От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 281
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вие сигурни ли сте, че се дава информация за пратки, пристигнали в склада в ДЕ? Наскоро се рових и четох из сайта, та видях да пише следното: информация за пратки от Германия се дава едва при пристигането им тук.
Аз имах пратки от ДЕ, 2 на брой, описах ги за по-сигурно, и двете бяха отбелязани в профила ми и получих и мейл за тях още при пристигането им в склада в ДЕ. Дори се учудих и писах тук, именно заради инфото от сайта им. Но пък после се придвижиха до БГ със скоростта на умрял гол охлюв...

# 91
Габиели ще имат промоция до 31.03.2015. Транспорът от Англия ще е 1,50 лв/кг.  Simple Smile

# 92
 newsm10 браво на Габиели!

# 93
Здравейте, искам да поръчам нещо от forever 21, но не намирам фирма превозвач, която може да превозва от Англия за България за този магазин. Вие знаете ли такава, ще ми бъде много полезно!

# 94
Здравейте, искам да поръчам нещо от forever 21, но не намирам фирма превозвач, която може да превозва от Англия за България за този магазин. Вие знаете ли такава, ще ми бъде много полезно!

Не мога да ви разбера въпроса ,поръчахте до превозвач и ви отказаха поръчката от сайта ли  ?

# 95

Не мога да ви разбера въпроса ,поръчахте до превозвач и ви отказаха поръчката от сайта ли  ?
Не разбирам от кой превозвач трябва да стане поръчката.

# 96
  • Русе
Ще ми дадете ли мейл на Yodel? Нещо не мога да се ориентирам из сайта как да се свържа с тях...  newsm78

# 97

Не мога да ви разбера въпроса ,поръчахте до превозвач и ви отказаха поръчката от сайта ли  ?
Не разбирам от кой превозвач трябва да стане поръчката.

Избираш си превозвач от първа страница на темата, поръчваш от forever 21 до адреса на превозвача ти и чакаш! Това е!  Peace

# 98
Ще ми дадете ли мейл на Yodel? Нещо не мога да се ориентирам из сайта как да се свържа с тях...  newsm78

Контактът с тях е по телефона или през сайта им. Не виждам мейл.

# 99
  • Русе
Да, точно защото се осъществява през сайта и не можах да разбера точно как, та питах. Докато се чудех как да се свържа, обаче, пратката ми бе доставена. Въпроса е, че през цялото време в сайта на Yodel не се отразяваше абсолютно никаква информация и движение, само едно "Invalid Parcel Number" и толкоз. И това в продължение на 3 дни. Шантава работа.  ooooh! Никак не ги харесвам!

# 100
  • София
Вие сигурни ли сте, че се дава информация за пратки, пристигнали в склада в ДЕ? Наскоро се рових и четох из сайта, та видях да пише следното: информация за пратки от Германия се дава едва при пристигането им тук.
Да, много отдавна се дава информация за пратки от Германия. Аз винаги получавам!
И аз винаги получавам информация когато пратката ми е получена в склада им в ДЕ,кога тръгва за БГ. и с кой курс пътува.

# 101
  • Варна
СПЕШНО СЕ НУЖДАЯ ОТ ПОМОЩ!!!!
Купих нещо от Бранд Аллей,платих с пей пал,получих го днес,НО СЕ ОКАЗА С ЛОШО КАЧЕСТВО И ИСКАМ ДА ГО ВЬРНА,защото ми струва над 300лв
Взех го чрез превозвач,сега искам да го вьрна...КОЙ Е НАЙ-БЬРЗИЯ НАЧИН ДА СТИГНЕ ДО Англя....

С какво да го изпратя,за да стигне там до 11.01.15....
ПОМОГНЕТЕ МИ

# 102
С български пощи е най-бързо и най-евтино, пусни още първия раб. ден след Нова година.
Може да поискаш някаква компенсация от продавача, заради лошото качество. Едва ли ще ти признаят транспортни разходи, защото си посочила англ. адрес. Може да опиташ, но това ми се струва доста безперспективно.

# 103
  • Варна
Благодаря

# 104
  • София-Младост
Габко- От 22/23.12.2014г. до 06.01.2015г. вкл., склад DE няма да работи и приема пратки.
Сега го видях това, а съм поръчала нещо до адреса им в Германия...Ако DHL отидат на 5 или 6.01. и не намерят никой...дали ще има проблем според вас  newsm78
Тъкво се зарадвах, че имат курс планиран за 07.01... а те преди това няма да работят.

Общи условия

Активация на акаунт