Север-Юг и проектите на актьорите след него-31

• 34 329
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Браво, Айрич ! Не е смешен, актуален е с филма Сънят на Пеперудата . И що си го скрила  newsm78 newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy
Давай, чакам още колажчета от теб! Heart Eyes

# 31
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Айра,Фенче,Наде Hug
Мина Никулден , а утре какво ще правите...аз отпуска не мога да взема... Crossing Arms ooooh!
Скрит текст:
но днес щи си почина и ще продължа с 8 епизод на СЮ...Фенчето нали ми даде линка, че да не изостана....

Айра не крий колажа много е хубав

# 32
  • Плевен / София

приятен ден момичета Party Party Party

# 33
благодаря bowuu

този е следващия Wink

# 34
Браво Айрка. smile3501

# 35
  • Плевен / София
Вижте какво намерих... Joy hahaha Joy
Скрит текст:
Шантава неделя

Неделя сутрин, първо е кафето.
По пижама още слагам го в джезвето
и докато се разнася аромата
сядам да го споделя с приятел.

Уж за малко фейсбук ще отворя
да видя кой какво говори,
но мяркам нейде на стената,
плаче Катето, не получила заплата.

И тръгвам положението да спасявам
с щастливи снимки ще я успокоявам,
не обичам да я гледам тъжна
и затова виртуално я прегръщам.

Тъкмо бях решила да ставам
и лично съобщение получавам.
Сега пък Мимето ми се оплаква,
че напуснал я нейния батман.

Тръгвам да помагам със съвети,
а мъжът и децата застават на вратата:
" Закуска няма ли да има?
Стана девет и половина..."

С ръка мълчалив знак им давам
на мира сега да ме оставят,
имам проблеми да решавам,
нямам време с друго да се занимавам.

И така до обяд утешавах Мими,
кафета изпихме няколко дузини,
и тъкмо щях да приключвам,
то пък Васето на линия се включи.

Куче ме подканва за разходка,
мъж, деца отново огладнели,
а пита ли ме мене някой във неделя
време за почивка откъде да намеря!
Айра продължавай... Heart Eyes

# 36
Скрит текст:

و مازلنا مع تغطية اخبار مهرجان "موعد مع السينما التركيه فى باريس"
ده صحفى من ضمن الصحفيين الى كانوا مرافقيين للضيوف اثناء تواجدهم فى باريس لحضور المهرجان و عامل تغطيه عن الحدث و نجوم المهرجان
دى ترجمة الجزء الخاص بكيفانش ...
المقال بيقول ...
من ضمن ضيوف المهرجان ذو الثقل كيفانش تاتليتوج و فيلمه حلم الفراشه ...
التقينا و تعرفنا على كيفانش و حبيبته باشاك ديزر اثناء ذهابنا بالسياره الى السفاره
كيفانش كان لديه بعض الاستياء بسبب احدى الاخبار التى قمنا بنشرها قبل عدة اشهر ولذلك فقد اشتكى لى بخصوص ذلك
ولقد كان محقا ولم اعترض على ذلك و خصوصا عندما رأيت طول قامته
و عندما تذكرت انه قام بدور لاعب بوكس فى احدى اعماله السابقه وجدت من الافضل عدم اطالة الموضوع فقلت له " نحن نعتذر كثيرا , يالها من حماقه كبيره , هل هناك أي شيء يمكننا القيام به الان؟
كيفانش ... جنتلمان ,انسان ودود و قريب من الروح , اجتماعى ,الجميع بدون توقف يطلب منه التقاط صوره معه
ليس فى السفاره فقط , وانما فى وسط شارع الشانزليزيه الاتراك و العرب و حتى الفرنسيين ...
هو ايضا شخص ذكى و كوميدى جدا ولكن كل ذلك من الصعب ان يتخطى ما لديه من وسامه لع
جاء كيفانش قبل سنوات عديده الى فرنسا عندما كان يعمل فى عرض الازياء و انما قال لى : فى هذه الفتره مريت ببعض الصعوبات ,من الصعب ان تعيش فى هذه المدينه , انما هى مكان جميل للتنزه "
الوقوف جنبا الى جنب مع كيفانش مفيد جدا فيما يتعلق بالتنميه الروحيه للانسان ...
فبسبب هذه الدرجه من الوسامه الزائده عن الحد تتحول بجانبه الى انسان غير مرئى
فمن يراه او يقف امامه لا يستطيع ان يلتفت او يزيح عينه من عليه , فتجد من يمد يده لك بالكاس الفارغ ظنا منه انك الجرسون.
اريد القول بانى انشأت مشروع , من تريد ان تكون صديقه لى فى المستقبل سأطلب منها اولا القيام : بإختبار كيفانش
عند التفكير فى اقامة علاقه جديه سأقوم اولا بتعريفها على كيفانش و اجعلها تراه , ثم انتظر لأرى اذا ما كانت الفتاه سيصيبها الاستياء منى بعد ذلك ام لا
لقد طبقت هذا الاختبار بالفعل على صديقه لى من باريس ,و تفككت علاقتنا فى الحال .
بسبب صوره وضعتها له على الفيسبوك اصابها الهلاك , فتقلصت فى نظرى تماما, و تمنيت لها التوفيق و قضيت باقى الليله بمفردى.
حبيبته باشاك لانها معظم الوقت تكون بالفعل اجمل امرأه فى الاجواء , فهى بكل لطف و هدوء تتعامل بشكل جيد مع كل هذا الاهتمام به
ولكن كل شىء وله ثمن ...
فعند البوفيه المفتوح الشهى بالسفاره بينما اشير له على لحم الخروف و حوله الارز وجدت كيفانش يقول " للاسف هذه اشياء غير مسموح بها " , ثم توجه الى الخضروات
قلت مواسيا لنفسى " بجانب لحم الخروف هل تؤكل الكينوا (نوع من الحبوب بديل عن الارز) ,ما هذه الحياه ؟؟ "
Myname Name الاقلاع

