Нашите кухни - 56

• 100 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Мираж, така е супер  Heart Eyes

# 511
  • Сф
Честно казано със синьо повече ми харесва, но ще мисля довечера. Много еднообразно сякаш ми става с цяла редица бели шкафове.
Ще изравня ръбовете след като финализирам какви шкафове искам.
Иначе, моите визуализации ги е правила дизайнерка на някаква програма, аз само с пейнт смених цвета на шкафчетата.

# 512
  • София
Избери каквото на теб ти харесва. Опитай с бяло матово стъкло също.

# 513
  • София
Комарче как работите на тя програми бе? искам и аз така да си проектирам кухнята
ААААА, аз хич не успях да си направя предварителна визуализация на моя проект с разните му там програми (май ги има на първа страница на темата). Затова и на моята кухня поръчвах втори път вратичките на два шкафа Mr. Green, понеже не си ги бях начертала с добър мащаб и на живо се оказа, че не е това, което си представях.

# 514
  • Раковски
Азалията е по-евтината серия на пирамис и доколкото знам им я прави санитек, пирамис правят само мивки от алпака и може би нещо друго за което не знам.

# 515
И аз съм ЗА белите вратички вместо сини на кухнята на Мираж. Рафтчетата на мен много ми харесват, дори бих дала идея вместо да са сини, да са с мозайката от гърба. А лично за гърба бих предпочела само мозайка. Или само долу два реда тухлички и нагоре вече да е мозайка (без горните тухлички).

# 516
betray, нашата беше на Пирамис, но от алпака. Не мръдна за повече от 10 години използване. Мисля че са много добри като марка поне.

# 517
Аз сега да ви питам за разположението на кухненските плочки, че не мога да реша. Ето, припомням плочките:
Скрит текст:

Размерът им е 25*50, а кухн. гръб трябва да е мин. 60см. Тъй като ще се наложи рязане на плочки, то поне нека да е наполовина - т.е. да се запази цял мотив (те са 8 мотива) и разрязаната плочка става 12.5*50см. В такъв случай гърбът на кухнята ще дойде с височина 62.5 - 63 см., което не е проблем. По-скоро се чудя за схемата им на подреждане. Вие за кой вариант сте, ето ги трите, които ми идват на ума:

Скрит текст:

newsm78

# 518
Раличка, опитах се на най-обикновен пейнт да ги пренаредя - имаше копи,пейст, кът... аз докато не го видя, не мога да кажа как е,но ми се струва,че вариант 1 ми допада най-много.

# 519
Точно за вариант 1 мислех и аз. Най-близко до асиметрията на самите мотиви по плочката е сякаш.

# 520
Нещо такова ми се получи по първия ти вариант, само че не продължих надясно.

# 521
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Азалията е по-евтината серия на пирамис и доколкото знам им я прави санитек, пирамис правят само мивки от алпака и може би нещо друго за което не знам.
Не ми се струват особено евтини Алазията като серии.  Аз гледах печатан каталог, а и на сайта им пише, че са гръцки.
http://www.pyramis.bg/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11&&am … p;sr=1&c1=503 .
Нещо доста над бюджета ще ни излезе тази кухня,почвам да се притеснявам вече...
Шплакловки, плочки на пода и зад плота, вик, боядисване към 2000 лв....като тук не са включени плочките, боята, контакти и лунички по тавана...
Съвсем се обърках с тези цени. Кухнята ни е 3 на 4 метра горе-долу.

# 522
  • sofia
Раличка, писах ти и в другата тема. Говори с човека, който ще поставя плочките, защото 25+25 не е точно 50 и подредбата на вариант 1 и 3 е лееееко невъзможна (колкото и да няма фуги ще се получи изместване с 1-2 мм)

# 523
Леле, ти си го разиграла направо реално, браво  Shocked И благодаря  Hug Може ли малко подсказки ( на лични предполагам) как става това?

Имай предвид обаче, че ще се вижда фуга, т.е. ще си се вижда кое е на отделна плочка. А иначе твоята визуализация изглежда чудесно   bouquet

Веси, това не го бях помислила, благодаря и на теб   bouquet Ще говоря с него. Да разбирам ли тогава, че според теб вариант 2 е най-лесно изпълним?

# 524
Rallichka, ако прецените може да сложите само 2 реда и тогава ще е 50см, според някакви ергономични стандарти май беше дадено 48см за гръб. И просто като опция по диагонал, както Веси беше показала по-рано https://lh3.googleusercontent.com/-dLn4BX5JVV4/T5FJFcH4cVI/AAAAA … n-kit0507-xlg.jpg

Общи условия

Активация на акаунт