От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 14

• 101 841
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • София
доставят и преопаковат безплатно.
сигурно не всякакви храни, но пакетирани съм поръчвала доста.
габиели също преопаковат безплатно.
само ги предупреждавам че чакам доставка, че често пристигат в торби без никакво име.

# 586
  • гр.Варна
Има ли някой информация за Бритс Варна ? Сайта ,където публикуват информация не зарежда.Телефона, с който разполагам не отговаря(невалиден номер) Моля за актуални координати.

# 587
Има ли някой информация за Бритс Варна ? Сайта ,където публикуват информация не зарежда.Телефона, с който разполагам не отговаря(невалиден номер) Моля за актуални координати.
Обсъждахме го по-назад в темата - фирмата се е покрила. Неоткриваема е. Дори една от коментиращите сподели, че не е успяла да вземе последните си пратки.

# 588
  • Sofia

По-назад мисля, че са писали, че тази фирма не съществува вече. Peace

# 589
  • гр.Варна
Обсъждахме го по-назад в темата - фирмата се е покрила. Неоткриваема е. Дори една от коментиращите сподели, че не е успяла да вземе последните си пратки.

и аз не успях да взема последната си пратка ....Какво ще ме посъветвате-да пиша на сайта,че не съм получила поръчката си, или.....

# 590
До сега съм поръчвала от Англия чрез една жена от моя град, но тя прави поръчки само понеделник и четвъртък и, ако си харесам нещо в друг ден, то доста често се изчерпва, докато дойде деня за поръчката.
Сега гледам сайта на Габиели. Искам да попитам - виждам, че се заплаща такса за превоз(2лв ще ми е в повечето случаи) + такса за транспорт в България. Но паундът как се смята? По ЦК на БНБ за деня на поръчката? Питам, защото жената, от която поръчвам, ми смята паунда по 3лв и нямам никакви други такси, пратките си идват директно тук, в офиса й, и си ги взимам от там.

# 591
  • Sofia
До сега съм поръчвала от Англия чрез една жена от моя град, но тя прави поръчки само понеделник и четвъртък и, ако си харесам нещо в друг ден, то доста често се изчерпва, докато дойде деня за поръчката.
Сега гледам сайта на Габиели. Искам да попитам - виждам, че се заплаща такса за превоз(2лв ще ми е в повечето случаи) + такса за транспорт в България. Но паундът как се смята? По ЦК на БНБ за деня на поръчката? Питам, защото жената, от която поръчвам, ми смята паунда по 3лв и нямам никакви други такси, пратките си идват директно тук, в офиса й, и си ги взимам от там.

"Габиели" предлагат ли изобщо асистирано пазаруване, от каквото ти явно имаш нужда? Сега отворих сайта им, но не намирам информация по този въпрос.

# 592

"Габиели" предлагат ли изобщо асистирано пазаруване, от каквото ти явно имаш нужда? Сега отворих сайта им, но не намирам информация по този въпрос.
Даже не знам какво ще рече асистирано пазаруване  Crazy Нали го играят посредник? Мислих си, че си поръчвам от сайта, пиша адреса на склада им и вече те ми го транспортират до тук  newsm78

# 593
Ако сама си го купиш и пратиш на адрес на посредник, Габиели ще ти свършат чудна работа за 2лв на кг. само. Разликата до 3лв си плащала за услугата от жената от града.

Асистирано би било, ако искаш някой да го купи вместо теб и да ти го достави. За повечето сайтове това е ненужно.  Peace

# 594
  • Sofia
Даже не знам какво ще рече асистирано пазаруване  Crazy Нали го играят посредник? Мислих си, че си поръчвам от сайта, пиша адреса на склада им и вече те ми го транспортират до тук  newsm78

Да, процедурата е именно такава. Peace Но точно затова и не разбрах въпроса ти на колко смятат паунда. Rolling Eyes

# 595
Сега ми стана ясно, мерси много  Hug Ще видим какво ще направя сега  Laughing

# 596
  • Sofia
   Елементарно е, ще се справиш без проблем. Peace Много по-добре, отколкото някой да пазарува, вместо теб.

# 597
Успях да се регистрирам в next.co.uk с адреса на ggbg, но все още не съм поръчвала
Next също не доставят до складове и промишлени зони

# 598
Успях да се регистрирам в next.co.uk с адреса на ggbg, но все още не съм поръчвала
Next също не доставят до складове и промишлени зони
Чакам инфо, дали си успяла да поръчаш. Досега съм успявала да се регистрирам само с адреса на бритс.бг и след сагата с тях съм опитвала поне десетина превозвача - без успех.

# 599
Дали, clarks.co.uk приемат български карти? Някой поръчвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт