Мамите от ИБ елхите вкъщи сложихме и подаръци с децата под тях ще чакаме :)

• 21 762
  • 706
  •   1
Отговори
# 60
Честит имен ден ан всички празнуващи!Да сте живи и здрави!

Ние се разминахме с АБ.Засега ще давам червена боровинка 20 дни и после пак ще пуснем стерилна да видим дали сме преборили гадовете.Ще правя вани и със смрадлика и дано има ефект.От днес и аз съм с болно гърло.Май ММ ми го лепна,че и той е доста болен.Имах и течащ нос,но сутринта си капнах клеева тинктура чиста(няма такъв ужас),но сополките ми спряха от раз.Инъче тази нощ спахме добре,но сложих снощи свещичка вирбокол по препоръка на доки.Дари се събуди в 6,цока и заспа чак към 7:30.Спа до 11:30 и съответно днес режимът на всичко ни е много шантав.Закусихме на обяд каша 140 гр с 300 зора,ама какво да направя,колкото толкова,нали е сложила все пак нещо в корема.Лекарствата ги даваме с 300 мъки,то не е дърпане,то не е чудо.Доки каза,че трябвало да пием много вода по 500-600 мл,ама тя в ред ли е,аз едва 100 мл успявам да пробутам с хиляди усилия.

Цветенце,крмя я душко,ама и това не я успива като се ококори,нещо яко и се променя режимът на спане

Яже,
хич не я слушай твойта свеки,да си гледа работата.Перфектно си гледаш детето

Зузе,
айде да избива зъбчо и да се кротне детенце Simple Smile

# 61
  • При моето слънце
Признавам си без бой, че нищо не знам за шарките. Нямам спомен да съм карала някаква (според майка ми каквото е имало в градината, съм си го отглеждала и аз), а и Мишо все още нищо не е прихванал.

# 62
Освен на шарки в градините има бум и на въшки.

# 63
Боже, Маги, с тези 140 г каша сте отличници, аз такова чудо не съм виждала Mr. Green Само вечер и нощем пие по 240 мляко, твърдата ни храна е макс 20 лъжички, което ще рече 1/3 от бурканчето с храна от кухнята Mr. Green

Сандре, мога да си заложа главата, че от зъби е това чудо, и Радина беше така. Търпение, ще мине.

Мен ме болят сливиците пак, направо ми се срина имунитета след бременността, не съм боледувала от 10 г поне, а сега за 2 месеца, 2 пъти ooooh! Мажа с гранофорин, смуча хомеожен и се моля да се размина с гнойта и АБ.  Praynig

И накрая, но не на последно място - честит празник на всички празнуващи! Живи и здрави!   bouquet

# 64
Зузе дано има зъб след тва будуване, поне да не е за нищо!    Mr. Green
Маги каква чесрвена боровинка ще пие Дари и защо трябва да пие много вода че ми стана интересно?
Влади и той не пие много .
Бени честити празници, много поводи си имаш  Wink

Оправих си проблема с паролата!

# 65
Цоп в новатани тема, Поспалане, благодарско и цунки на малкото човече в коремчето и на Слав за празника  Hug
Иве, бързо справяне с шарката  Hug
Зузко, бързо оздравяване  Hug И аз не съм боледувала така през живота си  ooooh!
Всички други болники деца да се оправят бързо  Praynig
Яже, първото зъбче на Деница се появи на 10м и 27 дни. Съвсем нормално си се развива твоята Тони, просто явно е твърдоглава като моята  Mr. Green Сега има едва десет зъба, сега я мъчат кучешките и долу и горе и предните резци отстрани, е, няма излизане, бре  Joy
Моменце,  съвсем нормално си възприемате лъжицата  Mr. Green Ще свикнете постепенно с хапването, а и всичко постепенно се нарежда и с кърмене и ядене  Hug
Ами за сега е това, друго се не сещам  Mr. Green
П.П. Честит празник на двете ни Никита  Hug

# 66
  • Варна
Честит Празник ! Да са ни живи и здрави именниците ! Баща ми е Николай, след малко ще ходим на гости, друго си е мама и тате да сготвят и да те посрещнат  Heart Eyes Обожавам времето, което прекрвам с родителите си, дано и Насето някой ден толкова да ме обича Simple Smile

# 67
Здравейте!
Набързичко не съм чела паследните две странички,но да честитя

...на всички малки и големи именници със здраве да си носите имената много късмет и успехи в живота.Наздраве!

