Север-Юг и проектите на актьорите след него-31

• 34 318
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Киво се възмутил, че въпроса за военщината му станал вече национален въпрос.
,,,τρώγοντας με φίλους και την Başak Dizer τις προάλλες στο γνωστό Ortaköy Zuma... ,,,having dinner with Başak Dizer and a group of friends the night before at Ortaköy Zuma {Japanese Restaurant, with Bar and Lounge}...
Chastity Grace
Σήμερα στις 4:36 π.μ.
Сгащи ли го на излизане след вечеря с приятели и с Башак. Сега, ще последва и видео.
Превода с транслатора.

Скрит текст:
  Kivanc Tatlıtuğ'un изненада награда отговор
След одобрението на въоръжената част на военна служба последния ден избледня списание следван плътно в областта на световното красив актьор Къванч Татлъту, обърна внимание в момент на получаване и издаден впоследствие. Уважаеми Дева String, и общение с Zuma в Ортакьой вечеряха в нощта преди заминаването успешен екип отговори с възмущение на въпросите го попитах.
Списание репортерски Успех момчета също издадоха '' Въпрос Kivanc респондентите по интересен начин Tatlıtuğ, отворени обятия "," Това събитие се превърна в национален въпрос "е открит в системата реагира на това. Къванч Татлъту в повече от един път с такси пое по пътя си у дома.
Къванч Татлъту: 2015 за почивка
Попаднах на статия от преди дни, че е олекнал с 18 бона за да си откупи военната служба.
http://turkishstarsdaily.com/magazine/a-few-minutes-229
В какви времена живеем, жените стават войници а мъжете ако искат ходят в казарма.

# 706
Ма то наистина стана национален въпрос  Joy Joy Joy Joy да не би само той да се откупва от военна служба  newsm78 И Бурак Й. и др. актьори го правят, ама интересно, само за Киво питат  Laughing Че и го заснеха в поделението  Joy Joy Joy Ей, няма отърване от тези папараци  ooooh!
Как ли пък няма да отиде войник Киво  Joy Joy Joy първо, вече не става на 30 години тепърва да ходи войник, второ , няма ли достатъчно момчета за тази работа ? Кой  им помага да печелят толкова пари от сериали, Киво и останалите актьори, за какво да си разбиват кариерата заради военна служба  ooooh! ooooh! ooooh!

# 707
Фенче Heart Eyes wavey
Гости HugВаня Hug
изгледах клипчето на Стар Лайф Mr. Green и тяхната артистична гилдия една цветна,балканска и красотна, такива образи имаше ooooh! а Киво се чудят с кво да го провокират и да жълтурничат   ooooh!

обаче това сега го гледам за 1 път Wink,
много готин, много чаровен  Kissing Heart направо ви поздравявам Grinning

# 708
Според мен понеже в момента не снима сериал и затова се хващат за всяко излезло инфо около него пък било то важно или маловажно.
Мен ако питате е добре, защото ненапразно хората са казали, че няма лоша реклама, важното е да се шуми около името му за да не потъне в забвение и да не липсва на феновете му докато се завърне на екран.

# 709
Според мен това с военната служба трябва да е личен избор на всеки. Мъж, жена...няма значение. Който иска да служи и отслужи- да го направи, който не, не.  
И защо изобщо трябва да се откупва правото на право на личен избор?
Е, това е Турция все пак...и не бива да се пренебрегва когато иде реч за права...
изобщо. Mr. Green
Добре, че у нас...може да ни е всякаква действителността  ooooh! ...ама поне това право си е реално право.

Фенче, Наде, Айра,  Hug

# 710
Скрит текст:
Според мен това с военната служба трябва да е личен избор на всеки. Мъж, жена...няма значение. Който иска да служи и отслужи- да го направи, който не, не.  
И защо изобщо трябва да се откупва правото на право на личен избор?
Е, това е Турция все пак...и не бива да се пренебрегва когато иде реч за права...
изобщо. Mr. Green
Добре, че у нас...може да ни е всякаква действителността  ooooh! ...ама поне това право си е реално право.

Фенче, Наде, Айра,  Hug
Така както си го написала Марги Simple Smile звучи точно на място но аз имам личен директен поглед върху ситуацията у нас и по-добре да замълча, smile3505 защото тук не е мястото за това.
Сега в последващото видео, ще го доукрасят ooooh! нооооо и папараците хлебец ядат, и хранят семейства но преди това като последователност във времето, ще последват снимки, и след това въпросното видео а накрая, и в някое магазинно седмично предаване.

