Нашите кухни - 56

• 100 443
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Candela,преди 3 месеца бях в същото положение на търсене на врати и фири за врати. Гадамер ми препоръча фирма Карабулев - плевенска фирма, която има 2 представители в София : в Дианабад и на ул. Оборище. Аз си поръчах от тези на улица Оборище и съм много доволна. Разходи се и ги разгледай. Ще получиш много професионални съвети и информация.

# 91
Аз пък харесах вратите на Classen и такива ще поръчаме, две от тях ще са точно със стъкло, както иска  и candela То при нас изборът въобще не е голям, а останалите ми изглеждат много посредствено. Тези ги правят с поръчка в Германия,и се чакат около месец.

# 92
  • Варна
Вратите на Класен и аз бях харесала, нокато идваха да вземат размери, се оказа, че били с фиксирани размери - 80, 90 и т.н. Нашите каси (ново строителство) също се оказаха нестандартни. Казаха ни да си изградим малко около касата.  Shocked  ooooh! Ние сме поставили ламинат вече, боядисали сме стени, ей сега се засилихме стена да изграждаме. Естествено ги отсвирихме и се обадихме на някакъв майстор, който правеше врати. Човека дойде, взе си размерите на касите и ни направи вратите.

# 93
Хм, Лейди, на нас ни казаха само да си занесем размерите, не е ставало въпрос, че все пак имат стандарти  Thinking Ако се окаже, че е така, ще търсим друг вариант  Rolling Eyes

# 94

Благодаря на всички
 На Гадамер вратите ми харесаха. Ще ги разгледам сега предложенията.   bouquet

# 95
Здравейте.
Моля някой, който има лед лента под кухненските шкафове да каже как е монтирана, освен в профил, дали има друг по-евтин вариянт.

# 96
shadowman един въпрос към теб, ако е удобно.Виждам, че си от Раковски и вероятно често идваш до Пловдив.Искам  да си взема 4 механизма Блум, но няма да получа отстъпка, а за фирми правят 20%.Дали можеш да ми съдействаш по някакъв начин? Embarassed

# 97
  • София
Здравейте.
Моля някой, който има лед лента под кухненските шкафове да каже как е монтирана, освен в профил, дали има друг по-евтин вариянт.

Може да си я залепиш директно на дъното на горните шкафове без нищо друго.
Ще свети дразнещо малко, но се свиква, а и няма по-евтин вариант от този.

така изглежда ако се прави както трябва:

# 98
Масата и столовете ми дойдоха остана само килима и съм готова ,да мирясам.... Mr. Green

# 99
  • Cambridge, UK
Здравейте.

Може да си я залепиш директно на дъното на горните шкафове без нищо друго.
Ще свети дразнещо малко, но се свиква, а и няма по-евтин вариант от този.

така изглежда ако се прави както трябва:

по този начин няма ли да ти "вади" очите?
пробвай да спестиш от другаде
ние спестихме от захранването, в магазина струваше около 40лв  newsm78 мъжът ми сложи захранване от компютър вместо фабричното

# 100
  • вятърничава
Масата и столовете ми дойдоха остана само килима и съм готова ,да мирясам.... Mr. Green
Честито!Ще чакаме снимки с килима!
Доволна ли си от мивката?

# 101
Мивката е страхотна , аз 2 седмици я избирах Joy на домашните им писна от мен само за мивки говорех Laughing

# 102
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добра фирма за кухни за Варна? Попрочетох темата, но не можах да открия нищо. Ходих на няколко места, като Никора, Стилекс, Мартинели. Дайте отзиви поне за тези фирми, как работят, какви горе долу са цените и т.н. Благодаря предварително

пробвай в "Алфа мебел" , "Формика"

# 103
Въпрос към shadowman (и не само). С какво капачки или нещо подобно мога да запуша/прикрия неправилно пробити отвори за панти?

# 104
 има такива капачки за отвори за панти с диаметър 35 мм продават ги в магазините за мебелен обков

Общи условия

Активация на акаунт