От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 320
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Предполагам да, тъй като днес е работен ден в Англия.

# 496
  • Англия
Здравейте, за първии път ще поръчвам с доставчик. Има ли фирма, която събира поръчките от няколко магазина и ги доставя наведнъж до България или всяка поръчка се праща отделно?

# 497
  • София
Здравейте, за първии път ще поръчвам с доставчик. Има ли фирма, която събира поръчките от няколко магазина и ги доставя наведнъж до България или всяка поръчка се праща отделно?
Ако поръчките ти се доставят при превозвача до пускането на камиона, се плаща общо тегло, ако са в различни камиони, всяка се таксува поотделно. Peace

# 498
  • Англия
Благодаря,това при всички превозвачи ли е практика?

# 499
  • София
Благодаря,това при всички превозвачи ли е практика?
Някой имат опция за задържане на пратките , за да пътуват заедно, но не съм я ползвала и нямам идея как е заплащането.

# 500
Имаше една, която предлагаше да събира всички пратки в рамките на месец и после да ги праща, но май караше за нещо от сорта на 4 лв на килограм и имаше и някаква допълнителна такса за обработка. Не мога да се сетя точно за името, uk-нещо си беше. Ще си прегледам и-мейла, веднъж возих с тях, дано не съм изтрила писмата.

ПП. Проверих, UKshopping се казва фирмата, но до 3 килограма вземат 12 лв, след това - по 4 на кг. Тези пратки направо златни ще излязат.

Последна редакция: сб, 26 дек 2015, 18:54 от Дидичка

# 501
Здравейте мами,
Искам да си пазарувам от английския next.co.uk, кажете кой посредник да използвам да ми ги поръча?

# 502
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете ГГБГ как процедират с отбелязването на пристигналите при тях пратки? Имам една пристигнала на 30 при тях, но не е отбелязана.

# 503
  • София
като имат повече даже ги и пропускат.
точно преди коледа от 5 само две бяха отбелязали, накрая всички дойдоха накуп.

# 504
  • гр. София
Аз също имам пристигнали при тях пратки, но още нямам мейл от тях. Видях, че вече са планували първите курсове от Англия и Германия:

Курс   Статус   Тръгване      Дата на пристигане   Курс Статус   Тръгване       Дата на пристигане
1   Плануван   10 Януари '16   13 Януари '16       1   Плануван   8 Януари '16   11 Януари '16

# 505
  • София
Благодаря!
Снощи ми изпратиха мейл Simple Smile

# 506
Здравейте! Бях поръчала едни обувки+книжка,но после размислих и анулирах поръчката.След това поръчах други обувки. Днес с изненада установих,че имам пътуващи 2 пратки с различни курсове на Габко.
 Установих също,че в първия е само книжката от първата поръчка,която анулирах и която въобще не ми трябва и не знам защо е изпратена,след като съм анулирала поръчката. Дали има начин да се разбера с тях и да не я вземам ..?

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 23:41 от sasi6

# 507
  • София
Ще трябва да си платиш за доставката май. Попитай ги, но не виждам какво могат да направят.

# 508
  • София-Младост
Ще трябва да си платиш за доставката май. Попитай ги, но не виждам какво могат да направят.
Ако не са обемни нещата, задържи първата пратка и ги вземе заедно си мисля, че ще плати една доставка. Съобразно теглото разбира се.

# 509
  • София
Не е така. Плаща си двете пратки поотделно, но само веднъж се разхожда до офиса им. Това е задържането.

Общи условия

Активация на акаунт