча. Като студенти мъжо ме лекува веднъж с греяна ракия и ми стана зле-от 3 глътки ми се въртя половин час кревата Laughing
Утре ще ни е натоварен ден-2 рожденни дни и мъжо се прибира от командировка по нощите. Ама като знам, че сме на РД вечерта и като нищо ще си дочакаме подаръците  Laughing Laughing
Малчо поръча на татко си да му купи човек и един за мама и един за татеее. Та така 3 човека ще чакаме утре Joy Joy Joy Уникално ги навръзва малкото зверче. Laughing

# 17
  • В къщурката на хълма на феите
Не може на обяд да не спи,а вечер до 21.30-22.00 да ме разиграва и да не иска да ляга.
ох, не може ли .. да не те стряскам, но това не е научна фантастика .. Ема ми направи два поредни дни да стане в 8:00 и да си легне в 23:00 без секунда да е спала през деня, бях изпаднала в ужас, че си премахва следобедния сън Whistling ooooh!

# 18
Лия също ми отказва следобедния сън и съм се видяла в чудо.

# 19
  • Сливен
Хайде и Ивайла в кюпа на отказващите следобедния сън. Вече събота и неделя не я слагам на обяд, за да може към 21-22ч. да е заспала, а през седмицата спи на яслата, но вечер ни прави на маймуни до 12ч. вечерта. Много кофти, според мен кипят от енергия, а зимата няма къде да я изразходват. През лятото бяхме до 21ч. навън и такъв проблем нямахме със следобедния и вечерния сън.
Честит Имен Ден на Слав и на другите ни именици, ако имаме такива   bouquet

# 20
  • shumen
Момичета,недейте така.Аз тъкмо си мисля дано да е нещо моментно и да започне да спи пак на обяд в яслата,че иначе ще полуди госпожите,а и мен покрай тях.

# 21
  • София
Ха добър ден и от мен,

Ние сме добре. Малката е на ясла, аз и мъжО на работа. Малката за сега крета ама да видим до кога.

Вит.Д - давах до лятото. След това цяло лято грам не съм дала. Зимата кога давах, кога не. И малко преди годинката фонтанелата и се беше затворила.

За сиренЬето - хахахаха няма нищо общо с разстежа на зъбите. Всичко си е индивидуално.

На моето дете първият зъб му изби на 24 декември 2013 г., а в момента вече сме с 12 изцяло излезли и 1 избил крайчец на кучешки. Нито бързам да и избиват....нито се притеснявам.
На кумата на детето първите 2 зъба ей сега му избиват ( 1 г. 2 м. ).

Поспаланче - Мерси за темата. Все така добре да си расте точицата. И честит празник.

Меци - честито на Емка за зъбчетата. А дано следващият месец е Вашият.

Зузи - и ние имахме едииииин дъъъълъг период на неядене и дори и сега.....направо се чудим с какво да я излъжем да яде.

Сигме - за яслата.....нашата е 490 лв. за целодневно и до момента съм доволна. Ние няколко месеца подред плащаме половината, че малката с тея боледувания връзва 2 седмици болест вкъщи и така ни приспадат от таксата.

Бени - Браво за изследванията. А какво стана с чантата - видяхте ли какво има?

Дани - възможно е да се превъзбужда и затова да не иска да спи. И малката е така от няколко седмици и откачам и не мога да разбера къде е проблем. Наядена, преобута, преоблечена, сложена в леглото - пие си АМ и става и почва да дивее.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 15:29 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 22
  • shumen
Алексче,все едно описваш нас.Моя прави точно както твоята Елиана.Всичко е ОК и легне ли край-започва се едно ставане,игране и какво ли още не,и накрая докато не се умори не заспива.В яслата казват,че лягал,но пък не спял,а само лежал.Лошото е,че вече не иска в неговото легло и спи на голямото,а там има поле за действие и става по 10000000 пъти докато заспи и ако аз легна също ставам толкова да го оправям,защото ако не я ще падне,я ще ме орита.

# 23
  • Варна
Пу за мен  Flutter

Поспаланчо, да сте живи и здрави с малчо и честита ти лентичка  Hug

# 24
Алекс, в коя ясла сте?

# 25
  • до едно тепе
Оуу Либре честита премяна.
Днес си личи колко ми се работи. Хиич ама хич Crazy

# 26
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане явно мокър шаран ме е блъснал в главата, понеже от 3 поста насам се каня да кажа: честит ти именик! да ти е жив и здрав, една идея по-спокоен и послушен и много, много да ти помага, когато стане батко! Hug

оф и аз си го мислех същото, че не си хаби енергията като хората, обаче вече не съм наясно какво трябва да се случи, че да я изразходи тая нейната енергия .. силно се надявам, че ще разбере необходимостта да си ляга по-навреме и ще спре да протестира, понеже при нас и този момент го има - наумила си е явно, че колкото по-ужасно се държи и колкото по-късно си ляга, това ще й спести яслата, само дето неЙ познала Crossing Arms Crossing Arms

# 27
# 28
 Whistling
Примък.
Честито на именниците!

# 29
  • София
Алекс, в коя ясла сте?

Сигме,

В Славейче, при нас на ул.Росица.

Дани,
Ами при нас малко я укротявам с Маша и Мечока да и пусна на телефона и да лежи и да гледа ама аз така заспивам, но тя след това продължава да си дивее из леглото. Снощи и се скарах и като по чудо заспа към 21:30 ч.

Общи условия

Активация на акаунт