Нашите кухни - 56

• 100 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Да, нещо такова.

# 496
  • Раковски
Escarlata, как 300 лв. за лед осветление  Shocked Тия да няма да осветяват цялата ви улица  Laughing Също безумно ми звучи намалението вс 300 лв, ако смениш МДФ с ПДЧ - много повече трябва да е разликата, особено на такава голяма сума. Абе добре си напраила, ако си ги отсвирила  Hug
За ПДЧ - Егер - от всички, които гледах (не са много  Wink), най-готино ми се видя точно на Егер, а и ако не бъркам - чувствително по-скъпо от останалите. Има релеф, текстура, а не е толкова обикновено като най-обикновените.

Някой с мнение за БГ ПДЧ Kastamonu? Остави ми мостри и на него, само това ми трябваше - колкото не мога да реша, той ме затрупа с няколко кг мостри и каталози  #Crazy

Егер има много в Пловдив, продава се на 4-ри места, но не всички поддържат всичко, кастемона е дефакто габровница, по-евтино пдч, а преди бе най-лошото, ся ся по добре. Част от декорите се правят тук а другите идват от Румъния (може и от Турция понеже фирмата е турска), може да се разбере по структурата на покритието.

# 497
  • Сф
 В@ня, d_koleva, разбрах ви сега.
Допада ми идеята за такъв шкад, робот нямам, но имам голям джусър, който мислех да държа в килера.

И пак КОЙ? гръб ви харесва повече  Mr. Green

# 498
  • sofia
Снощи това коментирахме с мъжО, той иска да махнем МВ от рафта, на мястото на лавиците да има ето такъв по форма ъглов шкаф,
Хайде, искам още мнения и идея  Mr. Green Mr. Green  bouquet
Този шкаф ще захлупи всичко, освен това в ъгъла имате чупка. Не, че не може да стане, но ще е ужасно.

А Ваня има предвид нещо подобно, но при теб ще е с една врата.
Скрит текст:

Сивият гръб повече ми харесва.

# 499
  • Сф
Аз също се опитвам да го убедя ММ, че прекалено натрупено ще стане с ъгловия. Мисля, че ще надвия  Blush
Отново, много ви благодаря за идеите. Това със сивия гръб и само лентата да е мозайка ми го предложихте вие от форума   bouquet

# 500
  • София
Miraj, синьо-зелената мозайка е много красива, страшно любими мои цветове Heart Eyes. Т.е. твърдо давам глас за втория вариант. Малко не ми се връзва горният син шкаф с цялата концепция. Стои ми някак като чуждо тяло, но аз съм си традиционалист. Може би, ако беше тип витрина или със същия профил, като останалите шкафове, не знам... Но всъщност най-важното е на теб да ти харесва  Hug
Иначе и аз мисля, че ъглов горен шкаф визуално ще затвори пространството. Полиците ми харесват. 

# 501
Хайде, искам още мнения и идея  Mr. Green Mr. Green  bouquet

Ето ти една - откажи се от сините вратички  Praynig Имай предвид, че след като кухнята ти влезе в експлоатация, ще имаш различни цветове, идващи от посуда, кухн. кърпи и др. неща по плота.

Ъгловият шкаф с вратичка на ъгъл на мен не ми харесва, аз отказах ъглови вратички, има начин да се отварят двете странични вратички на двата шкафа заедно и така пак да имаш добър достъп до ъгъла  Peace

# 502
  • София
Този шкаф ще захлупи всичко, освен това в ъгъла имате чупка. Не, че не може да стане, но ще е ужасно.

А Ваня има предвид нещо подобно, но при теб ще е с една врата.
Скрит текст:

Сивият гръб повече ми харесва.
Точно това.
И аз за втория вариант гръб.
С този гръб и полиците, наистина можа да махнеш стъклото. Идва една идея повече.

# 503
В@ня, d_koleva, разбрах ви сега.
Допада ми идеята за такъв шкад, робот нямам, но имам голям джусър, който мислех да държа в килера.

И пак КОЙ? гръб ви харесва повече  Mr. Green

Определено на 100% съм за втория вариант . И подкрепям дадените съб=вети тук за 4 камджета вместо три и май няма нужда от сините вратички .

А микровълновата дали ще е удобна там ? В една фирма ни  направиха проекта като  я сложиха така , а в друга казаха , че идвало високо и ще е трудно да се вадят топли купи  newsm78  

# 504
  • Сф
Съвсем профанско на пейнт изрязох сините вратички и сложих бели.

http://snimki.be/view.php?id=86730

# 505
  • sofia
По-хубаво е, отколкото със сините.

# 506
  • София
Да!

# 507
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
Започваме ремонт на кухнята. Та имам молба към вас. Харесали сме тази мивка.Някой има ли подобна мивка?
Дайте съвет дали си заслужава.
http://www.pyramisgroup.co.uk/default.aspx?lang=bg-BG&loc=11 … 1&prodid=3612
 Цвета ще е карбон, плота-черен. Също мислим за гръб да сложим теракотени плочки.
Дайте съвет, моля.
За сега имаме изготвен проект и тези дни трябва да се почва ремонта на стени и смяна на теракота на пода.Кухнята ни е доста малка и основната идея за ремонта е да сложим шкафове на макс. Имаме доста кухненски уреди и е тотален хаос в момента с липсата на място за прибирането на съдове и уреди, които не се ползват ежедневно. Всички уреди са свободно стоящи - печка, хладилник, миялна...

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 11:27 от betray

# 508
  • София
Съвсем профанско на пейнт изрязох сините вратички и сложих бели.

http://snimki.be/view.php?id=86730
Красота  Heart Eyes! На теб не ти ли харесва повече така?
И още нещо - има ли начин да се изравни линията на горни и долни вратички? На проекта ми се струва, че се разминават.

# 509
Комарче как работите на тя програми бе? искам и аз така да си проектирам кухнята

Общи условия

Активация на акаунт