Нашите кухни - 56

• 100 438
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
blondie_anna, и аз давам +1 за сините/тюркоазени завеси  Simple Smile После да покажеш крайния резултат, какъвто и да е той.

Kraskas, честита кухня! И да ти служи вярно...   chef Каква фурна избрахте?

Рали, в предишната кухня бяхме със плочки - заварено положение общо взето. Плочките бяха гланцирани/лакирани или там както се нарича.... А пък в още по-предишната бяхме точно с гранитогрес, който по принцип е бил за под, ама имали останали повечко плочки хората (все на квартира съм била преди... салава богу вече сме в свое)..... ноооо въпреки това чистенето ми беше кошмар... без препарат и търкане не ставаше.... особено около котлоните.... така само с влажна кърпа както ти се иска... хм.... трудна работа Simple Smile Пък и оня граниторгес беше някакъв релефен, та.... още по-голям кошмар за чистене....

# 121
  • В градината...
Раличка, благодаря ти, обаче тези са стенни плочки и няма да са здрави за плот  Peace

Kraskas, много стилна кухня  Naughty Какви са плоскостите, понеже с подобни ще си правим спалнята: тези http://www.rosi.bg/laminirano-pdch---antichno-darvo-4357.html или тези http://www.hosse.bg/product_details_436.html

# 122
На фурна Самсунг за вграждане с катализатор се спряхме

Плоскостите са тези от Роси антично бяло

# 123
  • В градината...

Мерси, значи турските. Понеже не съм ги виждала на живо, другите ми изглеждат на снимката по-релефни /пък са и доста скъпи/, но вашата кухня определено изглежда добре.

# 124
blondie,

Аз съм за първия вариант Simple Smile

И аз за първите

# 125

Мерси, значи турските. Понеже не съм ги виждала на живо, другите ми изглеждат на снимката по-релефни /пък са и доста скъпи/, но вашата кухня определено изглежда добре.

Нямам идея какъв е произхода  newsm78 не са грапави нашите гладки са си но изглеждат релефни цената не помня каква беше
Като цяло бях доста разколебана за крайния резултат, но ми хареса  Simple Smile

# 126
blondie_anna, и на мен първия вариант повече ми харесва. Къде се продават? Може и на лични да ми пишеш, направо се влюбих в тези завеси  Heart Eyes

# 127
  • Blondeville
blondie_anna, и на мен първия вариант повече ми харесва. Къде се продават? Може и на лични да ми пишеш, направо се влюбих в тези завеси  Heart Eyes

Сигурно няма да е изненада да кажа, че се спрях на тази комбинация, с по-тъмния вариант тюркоаз за плътните завеси. Благодаря ви    bouquet Фирмата, която ни ги предложи е същата, която ни прави и кухнята - Furnish BG. Сега вече остава да ни пуснат и офертата с цената, дано е коледна и като за лоялни клиенти Grinning

# 128
Честита Коледа момичета!  bouquet
Благодаря за отзивчивостта и помощта на shadowman!

Имам въпрос - с какви щори сте Thinking в голямо чудене съм какво да избера за холокухнята, а и за другите стаи.Досега сме  били с алуминиеви спалня/детска и ПВЦ  вертикални в хола, но ми се иска някакви други.

Последна редакция: пт, 26 дек 2014, 22:14 от deni_den

# 129
А задължителни ли са щорите? Имат много офисно излъчване за мен и освен ако няма някаква наложителна причина, никога не бих си загрозила стаите така  Confused

# 130
blondie_anna, кухнята изглежда прекрасно.  Тюркоазените пердета ще внесат уют и живец. Другите също са красиви, но ще се получи монохромно.

Раличка, мнението ми за не полиран гранитогрес е като на лаик, но мисля, че ще попива и няма да е никак лесен за почистване.

Последна редакция: сб, 27 дек 2014, 10:00 от Церемония

# 131
  • Sunshine state
Момичета,извинявам се,че нахлувам така в темата,но се нуждая от майстор на готварски печки с керамичен плот. За София става дума.  Praynig

# 132
Честита Коледа момичета!  bouquet
Благодаря за отзивчивостта и помощта на shadowman!

Имам въпрос - с какви щори сте Thinking в голямо чудене съм какво да избера за холокухнята, а и за другите стаи.Досега сме  били с алуминиеви спалня/детска и ПВЦ  вертикални в хола, но ми се иска някакви други.

Аз сложих роло щори "Ден и нощ", имат всякакви варианти на десени - от дюс до имитация на бамбук и дърво, доста са ефектни и практични. Ето така изглеждат:

# 133
А задължителни ли са щорите? Имат много офисно излъчване за мен и освен ако няма някаква наложителна причина, никога не бих си загрозила стаите така  Confused

Всъщност не знам.....към щори съм се насочила.На първи етаж сме, не точно де, над гаражи се намира и ще ни виждат.

ranimi май и аз към такива клоня все повече.За всеки прозорец индивидуално ли са захванати?
Момичета, някой знае ли къде се разрязват кант дръжки?За Пловдив става въпрос? Tired

Последна редакция: нд, 28 дек 2014, 12:58 от deni_den

# 134
deni-den и аз съм пред същата дилема относно щорите и от дълго време разглеждам различни видове у приятели. С пердета домът изглежда много по уютен и завършен. Ако държиш все пак да имаш щори, скоро гледах комбинация на вертикални нормално щори и тънко перде, изненадах се, че стои много добре. Мисля, че аз ще се спра на този вариант. Виждала съм и тези ден и нощт, сами по себе си за красиви, но са ми пак тип офисни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт