Нашите кухни - 56

• 100 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Страхотна кухня, Шадоу   bouquet  На каква височина са ти горните шкафове общо (виждам, че са фо горе) и каква е височината на всеки един от двойката такива? И последно - вратичките са пдч, нали? Какво? Благодаря ти предварително  Hug

Лейди, отново полезна информация от теб, благодаря  Hug

# 556
  • Раковски
101 см са горните шкафове, като долните врати съм ги направил да с размера на микровълновата, те са 38 см а другото е за горните. Вратите са ПДЧ със синхронни пори или синхроннопорести на Kaindl (май се водеше клен), плота е фабрино бежаво гланц на getalit, мивката sanitek ultragranit.

# 557
  • София
Клен е да, моята е същия цвят.

# 558
Шадоу, дай още малко инфо, моля те - колко високи са чекмеджетата? Двете са еднакви, нали? А горното колко е?
Първи ред горни шкафове имат ли рафт за разделяне? А горните как са разделени?
Много ми е вече на спешно това разделяне, все го мисля и все ме е страх, че нещо изпускам и накрая ще съжалявам...

Лейди, все повече се навивам - докато чета - да заложа на липсата на МВ - благодаря и на другите момичета, и на теб, за споделеното, изчетох всичко много внимателно...
Ще трябва да потърся машина за вода, за да осигуря топлата вода за кафето, че у нас само 3 в 1 се пие...И чай - ама три дни преди смъртта, както обичам да казвам, т.е. - съвсем когато се чувстваме зле...

# 559
...И чай - ама три дни преди смъртта, както обичам да казвам, т.е. - съвсем когато се чувстваме зле...
Развесели ме, Веси  hahaha Не ти трябва машина, а ел. кана - вършат чудесна работа  Peace
Благодаря, Шадоу  bouquet
Аз отново съм в изходна позиция относно избора на цвят и съм силно разколебана. От бяло минах през слонова кост, за да стигна в мислите си до... почти черно (мат)  Shocked Ще се доведа до лудост, чувствам вече, добре поне, че разпределението и шкафовете са планирани, от там мърдане няма.

# 560
  • Варна
А вижте как ме подсетихте и за чая и кафето. Имам термокана за топлене на вода, която също е стомана вътре. Нали споменах, че пластмасите ги метнах в коша. Също и чайник от Икеа. Топля водата и наливам в стъкления чайник да запарвам чай.
Скрит текст:

# 561
  • Раковски
Шадоу, дай още малко инфо, моля те - колко високи са чекмеджетата? Двете са еднакви, нали? А горното колко е?
Първи ред горни шкафове имат ли рафт за разделяне? А горните как са разделени?
Много ми е вече на спешно това разделяне, все го мисля и все ме е страх, че нещо изпускам и накрая ще съжалявам...

При височина на шкафа 76 см горното чекмедже е 12 см а другите две са по равно. Горните са с aventos hk и няма рафт, а над тях са разделени на две.

# 562
shadowman много е хубава кухнята  Party

# 563
  • Велико Търново
Здравейте, предстои ми и на мен кухня и се записвам да ви следя за идеи.

shadowman страхотна кухня, напълно в мой стил. Един лаишки въпрос, виждам че под мивката имаш чекмеджета, как стои въпроса със сифона?

# 564
  • Раковски
Горното лице е неподвижно, другите две се направени така, че заобикалят сифона и тръбите (направено е на буквата П), а и като се знае, че ще се прави така се гледа всичките тръби да са по-близко една до друга.

# 565
Шадоу, батерията изглежда да е много удобна, каква е?

# 566
Rallichka , Lady April, благодаря за идеите - страхотни сте!
Шадоу, благодаря много!
Сега вече окончателно си подредих мислите с подреждането!!!
Ще чакам с нетърпение вече изработката й!!!  newsm44

# 567
  • Раковски
Смесителя е GROHE, но е по-стар модел (подариха ми го преди 2 години някъде, също така може да е престоял малко някъде), инак почти всяка марка има идентични смесители.

# 568
Нащо кухня, да спомена, че се използва 2-3 месеца.
Много е красива и идеално напаснати линиите!
Плочките ми харесаха също, какви са?

# 569
shadowman, а дозаторът за течен сапун какъв е?
Разкостихме те Wink

Общи условия

Активация на акаунт