Честит празник на банкери ,моряци ,търговци!
Честит празник и на бургазлии!

Нашия именник е вече християннче.Представи се малко ревливо в църквата ,но не беше спал.В заведението където се черпихме за негова здраве е представи идеално.
Почерпете се

# 68
  • Sydney
Освен на шарки в градините има бум и на въшки.
и коклюш  Shocked
лилка Честито Християнче и именяче Simple Smile

# 69
  • София
Бря и коклюш ли?! Пфуууу! От една страна добре, че не е на градина и няма изгледи скоро да е.

Лилка, честито ви християнче Simple Smile

# 70
Иве да минава бързо и леко !

Лилка честито християнче!

# 71
  • shumen
Ивапче,да минава бързо и леко шарката.
Поспалане,дано се разминеш с АБ.
Сигме,и аз чух за въшки и добре,че моето е момче и му е къса косата,че от време на време го проверявам,че не се знае какво може да пипне от яслата.
Лилка,честит имен ден на Никола и честито християнче.Да е жив и здрав и много да ви радва.
Честит имен ден и на Ники на Теди.
Меци,как е Теди?Май от деца няма време за форума и ни забрави.
Маги,да се оправя скоро Дари.

# 72
  • Велико Търново
Честит имен ден на всички малки и големи Николайчовци и производните им   bouquet
Лилка, да е живо и здраво християнчето  Hug
Поспаланчо, да ти минава скоро и да не се влошаваш  Hug
Сандре, много сте хубави  Heart Eyes

# 73
 Поспаланче  - bouquet прекрасна е предколедната ни тема , честито на именниците ти на патеричка и браво за добрите новини от прегледа  Heart Eyes. Аз за кашлица пих Мукоплант като бях бременна.
 Честито на всички именници и празнуващи   bouquet. И ние бяхме имен ден на свекър ми , а моят мъж продължава да празнува - имам чувството че освен празник на града , тук всеки втори е именник  Mr. Green.
 Лилка - честито ви малко християнче , важното е че в заведението сте си изкарали добре, в църквата повечето поревават  Crazy. И Дафина в този период отказа да яде хляб ,тогава май вкарахме кашкавала  Joy, че само ни гледаше в чиниите .Сега като яде почти всичко няма да казвам по колко яде вечер, имам чувството че ще се пръсне , чак пищи ако не и дадем нещо .Сутрин и през деня не е така  Crazy.
 Ивапче - да мине бързо и леко скарлатината при Ика. И аз нямам спомен за боледуванията ми, майка ми казва ,че сме ги карали всички градински.
 Моме - за захранването забравих да кажа ,че аз в първите няколко месеца слагах в пюретата кърма .Особено на картофа , че поема  Mr. Green .Дафина харесваше зеленчуците , плодовите пюрета ги плюеше.Кашите също много ги харесваше,особено оризовата , но само в началото .
 И на Дафина сънят и се развали рязко след деветия месец , първите два зъба почти не ги усетихме , ама следващите десет - всичките  Joy.Сега ги чакаме тези кучешки - някои нощи спи добре , други е неспокойна .Реве без да е гладна , гушвам я и я люшкам леко до мен в леглото , ако е в кошарата се буди през час .
 Лека нощ ви пожелавам , аз ще намеся едно бързо тесто, че съм решила утре мекици да направя за закуска .

# 74
  • В къщурката на хълма на феите
Дани днес се чух с нея да й честитя именичката и ми каза, че все още и тримата са болни и няма никакво време, но се надявам тия дни да сколаса и за форума Peace

Няма нищо да казвам за коклюша, че пак ще се счепкотим на тема ваксини Whistling

Общи условия

Активация на акаунт