От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 795
  • 732
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, пиша и в тази тема, защото имам нужда от помощ и мнение. На 03.12.2014 направих поръчка с услугата "Плати вместо мен" от магазин "Debenhams"  чрез фирма да доставки http://www.ggbg.bg/. Това се наложи след като при опит да поръчам от магазина ми блокираха картата, явно не работят с бг карти. Преведох на фирмата сумата от  64.80 паунда = 165.24 лева (2.55 лева курс на Пейпал) + 6 % = 175.15 лева.  Пратката трябваше да пристигне след 10 дни, нещо което не се случи. На 31.12. след няколко запитвания от моя страна ми дойде най-евтината играчка, като им казах още на момента, че няма другите играчки. На практика никъде не се подписваш какво получаваш, защото пакетът го донесе не куриер от еконт, както заявих, а човек от фирмата. От тогава няколко пъти питам, уж такава била практиката на магазина, да идват на части. Последно миналата сряда трябваше да е в бг моята пратка, но оттогава никой от фирмата GGBG не ми вдига телефона /казаха,че ще се свържат с мен, но това не стана/. Писах на мейл, във фейсбук, звънях, но без резултат. Моля, дайте отзиви, ако някой е поръчвал с тази фирма и ме посъветвайте какво да направя! До момента не съм прочела лош отзив, но и не знам какво да мисля вече.
Значи, вие сте поръчали чрез тях , като посредник ? И те незнаят какво се случва с поръчката , направена от тях повече от месец ??? Това звучи доста несериозно от тяхна страна. Ако не е доставена досега на английският им адрес, то тогава си искайте обратно сумата, заплатена за тези недоставени неща. Верно е, че Дебенамс разделят поръчката с различни доставки понякога, но за повече от месец, със сигурност са изпратили някаква информация- изпратени ли са, изчерпани ли са, какво изобщо се случва с артикулите. Прекалено сериозен магазин са, за да не дават информация  Peace

# 181
Здравейте, аз пък съм от доволните от Доставка Англия .
Един въпрос за КД - вие попълвате ли "Формулярът за заявка" при поръчки от Германия или Англия?
мерси и хубав weekend !
Този формуляр се попълва когато използваш КД да пазаруват вместо теб (асистирано пазаруване), когато ти си пазаруваш, а ползваш само адреса им за доставка, не се попълва.
Благодаря !
Малко извън темата , кой куриер ползвате за пратки до Англия - налага ми се да върна нещо ?

# 182
някой вече получи ли нещо от първия курс на http://www.dostavka-anglia.com/ ?

# 183
Момичета, нуждая се от малко помощ. Поръчах яке от изкуствена кожа от boohoo като ползвах превозвач. Днес си го получих, но никак не бях впечатлена и бих искала да го върна. Притесняваме това, че за доставка съм ползвала английски адрес - този на превозвача, а сега, за да го върна ще ползвам личния си адрес, в БГ и ще го изпратя чрез БГ пощи. Това дали би било проблем?  Rolling Eyes

Извинявам се, ако въпросът ми е глупав, но досега не ми се е налагало да връщам нищо при онлайн пазаруване и не съм се сблъскавала с подобен проблем.  Blush
И още едно въпросче: пази се разписката за изпращане като удостоверяване по-късно предполагам?

# 184
  • Пловдив
Това, че пращаш от Бг адрес няма да е проблам, но ще е проблем, че си изтървала срока за връщане - в този сайт е 10 дни от получаването на английския адрес /зная го, защото и аз исках да върна нещо там, но в крайна сметка не успях, заради срока... поне преди 1 г. беше такъв срока/

# 185
Сега е 14 календарни дни, а доставката е била извършена на 11-ти, т.е. имам време. Предполагам гледат датата, на която клиента изпраща стоката към тях.

Змейковица, благодаря ти, че сподели информацията! Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 20:56 от Louren

# 186
някой вече получи ли нещо от първия курс на http://www.dostavka-anglia.com/ ?
Да на 17.01 -събота .

# 187
  • Варна
А някой да има информация за офиса във Варна на Доставка Анклия? Не можем по никакъв начин да се свържем с тях - няма никой на място, телефона включва секретар, на мейл не отговарят. Писах на софийския офис - пак глас в пустиня. Започвам да губя търпение. Както каза някой по-напред, дрешките на детето умаляха докато дойдат..