ПРЕВОДА С ТРАНСЛАТОРА

И все пак с покритието новини на "среща с кинофестивал Турски в Париж."
Натиснете де сред журналисти до Mrafiqian бяха гости, докато в Париж, за да присъства на отразяване на събитието и Stars фестивал фестивал и работник
De превод част Bkayvanc ...

Бикол статия ...

Сред гостите на фестивала с гравитацията Kayvanc Tatlitug и филм Butterfly мечта ...

Срещнахме се и стигнахме до Kayvanc и скъпа Bashak Dezr докато ходихме с кола до посолството
Kayvanc той имаше някаква обида, newsm78 защото на една от новините, които сме публикували преди няколко месеца newsm78 и тя ми се оплака, че
Бях прав и не са възразили срещу това, особено когато видях неговата височина
И когато си спомних, че той играе роля играч в кутия предишни произведения са открили, че е по-добре да не се удължават темата и аз му казах, "Извиняваме се много, каква голяма глупост, има ли нещо, което можем да направим сега?
Kayvanc ... джентълмен, един мъж и една приятелска и близо до духа, социална, и всичко това без да го моли да спре, за да направите снимка с него
Не само в посолството, но в средата на Шанз-Елизе Avenue турците и арабите и дори французите ...
Също е лице, което е много умна и Comedy Но всичко, което е трудно да се прескача на медала си към окото си

Kayvanc дойде във Франция преди много години, когато той е работил в ревюто, а по-скоро ми каза: през този период Мерит някои трудности, това е трудно да се живее в този град, той е прекрасно място за разходка ".

Стойка рамо до рамо с Kayvanc много полезно по отношение на духовното развитие на човека ...
Поради тази степен на величие в повече от максималния размер се обръща към мъжа до себе си невидим
Той вижда или стои пред него не може да се превърне или измести извадка от него, ще намерите някой, който ви предлага празната чаша, си мислиш Maitre.
Искам да кажа, че се създаде проект, който искате да бъде един мой приятел в бъдеще, аз ще ги помоля да направите първата: тества Kayvanc
Когато мисля за създаване на сериозна връзка за първи път ще се определи Kayvanc и да ви видя, и след това чакаме да видим дали момичето е Sasebha негодувание Mina след това или не
Аз прилага този тест е вече на един мой приятел от Париж, и се разпада по време на връзката ни.
Благодарение на своите форми и го поставете на Facebook удари погибелта, Vtqlst според мен напълно, и аз й пожела добре, и аз прекарах остатъка от тази вечер на моята собствена.

