От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 353
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
Да,доста е възможно за 10 дни да са се събрали прекалено много пратки за един курс.
А може и да е бил подготвен вчера рано за тръгване и да не са се класирали пратките от същия ден.

# 121
За мен дори е по-добре ако вчера получените на адрес не са натоварени, защото АСДА не си спазиха срока за доставка и един пакет ми е проблемен (по проследяване само е генерирана товарителница и не се движи).  Rolling Eyes Поръчвам от Англия много рядко, препращат ми с Еконт и за мен е по-добре да са в един курс както бях изчислила да бъдат.

# 122
  • София
Аз имах 2 пратки на английски адрес на Габиели, като втората пристигна на 5-и. Въпреки, че я бях описала (още при поръчването), в профила ми е отразена като нова пратка, описана служебно  newsm78 Много странно за първи път ми се случва. По данни в този курс пътува само първата. Ще видим, като пристигне курса, дали втората просто не е отразена, че пътува или действително пратките са били много и е оставена за следващия.

# 123
Да помрънкам и аз: За първи път пуснах поръчка до Доставка-Англия, пратката пристигна на адреса им на 11.12 и почти месец по-късно нямам никаква информация за нея. Дрехите ще ни станат малки докато пристигнат Simple Smile Сигурно е излишно да казвам, че повече няма да ги използвам и не ги препоръчвам  на никого.

# 124
  • Варна
И аз съм малко разочарована от Доставка Англия. Ползвах ги веднъж и пратката ми пристигна бързо, но системата им за известяване е много зле. Въобще не си правят труда да променят статуса на поръчките. Сега имам три доста скъпи пратки при тях и направо треперя. На сайта им стои първи курс 7 януари-планиран, а вече сме 9-ти. Кога въобще ще тръгне този курс? На всичкото отгоре едната от пратките ми беше разделена на две от Амазон и сега имам потвърждение, че е пристигнала само едната половина,'а според Амазон са доставени й двете. Лошото е, че за Варна остават май само КД Шопинг, а те са ми адски неудобни като локация.

# 125
  • Русе
Габко също имат офис във Варна. И са къде-къде по-организирани от Доставка от Англия.  Peace

# 126
  • Варна
Габко също имат офис във Варна. И са къде-къде по-организирани от Доставка от Англия.  Peace

Благодаря  bouquet! Ще го имам предвид за следваща поръчка. Явно е нещо ново. Преди май нямаха във Варна.

# 127

Благодаря  bouquet! Ще го имам предвид за следваща поръчка. Явно е нещо ново. Преди май нямаха във Варна.
+1 за Габко, страшно любезни, винаги отговарят на съобщения и много точни!

# 128
Ако не сте си получили пратка от Доставки Англия, то вървете направо в офиса им и си ги потърсете. Приятелка от Благоевград така направи и пратката и се намери. Просто не я бяха информирали, че е пристигнала, което е супер тъпо. Хубавото им е че доставят в няколко града. Може би все още си разработват логистиката и ще наваксат материала. Аз бих им дала шанс.

# 129
Габиели си изтеглиха напред планирания за 11-ти курс и днес е тръгнал камион. Явно се радват на многобройни клиенти заради промоцията. Всичките ми пратки са натоварени, имам мейли. Интересно е, че спрямо проследяването на Хермес, един пакет изобщо не е доставен, но пък Габиели ми пуснаха мейли, че е приет на депо и че сега пътува. А по проследяване има само "генерирана пратка" без движение, без да е приета на адрес.  Thinking

# 130
  • БУРГАС
Аз имам загубена пратка от Доставка Англия, само звъня в София и все ми обещава че ще види в склада и ще ми се обади. нИТО ВЕДНЪЖ НЕ МИ СЕ ОБАДИ.Аман от тях, но пусто Кд вземат вече по 2,80 на кг.

# 131
  • София
Аз така и не смених Габко, започвам годината с поръчки през тях. Предпочитам да имам смс известяване, много ми е удобно.
Бих прежалила парите, стига да знам, че пратките ми със сигурност ще стигне, и то навреме, при мен, а няма да ме мотат и разиграват.

# 132
  • Русе
И аз съм на същото мнение. Обикновено правя поръчки от 50 лири нагоре и ще ми бъде доста тревожно ако не знам какво се случва с нещата, които съм поръчала. Предпочитам да дам 20-30-50 ст. повече за килограм, но да знам, че всичко с пратката ми е наред. Неколкократно гъбките са били именно хората, от които съм разбирала, че пратката ми е доставена при тях, защото са ми пращали уведомителен мейл. А през това време информацията в тракинг сайта е сочело съвсем друго.

# 133
Здравейте,
Искам да попитам дали някой е поръчвал от Tesco Groceries и дали изобщо става доставка до БГ, защото на първата страница има инфо само за Tesco Clothing. Много Ви благодаря Simple Smile)

# 134
Теско не доставя до България храни, а само дрехи. Трябва до адрес на превозвач в Англия

Общи условия

Активация на акаунт