# 188
  • Плевен
Много се извинявам за въпроса , не съм ползвала посредник.
Мога ли да се доверя на тази фирма GGBG ? Ползвали ли сте я ?
Благодаря!

Прочетох, ще ги пробвам. Благодаря!

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 10:31 от mishkaromba

# 189
Няколко поста по-горе има споделено мнение за GGBG. Сигурна съм, че назад по страниците има и други!  Peace

# 190
Момичета, пиша и в тази тема, защото имам нужда от помощ и мнение. На 03.12.2014 направих поръчка с услугата "Плати вместо мен" от магазин "Debenhams"  чрез фирма да доставки http://www.ggbg.bg/. Това се наложи след като при опит да поръчам от магазина ми блокираха картата, явно не работят с бг карти. Преведох на фирмата сумата от  64.80 паунда = 165.24 лева (2.55 лева курс на Пейпал) + 6 % = 175.15 лева.  Пратката трябваше да пристигне след 10 дни, нещо което не се случи. На 31.12. след няколко запитвания от моя страна ми дойде най-евтината играчка, като им казах още на момента, че няма другите играчки. На практика никъде не се подписваш какво получаваш, защото пакетът го донесе не куриер от еконт, както заявих, а човек от фирмата. От тогава няколко пъти питам, уж такава била практиката на магазина, да идват на части. Последно миналата сряда трябваше да е в бг моята пратка, но оттогава никой от фирмата GGBG не ми вдига телефона /казаха,че ще се свържат с мен, но това не стана/. Писах на мейл, във фейсбук, звънях, но без резултат. Моля, дайте отзиви, ако някой е поръчвал с тази фирма и ме посъветвайте какво да направя! До момента не съм прочела лош отзив, но и не знам какво да мисля вече.
Значи, вие сте поръчали чрез тях , като посредник ? И те незнаят какво се случва с поръчката , направена от тях повече от месец ??? Това звучи доста несериозно от тяхна страна. Ако не е доставена досега на английският им адрес, то тогава си искайте обратно сумата, заплатена за тези недоставени неща. Верно е, че Дебенамс разделят поръчката с различни доставки понякога, но за повече от месец, със сигурност са изпратили някаква информация- изпратени ли са, изчерпани ли са, какво изобщо се случва с артикулите. Прекалено сериозен магазин са, за да не дават информация  Peace
Парите преведох на 03.12. и до момента имам само една играчка от 3, тази на най-ниска стойност Sad. Според фактурата и трите са платени. В сряда трябваше да дойдат пратки от Англия, но до момента не са ме търсили. Поредна сряда. Много се изнервих, мина месец и половина. Вече не знам какво да мисля, гледам положителни са мненията за тях, но аз вече се съмнявам.

# 191
Отиди днес направо при тях в Младост 3 на място. Говори с тях и си искай парите. Може и те да са виновни, да са ги изгубили. Какво чакаш още....тъкмо е дошъл поредния курс.

# 192
Отиди днес направо при тях в Младост 3 на място. Говори с тях и си искай парите. Може и те да са виновни, да са ги изгубили. Какво чакаш още....тъкмо е дошъл поредния курс.
[/quote 
Да, току-що ми казаха, че пак я няма и другата седмица ще ми върнат парите. Да отида в офиса им вторник или да дам сметка.

# 193
  • Русе
Браво, поне са коректни да ти върнат парите. Лошото от цялата ситуация е, че си се настроила да ги получиш, а в крайна сметка това няма да се случи.

# 194
Да, току-що ми казаха, че пак я няма и другата седмица ще ми върнат парите. Да отида в офиса им вторник или да дам сметка.

Супер....явно някъде по трасете връзката се е скъсала:) Може и те да са виновни, може и наистина да не са получили. Те сигурно ще си търсят парите от магазина.
Сега се регистрираш във Виза Верифайд или МАстеркард  секюъркод...ама само ако си с дебитна карта, вземаш си кода за е-пазаруване и си спокойна. Сама си плащаш и си ги пращап на  адреса на превозвача

Общи условия

Активация на акаунт