Нашите кухни - 56

• 100 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Раковски
Материала на тази мивка е един и същ, разликата в наименованията идва от различния цвят, тоест която и да вземеш ще се държи по един и същ начин. Цената е различна заради цветовете, не заради материала.

# 466
Дайте да направя некоя кухня в Бургас, колко са 200 км... Joy
Не знам дали ще правиш кухня в Бургас  Wink,
но се очертава да прелиташ до Плевен!  Peace
( в прекия смисъл ще летиш)
Ще мина покрай строителната площадка да огледам и взема размери на помещението.

# 467
  • Сф
Материала на тази мивка е един и същ, разликата в наименованията идва от различния цвят, тоест която и да вземеш ще се държи по един и същ начин. Цената е различна заради цветовете, не заради материала.

А може ли да се сложи друга батерия или не?

# 468
Насочете ме в Бургас къде да ида да ги гледам тия ми ти мивки на живо?

# 469
Rali, при мен мивката свършва точно до ъгъла, глухият ъгъл е оползотворен с отцедник и сушка.  Удобно ми е Simple Smile подпирам се в ъгъла Wink

# 470
  • Пловдив
Девойки, искам да ви питам, тавите ви побират ли се в мивките - стандартните тави за фурна - някъде 45 на 38 см са тавите, има и такива мивки, но цяла сутрин гледам, те имат и заобляния по ъглите, може за малко да не може да легне в мивката. В смисъл, ако се наложи нещо да се накисне, нямам представа. Сега съм със стара, грозна, изградена мивка, но дълбока 23 см, и с размери 60 на 50....искам да правя долен ред шкафове, плот и нова мивка, но .....

# 471
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моите най-големи тави от фурната се събират в мивката, тя е 50/40 вътрешен размер. И най-голямата ми кръгла тава се събира без проблем.

# 472
Rali, при мен мивката свършва точно до ъгъла, глухият ъгъл е оползотворен с отцедник и сушка.  Удобно ми е Simple Smile подпирам се в ъгъла Wink

Благодаря  Hug Въпросът е, че в глухият шкаф се очертава да е газовата ни бутилка, поради което е желателно да има изв. разстояние и отдясно, съотв. вратичка, за да се отваря свободно и да се побира. Та не знам... Нямам потребност от отцедник, така, че не ова ми е водещо, а по-скоро самата мивка да е мааалко по-вдясно изместена заради бутилката....

# 473

Не виждам защо да не може...То и аз не си я представям със смесителя от снимката Grinning

# 474
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, понеже идват предложения за промени на първа страница, искам да кажа, че ще ги направя като пусна новата тема, защото вече редакцията на първия пост не е активна и в момента не мога да променя нищо.

# 475
  • Раковски

Може да сложиш всякаква каквато ти хареса.

Самите мивки май ги предлагат в салекс...

# 476
  • Раковски
Дайте да направя некоя кухня в Бургас, колко са 200 км... Joy
Не знам дали ще правиш кухня в Бургас  Wink,
но се очертава да прелиташ до Плевен!  Peace
( в прекия смисъл ще летиш)
Ще мина покрай строителната площадка да огледам и взема размери на помещението.

bowuu

# 477
Rallichka
Цитат
а по-скоро самата мивка да е мааалко по-вдясно изместена заради бутилката....
Значи нямаш дилема Simple Smile Разположението на уредите ти посочва кое накъде да мръдне.
При размер на корито 45/40 всички тави влизат. Тавите на фурната под лек наклон успявам да измия без никакво оливане извън мивката.

# 478
  • вятърничава
Насочете ме в Бургас къде да ида да ги гледам тия ми ти мивки на живо?

Мисля,че съм виждала мивки sanitec в офиса на мебелна фирма на ул. Сливница.Не мога да ти кажа точно на кой номер е,но се пада в частта между ул. Калоян и ул.Ивайло в дясно,като се движиш от ул.Калоян към  Гладстон.Малко по-нагоре има и магазин на мивки Бланко.Може и тях да разгледаш.
Дано си разбрала )

# 479
Освен фурната ми да е огромна...
Не мога да събера тавите й.

Общи условия

Активация на акаунт