Нашите кухни - 56

• 101 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
escarlata, дължините не са толкова малко, колкото може би си мислиш - все пак това са 3м и 70, и още 1м и 30...Техническия камък не е ли скъп като вариант, затова да излиза толкова? Пък и МДФ фронта...
Но, като получиш и другите оферти, ще кажеш как е Peace То зависи и от механизмите, също така...

# 316
По тази причина всичко ми е по размер на ниша, ъгъл и т.н.
Сега апартамента е голям, но пак трудно се намира нещо по размер.За това и казах, че модата е едно, а собствения вкус и потребност - друго.Все харесвам шкафчета в ниши, под прозорец.Исках и пейка за трапезарията, с чекмеджета, но трябваше да махна най-големия радиатор и не се получи.

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 16:07 от _Ava_

# 317
Ох да,с камъка си идва доста скъпо, но като се е захванал моят с него,че го иска -ок.
В офертата камъкът е 2454.00 лв. МДФ + ПДЧ - 4550.00 лв. Лакобела - 645.00 лв.
За механизми съм си казала,че няма да правя компромиси.
Това е едва началото при мен Simple Smile  Simple Smile Продължаваме напред!  box

# 318
escarlata за съжаление такива са цените.За моя размер плот цените бяха - 2000лв технически камък, 1200лв естествен гранит, 350лв термо плот.
А и мебелиста ме пита дали съм сигурна за тези горните малки шкафчета, че пантите стават многооо  Joy. Само ъгловия шкаф с изтеглянето е 530лв механизма.

# 319
А при мен в офертата механизъм за ъглов шкаф BLUM е 700.00 лв......
Значи да не се плаша от следващите оферти Simple Smile)))

# 320
С механизмите не бих правила компромис, с другото - ако се налага, бих.
Пък и Blum механизмите са си най-скъпи, освен че са качествени.

Ава, и ние, за да оползотворим всяко пространство, ще правим мебелите по поръчка.
Трудно ми е да преценя каква маса и столове, защото май бюфета и секцията са различни като цветове и материал, или се лъжа? В смисъл по бюфета лак не видях, не знам права ли съм. Ако имаш и по-общ план, ще е добре.

# 321
  • София
Аз съм против "модата" без съобразяване с пространството. Има хиляди варианти, които не затварят и нищо не се заобикаля, а като е с вратички винаги е подредено и не бършеш прах като луд, ама нашите магазини не са дорасли да ги предложат според мен.

# 322
Затова по поръчка. Събирам снимки от нета, после показвам и обсъждаме с майсторите Grinning
Не робувам на мода, важното е да ми е удобно и да ми харесва.

# 323
  • Русе
Много са тези пари. Моята кухня е 9 м, масив, витрина, таван, лунички, 16 чекмеджета, Блум, плавно затваряне, макар и най-евтините, излезе толкова. Дори и като се махне камъка, пак е много. Ъгловият механизъм си ги спестих и съм доволна в крайна сметка. Остава прекалено много неизползваемо място там. А много много се чудих. Сега съм само с рафт и съм много доволна.

# 324
А при мен в офертата механизъм за ъглов шкаф BLUM е 700.00 лв......
Значи да не се плаша от следващите оферти Simple Smile)))
Разгледай цените и виж колко надценка си слагат.Моя е такъв
http://www.salex.bg/%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D … koviden-mehanizam

# 325
Много много ви благодаря за насоките!  newsm51   
Наистина е много надута офертата! През следващите 3 дни съм си уговорила срещи с още фирми,та накрая мога преспокойно да ви пиша как вървят офертите из бургаските фирми или представителства на други фирми Simple Smile)))))  Simple Smile

# 326
За мен 11000 за кухня е безумна цена, простете  Crazy

Някакви мнения за мивките Кими? Утре ще ходим в Пловдив да разглеждаме по представителствата за материалите за кухнята - ще изберем цвят и механизми, иска ми се да мина и тях да погледна на място. Една приятелка има от няколко месеца и е доволна, но и вас да питам. Значително по-евтини са  Rolling Eyes

# 327
  • Раковски
 За информация да кажа, че блум не правят килери и механизми за ъглови шкафове, тези неща са производство на други  фирми и се предлагат от представителите на блум.
 Rallichka, аз не бих избрал за себе си (макар да имаме такава мивка в нас) сега мивка от полимермрамор (независими дали са на кими, томсан, фат или други подобни), за горе-долу същите пари взимаш санитек или харко които за мен са по-добри а и имат и по-добър дизайн. В събота магазина на блум и някои други не работят а други са до обяд.

# 328
Мегисан, ти ме разби с тази изгодна цена на кухнята, която описваш, дай Боже всекиму! Но ми се струва, че не е масово, а че ти си случила Mr. Green
Раличка, момичето е написало, че става дума за 7 бона и нещо без уредите. Пък за уреди кой колко може да даде отгоре си е негова преценка. И нашите не са 4 бона, но всеки според чергата, предполагам Peace

# 329
  • Русе
Реалност е, макар и от преди 3 г. Сега ще правим спалня със същата фирма, ще видим как са цените. Макар че ще е трудно да сравнявам. На мен кухнята, уредите, заедно с библиотека в хола и обличане на камина, голяма маса и 8 стола, ми излезе мисля около 12 хил.

Общи условия

Активация на акаунт