Bashak скъпа голямата част от времето, защото те вече са на най-красивата жена във въздуха, те всички са добротата и спокойствието занимават и с всичко това интерес към него

Но всичко си има цена ...
Когато гурме бюфет посолство докато Asher, му агнешко и ориз около намерен Kayvanc казва "За съжаление, тези неща не са разрешени", след което заминава за зеленчуци Laughing
Казах си, състрадателен "следващата Овнешко Do яде киноа (един вид заместител на ориз), това, което този живот ??"

# 37
  • Плевен / София

и време за следобедно кафе....

# 38
Оффф, Гости  Heart Eyes уби ме с това в спойлера  Joy Joy Joy Joy много е готино!
Айричка  Heart Eyes добре се справяш, браво!  Heart Eyes
ето още колажчета от едно време ...

много от момичетата се надаха на връзка Кузей - Бану   Joy Joy Joy

Наде, благодаря! Ама почти нищо не разбрах за съжаление  Cry
Гости, благодаря за следобедното кафенце!

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 13:52 от queen_fenka

# 39
Фенче, почти винаги след арабски и гръцки превод следва, и английски. Появи ли се в нета, ще го публикувам......нещо бил сърдит заради някаква излезла по-рано новина........ newsm78 не ядял месо(агнешко ли, що ли newsm78 и отишъл за зеленчуци). Mr. Green

# 40
  • Плевен / София

Тези клипчета са и за Алиска ....и тя се загуби... ooooh!

# 41
,,,εκεί...στο γνωστό Ulus29 ..food bar restaurant.. πριν από 12 ώρες Basket sahalarindan taniyip sevdigimiz insan ‪#‎kivanctatlitug‬ kabini senlendirdi.

http://instagram.com/p/wSL6T7IYih/?modal=true

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 14:22 от Neidjal

# 42
тия  са ми последните два и стига толкова #Crazy

Наде мерси за новинките Peace
Киво става все по хубав Heart Eyes Whistling

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 14:36 от Airra

# 43
тия  са ми последните два и стига толкова #Crazy

Скрит текст:

Наде мерси за новинките Peace
Киво става все по хубав Heart Eyes Whistling

Мммм, Сеит и Мюрвет. Heart Eyes

https://www.facebook.com/video.php?v=815380795169793&set=vb. … ype=2&theater

# 44
Привееееет  Hug Hug Hug
Киво ставал все по-хубав  Naughty Laughingнакъде повече Айрич,питам аз накъде tooth tooth
tooth,специалистката ми тя,по колажите де Mr. Green
изгледах 6 серия и почнах 7,ама не съм довършила,че очките ме заболяха да следя физиономиите на наш Кузи #Crazy Rolling Eyes Mr. Green
Е много ми е сладка тази Симай,и тя с нейните физиономии,много хубаво играе момичето.Ама Кузи мноУ ме нервира как се държи с нея,грубиян такъв,по-нататък в филма си го заслужаваше ,ама сега още не,тя как му се радва ,а той  ooooh!
Забелязала съм ,това явно му е навик,щото не е само в СЮ и в други филми прави така,като стане задължително си подръпва блузката,да не му се гледа кръстчето,сакън да не му видим бельото hahaha hahaha hahahaДушицата ми той,как нямаше парички и се молеше в ресторанта,офф ожалих го spoko
А Гюна нещо не мога да го разбера,ма много грижовен го раздава,пари му дава,чак го целува,ама не му вярвам хич Naughty.И ето пак забелязвам на трето гледане и пак ще си отбележа,е няма ли кой да му подкъси панталоните,все са му дълги и нагънати,нагънати.....
Али е страхотен приятел,ама на пазара мааалко ми идва в повече с тези сутиени дето ги навлича и крещи,то така се продава на пазар де,ама.....
А двете майки,хи хи с големите усти как си казаха неща дето не знаеха и стана една.....
Е незнам дали само на мен,ама много ми е антипатичен този Ферат,актьора просто ми е ... Rage

Общи условия

Активация на акаунт