Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
-
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
-
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
Когато избирате хладилник, вземете предвид размерите на вашата кухня, предпочитанията за дизайн и функционалност и нуждите на вашето семейство. Помислете дали ще бъде свободностоящ или вграден и дали ще съответства на декора на вашата кухня. Освен това помислете за функции като No Frost за удобство при използване.
-
Как да избера подходящи мебели за кухнята си?
-
Как да се справя с проблема с остатъците от фолиото върху гланцовите врати на мебелите?

), най-готино ми се видя точно на Егер, а и ако не бъркам - чувствително по-скъпо от останалите. Има релеф, текстура, а не е толкова обикновено като най-обикновените.

. Т.е. твърдо давам глас за втория вариант. Малко не ми се връзва горният син шкаф с цялата концепция. Стои ми някак като чуждо тяло, но аз съм си традиционалист. Може би, ако беше тип витрина или със същия профил, като останалите шкафове, не знам... Но всъщност най-важното е на теб да ти харесва
Имай предвид, че след като кухнята ти влезе в експлоатация, ще имаш различни цветове, идващи от посуда, кухн. кърпи и др. неща по плота.