От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 102 440
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Купувал ли е някой от www.helios.co.uk ? Искам да се достави в Испания. При регистрация ми иска код за ДДС за европейски държави. Как да избегна това.

# 271
Някой знае ли какво става с курса на Габиели, който трябваше да пристигне вчера?  newsm78 Друг път идва и започва да се раздава на предния от обявения ден за пристигане, т.е. предсрочно, а сега има забавяне. Така се надявах да получа пратката си преди празниците...  Rolling Eyes

# 272
Някой знае ли какво става с курса на Габиели, който трябваше да пристигне вчера?  newsm78 Друг път идва и започва да се раздава на предния от обявения ден за пристигане, т.е. предсрочно, а сега има забавяне. Така се надявах да получа пратката си преди празниците...  Rolling Eyes

Звъннах им току-що, казаха ми че мога да отида след 2 часа Peaceза склада в Пловдив става дума.

# 273
  • София
Габиели в София ще се местят на нов адрес, точно до зоопарка се намира.

# 274
знаеш ли от коя страна на зоопарка?

# 275
  • София
към симеоновско шосе.

# 276
  • София
знаеш ли от коя страна на зоопарка?
Ще се местят от страната на спирката на 102.

# 277
Благодаря. дано съобщят кога.

# 278
  • София
Благодаря. дано съобщят кога.

От началото на май.

# 279
  • Варна
Не открих тема за превоз от Германия и дано не бъркам, че питам тук.
Ще използвам Габко, но с немския съм много зле и ме притеснява да не объркам нещо с адреса. В сайта на Г. е описано едно, в Амазон е по-различно. Моля, някой ако може да ми разясни, ще съм благодарна.

Скрит текст:
На сайта на Г:
Name der Kontaktperson:
Liegat Log. ID 10953
НЕ изписвайте вашето име а само вашият ID и името на нашият представител Liegat Log.

Nachname/Zusatz/Adresszusatz:
на тези места изписвайте вашето име и ID, и името на нашия представител Miletic Bosko
Straße /Address:
Nimrodstrasse 25
Post Code:
90441
Ort / City:
Nürnberg
Landkreis / County:
Bayern

Амазон:

Geben Sie eine neue Adresse ein
Bitte klicken Sie anschließend auf "An diese Adresse versenden".
Vor- und Nachname:

Firmenname:
(optional - Bitte beachten Sie: Zahlung auf Rechnung gilt nur für Privatkunden, nicht für Firmen und Institutionen.)

Straße und Hausnummer:

Stadt:

Bundesland/Kanton:

Telefonnummer für Rückfragen:

# 280
  • София
Не открих тема за превоз от Германия и дано не бъркам, че питам тук.
Ще използвам Габко, но с немския съм много зле и ме притеснява да не объркам нещо с адреса. В сайта на Г. е описано едно, в Амазон е по-различно. Моля, някой ако може да ми разясни, ще съм благодарна.

Скрит текст:
На сайта на Г:
Name der Kontaktperson:
Liegat Log. ID 10953
НЕ изписвайте вашето име а само вашият ID и името на нашият представител Liegat Log.

Nachname/Zusatz/Adresszusatz:
на тези места изписвайте вашето име и ID, и името на нашия представител Miletic Bosko
Straße /Address:
Nimrodstrasse 25
Post Code:
90441
Ort / City:
Nürnberg
Landkreis / County:
Bayern

Амазон:

Geben Sie eine neue Adresse ein
Bitte klicken Sie anschließend auf "An diese Adresse versenden".
Vor- und Nachname:

Firmenname:
(optional - Bitte beachten Sie: Zahlung auf Rechnung gilt nur für Privatkunden, nicht für Firmen und Institutionen.)

Straße und Hausnummer:

Stadt:

Bundesland/Kanton:

Telefonnummer für Rückfragen:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=811608.0;topicrefid=19 ето темата.

# 281
  • Варна
Благодаря!   bouquet

# 282
  • София
Момичета, а как процедирате, ако сте поръчвали с доставка чрез посредник, но искате да върнете артикула или да замените срещу друг размер? Възможно ли е?

# 283
  • Варна
  bouquet

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 17:48 от PyK

# 284
  • София
Не открих за dostaviam.co.uk преки впечатления, а са ми най-удобни като местоположение, от изброените на първа страница. Живея в района на Св.Троица и другия вариант са ми ggbg, заради близостта им до метростанция. Та ако някоя от вас е ползвала първите само за доставка, ще се радвам на мнение, че са ми по-близо.

Общи условия

Активация на акаунт