Нашите кухни - 56

• 100 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ескарлата, малко повече самочувствие!  Naughty Ти си клиента и ти диктуваш правилата. Фирми бол! Ще се интересуваш от всичко и ще си се чудиш на воля. Явно много държат да ти продадат нещо, щом са ти казали това за механизмите. Разбира се, че са важни!

Моята кухня е бюджетна - всичко ми е ПДЧ, макар, че не исках. Но за механизмите, чекмеджетата и масивния плот не се дадох.  Naughty

# 436
  • Раковски
Ззравейте на всички, Последните две кухни на Шадоу са просто перфектни, а втората е направо съвършена, браво.
Въпросът ми е към Шадоу ,като специалист и човек, който си разбира от работата. За плот гранит ли да избера или обикновен плот като този от последната кухня? Въпросът ми е дали си заслужава да се дават толкова пари или и обикнобен плот би ме изкарал достатъчно дълго време, и дали е достатъчно износоустойчив. Също има и плотове от масив. От трите варианта кой е най-добре да се избере.
За вратичките , кой вариант е най-удачен ПДЧ, МДФ-фолио МДФ боя или също може да ми предложите и нещо друго, което не съм включила тук. Като няма значение за парите. Последната кухня колко лв. излиза като сума без уредите и какъв материал е?

Смятам, че всичко зависи от парите които може да се отделят за кухнята. Скоро ми казаха, че по дискавъри ченъл имало предаване за плотове и този от ПДЧ бил най-добрия спрямо другите (камък и всичко от което може да се направи плот). При камъка (истинския) трябва да се внимава много понеже структурите им са различни и ако има пори или разни цепнатини ще се събира разни неща а и от там може да се пукне плота, при технически камък мисля тези проблеми ги няма. Ся не знам каква е базата за сравнение в това предаване, ако е цената на 100% е за плота от ПДЧ, ако не му се нарани повърхността или не влезне влага отнякъде ще издържи доста време. Смята,че всичко си иска пазене и грижа. Аз също не харесвам модекс, особенно гланца понеже ми се вижда доста скъп и единствения + е че няма кантове и може да има някаква шарка, поъчвал съм и от друга фирма ама не бяха нищо повече, дават гаранция 10 години ама трудно се призюнава това .Боята лесно може да се нарани, но пък може да се пребоядиса (колко и скъпо удоволствие да е), като материал с най-здраво покритие бих препоръчал мдф с полиестерно покритие. Също така при боята и модекс има малки тънкости който не пречат, но може да дразнят.
 Кухнята е с корпус бяло ПДЧ и врати на модекс, цената я забравих, ако елфичка чете може да пиша, ако не мога да видя довечера колко е излезнала.

mileneira, мивките на ФАТ не могат да се сравняват с тези който са направени с гранитни частици. 

# 437
Много ви благодаря, момичета!  bouquet Благодарение на вас бях подготвена,какво искам (следях всеки пост тук и в предишните теми), а сега ще имам самочувствието да държа на желанията си.

Успокоих се, доста афектирана бяха преди малко,след поредния безумен разговор на тема "ама какво искате,не разбрахме".....Но продължавам напред и ще изисквам всичко, до последната пантичка.
Светна ми пред очите вече Simple Smile   Nature Sunny

# 438
Шадоу, Фат разправят, че правят два вида мивки от полимермрамор и гранксит, като тези граниксит са гранитни частици и смола.

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_88&products_id=1605

Тези са на евролукс.
Та има ли смисъл да си сменям неръждавейкана с тези?

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 13:28 от mileneira

# 439
 като материал с най-здраво покритие бих препоръчал мдф с полиестерно покритие

Шадоу имаш пред вид МДФ с ПВЦ покритие ли?

# 440
Моля Ви кажете ми откъде си купихте гранитогрес за кухнята и коридора. Не намерих мнения откъде да си купя качествен такъв, а ми е спешно. Пък и искам да има по-голям избор, по възможност и на плочки за кухня+мозайка  baby_neutral Ох, много ми станаха претенциите, напълно съм в джаза  Joy

# 441
Хайде сега, ново 20 - Шадоу, какво е това МДФ с полиестер  Crazy Има ли ги някъде с каталог-онлайн, че нямам никакво време - утре трябва да кажа какво-що  Confused Ей сега отскочих до Модекс (на две минути ми е в момента, че съм в Кърджали днес) - ми 20г. е гаранцията, каза жената. Друг въпрос е дали ще се признае наистина....
Escarlata, отстоявай си своето (най-лесно е като знаеш какво искаш, на което съвсем неблагородно завиждам  Twisted Evil) и не си оставяй въпросите без отговор  Hug

Гадамер, кое е пдч-то с по-добро качество? на мен всички ми изглеждат еднакво, с изкл. на EGGER, които имат някак релефна текстура  Rolling Eyes

# 442
като материал с най-здраво покритие бих препоръчал мдф с полиестерно покритие

Шадоу имаш пред вид МДФ с ПВЦ покритие ли?

Според мен точно с полиестерно покритие е имал предвид, но да обясни и той. На мен също ми е интересно, той знае защо Laughing

Тук излизат много резултати за такъв МДФ: https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=hJe_VMv9EbOT0QW2iIHgCA&a … D1%82%D0%B5%D1%80

# 443
  • густо майна Филибето
Моята кухня ще е на Г, вратичките са масив и ми се ще и плота, но около мивката се опасявам, че няма да мога да го поддържам. Дали ще стои добре ако едната част на Г е масив, а другата ПДЧ дърво примерно Има ли някакви недостатъци при тази комбинация, чисто технически?

# 444
Escarlata на кои фирми в Бургас си се спряла?

# 445
  • Раковски
Шадоу, Фат разправят, че правят два вида мивки от полимермрамор и гранксит, като тези граниксит са гранитни частици и смола.

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_88&products_id=1605

Тези са на евролукс.
Та има ли смисъл да си сменям неръждавейкана с тези?

Мивките на фат са полимермрамор, граниксита е покривен слой който се поставя по някакъв начин (дали с изпръскване или други не съм наясно) върху покритието на мивката, тоест тя си е същата само отгоре има нещо което имитира камък.
 Ако искате да чистите по-малко варовик от мивката сменете я с друга (тоест решението е ваше), аз лично предпочитам гранитените мивки.

# 446
  • Раковски
Хайде сега, ново 20 - Шадоу, какво е това МДФ с полиестер  Crazy Има ли ги някъде с каталог-онлайн, че нямам никакво време - утре трябва да кажа какво-що  Confused

Предлага се от роси Стара Загора, материала е по-скъп от модекс, но си има причина. МДФ с ПВЦ фолио е друг материал, има го на плочи пак в роси, инак вратите на модекс са точно такива.

# 447
  • Раковски
Дайте да направя некоя кухня в Бургас, колко са 200 км... Joy

# 448
и аз съм в Бургас, тези Морато са доста добри, така ми изглежда
Шадоу дай такава мивка каквато харесваш пусни линк на фирма и материал

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:38 от mileneira

# 449
Шадоу, за кухня в Бургас не знам, ама май трябва дружно тук да съберем някой лев за консултациите  Laughing Свалям ти шапка, човече, че отделяш от времето си да отговаряш на въпросите ни (които, убедена съм, са с определена цикличност и сигурно се повтарят често  Embarassed).

Общи условия

Активация на акаунт