# 711
Наде,  Heart Eyes
Да, знам какво имаш в предвид. Hug
Аз наистина уважавам хората отдадени на военната служба по свой личен избор и решение.
Смятам работата им за много отговорна както и разбирам, че моето и на близките ми спокойствие е гарантирано в някаква степен именно от тяхния професионализъм. Професионализъм често и героизъм знаейки /а и виждайки последно време Rolling Eyes / при какви условия са поставени...за съжаление.
Просто мисля, че насилствеността над избора на всеки лично никога и за нищо не е по-доброто решение.

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 16:26 от margita9

# 712
Според мен понеже в момента не снима сериал и затова се хващат за всяко излезло инфо около него пък било то важно или маловажно.
Мен ако питате е добре, защото ненапразно хората са казали, че няма лоша реклама, важното е да се шуми около името му за да не потъне в забвение и да не липсва на феновете му докато се завърне на екран.

newsm10 smile3521 smile3521
А бе, той в забвение  Laughing няма да потъне за 1 година, ама на нас феновете наистина ще ни липсва, докато се завърне на екран, та се радваме на всякакви глупости, които пишат за него  Joy Joy Joy Права си и папараците ядат хлебец, много хубаво си го казала  Laughing
Марги  Heart Eyes newsm10 и с теб съм съгласна за личния избор  newsm10
Айричка  Heart Eyes благодаря за поздрава от Белия ангел  newsm51 Наистина ли сега го гледаш за първи път в мюзикъла ? Много е сладък, ама как се притесняваше в началото  Joy Joy Joy трепереше му гласеца в началото, после се окопити. Ето, и за ролята му в този мюзикъл беше предпочетен от Марк и екипа сред всички други  Peace Те бяха много впечатлени колко е красив и артистичен, как пее и най-вече колко е готин като човек. Жалко, че сайтът на Тупарова е затворен, там имаше подробно интервю с този Марк ... Ама аз си спомням, че споделих всичко това по времето, когато поддържах темата, докато започне КГ по нашата телевизия, но явно тогава още не си ни чела ...

# 713
Скрит текст:

newsm10 smile3521 smile3521
А бе, той в забвение  Laughing няма да потъне за 1 година,
Скрит текст:
ама на нас феновете наистина ще ни липсва, докато се завърне на екран, та се радваме на всякакви глупости, които пишат за него  Joy Joy Joy Права си и папараците ядат хлебец, много хубаво си го казала  Laughing
Марги  Heart Eyes newsm10 и с теб съм съгласна за личния избор  newsm10
Айричка  Heart Eyes благодаря за поздрава от Белия ангел  newsm51 Наистина ли сега го гледаш за първи път в мюзикъла ? Много е сладък, ама как се притесняваше в началото  Joy Joy Joy трепереше му гласеца в началото, после се окопити. Ето, и за ролята му в този мюзикъл беше предпочетен от Марк и екипа сред всички други  Peace Те бяха много впечатлени колко е красив и артистичен, как пее и най-вече колко е готин като човек. Жалко, че сайтът на Тупарова е затворен, там имаше подробно интервю с този Марк ... Ама аз си спомням, че споделих всичко това по времето, когато поддържах темата, докато започне КГ по нашата телевизия, но явно тогава още не си ни чела ...

Добре, нека да го кажа така. В пъти повече е за предпочитане да е пред очите на хората вместо да е в изолация и от него ни вест, ни кост през времето, в което, ще е далеч от екрана, защото времето не прощава никому.
Страхотна актриса е Зерин. В нито един следващ образ не ми напомняше за предходните изиграни от нея.

# 714
Наде, права си! Именно затова се съмнявам, че просто ще си почива и подобрява английския си или актьорските си умения толкова месеци... тука има нещо ... няма да се учудя, ако вече  е имал срещи още лятото с някои холивудски режисьори. newsm78 Дано да съм права, времето ще покаже  Peace
За Зерин съм на същото мнение, уникална актриса!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 дек 2014, 18:39 от queen_fenka

# 715
Фенче Heart Eyes, ако съм го гледала в мюзикъла съм го забравила Rolling Eyes
и мен ме съмнява цяла година да почива и да учи англ Mr. Green
 Joy Joy Joy

# 716
Милоооо  Heart Eyes rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

е, тук вече са се уляли  Mr. Green
Колкото до нашите съмнения ... поживьом, увидем  Mr. Green

# 717
има и още Grinning

и какво намерих hahaha hahaha hahaha

# 718
Айричка  Heart Eyes това гифче с котето е разкошно!
А на този колаж, Киво прилича на джудже  Joy Joy Joy Joy

хубава двойка са били ...

на тази снимка е готин Буура
а тук познахте ли го ?

познах го по очите и ушарките  Joy Joy Joy

и на тази снимка ми харесва Мерве, изключая тоалетчето  Laughing

Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Скрит текст:

# 719
Чудесни снимки и колажи виждам.

Айра, ако може да споделиш някоя използвана от теб програма за колажите. Simple Smile

Разбира се, може и някой друг да се включи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт